Anоnymous Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 Skoro sam skinuo onu Demos (1993-1996) kompilaciju i skoro sam zaplakao što ovaj bend više ne postoji. =/ Samo dva albuma a zatim smrt basiste Pitre-a i kraj. Veoma potcenjen bend, sa fantastičnim stihovima i odličnim clean i akustičnim deonicama (Scream Of The Butterfly <3), i sve to uz Dax-ov predivan glas. *ahem* Gayness aside, ko još nije čuo za ovaj bend trk do nekog torrent tracker-a na skidanje diskografije. Ko jeste, utisci molim. ^^ * When The Kite String Pops - 1994 * Paegan Terrorism Tactics - 1996 * Demos: 1993 - 1996 - 2005 Quote
darthmoog Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 extra sludge...i meni je zao sto vishe ne postoje...stvarno su ostavili ogroman influence zajedno sa soilent green-om...te meshavine sludge-a i grind-a na papiru izgledaju ne izvodljivo ali tako jebeno dobro zvuce da ti se sledi krv u veni... idem sada da skidam fali mi taj demos... Quote
Anоnymous Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 Hehe, interesantno, mislio sam da će ovaj thread biti malo posećeniji, posebno s female strane foruma jer Dax ima jedan od najlepših glasova koje sam ikada čuo. A uz to je i odličan stihopisac. A uz to i izgleda fino. XDD Ovaj skroz levo. Moram da naglasim da me je iznenadio njegov nivo pisanja tekstova jer je imao samo 16 godina u vreme izdavanja prvog albuma. Quote
Vintersorg Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ne seri da je dax imao samo 16? you scream i scream everybody scream for morphine najjaci stoner sludge ikad... Quote
Anоnymous Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 ne seri da je dax imao samo 16? you scream i scream everybody scream for morphine najjaci stoner sludge ikad... Heh, I double checked... Ipak je imao 21 godinu (15. oktobar 1973). Neko me je gadno zajeb'o sa prethodnom informacijom, ali u svakom slučaju ostaje da je genijalni stihopisac. ^^ Quote
darthmoog Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 you scream i scream everybody scream for morphine ovo ostaje i dalje jedan od najachih fazona... Quote
darthmoog Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 (edited) jel ste videli na shta danas dax lichi? Svira u indie bendu Deadboy & the Elephantmen..koji je jebeno cool..bar po onome sto sam cuo...ali naravno potpuno...ali potpuno drugacije od onoga sto je acid radio...cak mu je i glas potpuno drugaciji nego pre... edit: On April 16, 2007 it was announced that the band was no more, and further records will be released under 'Dax Riggs.' ladno se raspali Edited April 24, 2007 by darthmaul Quote
marcoman Posted April 24, 2007 Report Posted April 24, 2007 ladno se raspali aha imaju cak i slike na netu Quote
darthmoog Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Meni ovo definitivno ushlo u top 10 bendova ikada... Quote
Apeiron Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 jel ste videli na shta danas dax lichi? Ne znam za njega, ali ova bookworm bitch izgleda fenomenalno na ovoj slici Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Naravno da zasluzuje temu-i dosta vise rekao bi Vrh ali vrh bend-ja znam za njih odavno ali tek sam se skoro po preporuci drugara nakanio da ih poslusam Podseca me pomalo na AIC samo dostaaaaa booooljeeee I sta ce ovo u doom&gothic metalu? Quote
Geralt of Rivia Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 I sta ce ovo u doom&gothic metalu? icon_uhoh.gif yeah...moglo je ovo i na avangardu...ali ok tu je gde je Acid bath mi je jedan od najboljih bendova ikad...nego gledam ovde niko nije spomenuo bend agents of oblivion??? znaci tu je dax-ov vokal 5 puta bolji nego u acid-u (ne preterujem)...posle AoG albuma sam skontao da lik definitivno ima najbolji vokal na svetu. Quote
Jevrosima Posted December 28, 2008 Report Posted December 28, 2008 kako je ovo dobar bend...ne zna se koji im je album od ova dva bolji...bas steta sto vise ne postoje... Quote
Talvi Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 http://www.metalsucks.net/2012/04/11/so-does-this-mean-that-theres-finally-gonna-be-an-acid-bath-reunion/ Quote
Lunar Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Super je to za okup. Mada posto znam da cu ih tesko uvatiti uzivo, bilo bi cool neki novi album da padne. Mislim da Dex ako oce da se potrudi, i sa ovim novim uticajima koje sada vuce, mogli bi da izvuku nesto interesantno. Quote
Grob Bez Dna Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 ne treba novi album. one dva kulta su dovoljna. Quote
phantasm Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 (edited) Ima li neko link za Paegan Terrorism Tactics remaster? Edited September 1, 2012 by phantasm Quote
Bourbon Princess Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 (edited) ^ ja pokušavala isto da nađem. nisam imala sreće. Edited February 17, 2013 by Bourbon Princess Quote
Geralt of Rivia Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 koji ce vam to? potpuno nepotreban taj rimaster, samo su nabacili cistiju produkciju sto je totalna blasfemija. Quote
phantasm Posted February 17, 2013 Report Posted February 17, 2013 Radoznao sam deckxo, jebi ga. Quote
Recommended Posts