SIROVINA Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 (edited) trebalo bi da komercijalnost i kvalitet idu zajedno. čini mi se da je to najlogičnije. međutim, nije uvek tako, u stvari uglavnom nije. jbga, sta da se radi. ljudi vole modu, sta da im radimo. zato kvalitet trpi. Edited March 30, 2007 by SIROVINA Quote
D.E.A.D. Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 metal nije muzika koja trazi ljude.Ljudi se sami pronalaze u njoj! ni ja sam ne bih bolje rekao! Svaka cast! HAOS! RAT! DO POBEDE! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 Hvala na podrsci Brate. Decapitate the false metalheads!!! Quote
SHUB- NIGGURATH Posted May 12, 2007 Author Report Posted May 12, 2007 Vec pomenuti Triumfall (u kome svira Defluens, iz Introitus-a) je okacio na myspace pesmu za download. Evo i adrese: www.myspace.com/triumfall Quote
gadget Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 pesma ubija, verujem da je mozda i najbolji domaci blek metal bend poslusajte sami ako meni ne verujete Quote
RaBel Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Definitivno bolje od ovih paganskih govana Svaka cast momci! Quote
Despot! Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 nije lose ovo uopste,bogami... Stojim uz gospodarevo mišljenje... Sve najbolje Quote
darthmoog Posted May 18, 2007 Report Posted May 18, 2007 Definitivno bolje od ovih paganskih govana Svaka cast momci! Quote
Гласник смрти Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Definitivno bolje od ovih paganskih govana Svaka cast momci! Шта бре сереш? Каквих "паганских гована"? Шта теби, кој курац, смета дал' ће бенд да пева о сатанизму, паганизму или нечему другом?! И с којим правом бендове који певају о паганизму називаш говнима?! Quote
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 zasto bi metalce trebalo biti briga sta drustvo misli o njima? zasto bi necije dijete trebalo biti ponosno na to sto mu je roditelj metalac? sta ako se tom djetetu ne svidja metal? treba ga tuci sibom? sniziti mu vladanje? dati mu keca iz muzickog? Metal je licno opredeljenje, a deca k'o deca - uglavnom se trude da budu razlicita od roditelja. Sve to spada u proces odrastanja i tako i treba da bude. Neka se traze muziciki, jer k'o sto rece Satan iz Bataje - "Metal nije muzika koja trazi ljude. Ljudi se sami pronalaze u njoj!" A za Triumfall dadoh koment na temi o njima u demo bendovima Quote
ZYKLON_B Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 Definitivno bolje od ovih paganskih govana Svaka cast momci! tuzno ... kakve mi komentare imamo na ovom forumu ... Quote
RaBel Posted June 4, 2007 Report Posted June 4, 2007 QUOTE(ZYKLON_B @ 4. 6. 2007, 16:10) 1420307[/snapback] tuzno ... kakve mi komentare imamo na ovom forumu ... Vazno je da ti jedes dojke, jer su pune mleka... Quote
Unholy Carnager Posted August 31, 2007 Report Posted August 31, 2007 Koji jos bendovi? Mislim da sam cuo za bend "Ritual" ili nesto tako,koji je svirao Black Metal,i da je takodje postojao pre Introitusa.Ali to je sve sto znam o njima... Ako gresim i ako neko nesto zna,voleo bih da znam. Hail Satan! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 (edited) Vazno je da ti jedes dojke, jer su pune mleka... Ajde idi uclani se u Gay Communist Club I izadji sa teme.Smaras komunisticki olosu. Edited September 1, 2007 by SATAN-iz Batajnice Quote
- Trinitus - Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Do jaja su ovi Triviumi xaxa Quote
Bata Trokrilni Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Đavola prvi balkanski black metal bend. Šta je sa Rotting Christ-om? Quote
Unholy Carnager Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Đavola prvi balkanski black metal bend. Šta je sa Rotting Christ-om? Mislim da je Rotting Christ u pocetku kad je nastao(krajem osamdesetih) svirao Grind Core... Quote
Hell on Earth Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Da. Ali hajde da ne racunamo Grcku. Introitus je svakako prvi Black metal bend u okruzenju. I ne samo to. Introitus je prvi srpski metal bend koji je izdao album za inostrano trziste, sto je do tada bilo nezamislivo. Danas Cristophe Szpajdel radi logo svakome ko mu posalje mail, ali u to vreme kada je on uradio logo Introitusu, to je bila jako velika stvar. Quote
Краљ Хаоса Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 (edited) Da. Ali hajde da ne racunamo Grcku. Introitus je svakako prvi Black metal bend u okruzenju. I ne samo to. Introitus je prvi srpski metal bend koji je izdao album za inostrano trziste, sto je do tada bilo nezamislivo. Danas Cristophe Szpajdel radi logo svakome ko mu posalje mail, ali u to vreme kada je on uradio logo Introitusu, to je bila jako velika stvar. ценим да су логои Кристофа Спајдела и дан данас велика ствар! Edited October 9, 2007 by Краљ Хаоса Quote
Hell on Earth Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 ценим да су логои Кристофа Спајдела и дан данас велика ствар! Naravno da jesu. Mislio sam velika stvar za jedan srpski bend. Quote
Краљ Хаоса Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Naravno da jesu. Mislio sam velika stvar za jedan srpski bend. чудно да о тој андерграунд легенди нема тема на овом форуму?! Quote
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 još sam bio u gimnaziji i još je bilo kaseta, kad sam naručio jednu Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 www.metal-archives.com/band.php?id=968 Da li neko moze da okaci to na net da se cuje? Quote
Recommended Posts