Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja nju obozavam :wub:

Iako ne slusam inace ovakvu vrstu muzike, slucajno sam negde cula "Rose Red" i "Marry me" i bilo mi je ok, pa sam skinula i "Opheliac" i nalozila se skroz x)))

Vise mi leze neke novije stvari nego npr. "Enchant" album gde cak ima par pesama koje me smaraju :S Al' opet ima divnih tipa "rose red', "across the sky", "what if" i sl x)

Ma, ne znam sta vise da kazem, fenomenalna je, obozavam njen glas i muziku, odlicno izgleda i simpaticno se oblaci... :D

Volela bih da je vidim uzivo.

• 1 month later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Slatka je devojka, mada mi je taj Lolita fazon apsolutno gadan. Svidja mi se njen glas i taj "kabare stil" pevanja, al njena muzika nije za mene.. Svakom svoje...

Ok je sto obradjuje te tabu teme, al nekako to radi skroz neukusno

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
ja nisam narocito odusevljena al pustim ponekad Emilie Autumn\4 o'Clock\05 Swallow (Oyster Mix by Punto Omega).wma ,recimo..

A, recimo da je *.mp3 nebi slushala. :P

Nego ima jedna pesma i refren u njoj , koja mi se svidela koja me je naterala da dalje poslusham sta ova devojchica ima , ali nishta kasnije specijalno nisam nalazio u njenoj muzici. A to je Opheliac i onaj refren na 1:33 do 1:44. Sve ostalo je neko tipichno gothic bullshit(dobro i ona pesma je ali eto meni se dopala).

Posted
A, recimo da je *.mp3 nebi slushala. :P

Sve ostalo je neko tipichno gothic bullshit(dobro i ona pesma je ali eto meni se dopala).

bix i da je .mp3 (najlakse je konvertovati) ali ne bix da je .ogg , za to trenutno nemam plejer :razz:

skoro sve je gothic.. mada, ova "moja pesma" je skroz djuskabilna :mrgreen:

• 3 weeks later...
Posted

Ima nekoliko sjajnih stvari, ostalo me poprilichno smara.

"Rose Red" je sjajna, recimo... Vjerovatno moja omiljena Emilijina stvar.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Dakle, u pocetku mi je bila tu i tamo simpaticna, kao sto napisah ranije na ovoj temi, OK ali nista posebno.

I evo sad, posle nekog vremena, shvatam - ovo je za jednokratnu upotrebu - IMHO. Odvratna mi je postala...

• 2 years later...
  • 8 months later...