Grobodan Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Pantheon I - kao sto rekoh,nove nade,u bendu inace sviraju Tjalve(ex-1349,napustio bend 2006 zbog ovog benda) i Seidemann,koji jos svira u 1349,bend za sada ima samo album Atrocity divine iz 2006,a ovih dana se ocekuje i The wanderer and his shadow.Bend ce se upustiti i na evropsku turneju sa Enslaved,Keep of Kalessin,Marduk,Goatwhore i Melechesh (eh,kad bi to kad nas doslo...) Muzika - prilicno zanimljiva,black metal u stilu Emperor,1349,Ulver,a punopravne clanice benda su 2 devojke koje sviraju celo i violinu,brzi extreme delovi se smenjuju sa melanholicnim deonicama,sto fino zvuci.Album nije vrhunski,ali definitivno mislim da se moze nesto ocekivati od njih. evo vam linkova,pa overite: oficijalni sajt gej spejs linkovi za neke pesme pa poslusajte Carved in stone Beyond Core of the soul Quote
Wolflord Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 (edited) Skinuo, preslusao i svidja mi se! Carved from Stone je odlicna stvar, steta sto Beyond nije cela(bar mi se tako cini), Core of the Soul mi deluje kao neka Demo verzija i mozda mi samo malo zaostaje iza ove dve druge pesme. Vokal me malo na trenutke podseca na raniji Dark Funeral. Uglavnom, ovaj bend cu potraziti sigurno, valjalo bi cuti ceo album. Edited March 18, 2007 by Wolflord Quote
Grobodan Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 Beyond jeste cela,a Core of the soul je demo verzija pesme sa novog albuma. Ima na sajtu i Thus spake the nightspirit obrada,ali nisam hteo to da stavljam,koji ce vam kurac Quote
Wolflord Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Skinucu i tu obradu bas me zanima kako zvuci. Quote
Little Butcher Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 He he ja imam original Atrocity Divine, i bend jebe kevu! Na disku ima i kako je teklo snimanje albuma, i ljudi deluju skroz O.K. , a bubnjar meni izgleda ko neki klinja, al zato ubija bubanj Koliko znam ove dve gudacice sto su ucestvovale na snimanju albuma su napustile bend zbog previse obaveza, e sad ne znam jel su nasli zamenu! Quote
Grobodan Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 samo celistkinja je napustila,violina je ostala ima i moj ortak original,mnogo lepo izgleda,istripovan omot Quote
Josif Visarionovič Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Imam i ja ovaj original,skroz je ok bend Quote
Grobodan Posted March 18, 2007 Author Report Posted March 18, 2007 jebo majku,ceo grad ima original ajd izbunarite i meni negde jedan Quote
Josif Visarionovič Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 ne znam na koji grad mislis,hehe 1 Quote
Little Butcher Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 jebo majku,ceo grad ima original ajd izbunarite i meni negde jedan Trebao bi morgan ( metal sound ) da ima! Tj, imao je kada sam bio prosli put kod njega, a posto nije ni bio svestan sta ima reko sam mu da poslusa, i koliko znam svidelo mu se, pa postoji i ta mogucnost da je zadrzo sa sebe Quote
Turin Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 violine? chelo? jebote, pa na sta to lichi??? ja ovo moram da imam. koja je cena originala? violine? chelo? jebote, pa na sta to lichi??? ja ovo moram da imam. koja je cena originala? a evo ga link za dl: http://www.free-albums.net/full-album-Pant...vine-107724.asp Quote
gavrosaurus Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 "The Wanderer and His Shadow" Full-length, Candlelight Records April 2nd, 2007 Guest appearance on "Coming to an End" by Solefald vocalist Lazare Nedland and Nachtgarm from Negator on "Chaos Incarnate". Previous PANTHEON I member Gunhild has lended us her great violin skills on "Where angels burn". 1.Origin of Sin04:47 2.The Wanderer and His Shadow04:54 3.Cyanide Storm05:03 4.Coming to an End06:27 5.Shedim04:25 6.Where Angels Burn05:16 7.My Curse08:13 8.Chaos Incarnate03:13 Total playing time42:19 Морам да напоменем да су им омоти сјајни, увек подржавам сликарство наспрам анимације, ово је, за мене, велики плус. Скинуо "Atrocity Divine", наравно. Quote
Josif Visarionovič Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 ovako nesto radi menson.isto podrzavam ovakav vid umetnosti Quote
gavrosaurus Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 Да додам да ми је, за сада, најбоља ствар на албуму "Solace In Solitude", њу ћу свакако слушати и изван осталог. Јако лепо, заиста. Quote
Turin Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 ima li link za Wanderer And His Shadow???? Quote
gavrosaurus Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Не верујем, мада, нисам ни тражио. Рано је још, излази тек 02.04 + ово је тотално анониман бенд, јеби га, није то Dimmu Borgir ... Не знам , појурићу мада се не надам успеху. Quote
behemoth Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 uprawo slusaxm danas skinuti 'the wanderer..' i prwa reakcija - jebeno odlicxno Quote
Grobodan Posted May 16, 2007 Author Report Posted May 16, 2007 .Album nije vrhunski,ali definitivno mislim da se moze nesto ocekivati od njih. Jebo psa,sto volim kad sam u pravu. The wanderer...je definitivan korak napred u odnosu na Atrocity,isti fazon,ali su pesme po meni pamtljivije i bolje.Raste mi ovaj bend iz albuma u album kao 1349,valjda ce i njima trojka biti kao Hellfire Quote
Grobodan Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Evo ga novi album: Words I Create Kao, imali su neko sranje zbog eksplicitnih fotki... aj da čujemo na šta liči album. Quote
Grobodan Posted September 25, 2009 Author Report Posted September 25, 2009 Pričam sam sa sobom ovde Pantheon I interview Metal Sound Sa ovom malom Quote
Despot! Posted September 25, 2009 Report Posted September 25, 2009 Ima lepe pantalone, kaže da nas voli Quote
Recommended Posts