Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tuzlanski death/thrash, imao sam srecu da ih gledam 15-ak puta, sigurno jedan od 3 najjaca dm benda na balkanu.

nazalost, prvi album, Contamination je i dalje self-released, ali uskoro se sprema i novi.

svirali su par puta i u bgu.

btw,mislim da teme ema, a ako ima, brisite :evotigana:

Posted

Чекај бре, зар тај албум још није изашао за Walk?

Нелета сам хтео да убијем кад ми је послао промо диск са свим песмама, са само једном малом зачкољицом: на омоту пише да има и 'Under The Guillotine', а он ми је није срезао! Моју омиљену пемсу од Креатора!

Posted (edited)

Pa kasni dvije godine, mislim %D

Ne znam zaista zasto nije izasao, i u cemu je stvar a i da znam nije moje da komentarisem. Svejedno je album dosao do velikog broja ljudi, a posebno zato sto nema gdje nisu svirali %).

Inace nije da ti nije srezao nema under the guillotine nigdje %). Nele izradio fanove haha.

cuo sam da su je jednom pustali na nekoj sarajevskoj radio-stanici, ko ce ti ga znati.

Edited by cotoha
  • 9 months later...
Posted

ok bend...

fino sviraju gledao sam ih par puta....

ko je ono rekao da se prebace na domacu scenu?

sta ce oni u domacoj sceni?? oni nisu domaci bend

neka ih u death metal il sl...

Posted

Lol pa nisu oni ni toliko novi :D meni je mnogo jaka njihova obrada od Slayer-a hehe imam to na nekom promo disku stali je vec...ali definitivno je hit pesma "Opening A Window To The Past", svaka cast za to. A i vokal je ne normalno jebeno Brutalan, sve pohvale !!! :pivopije:

Posted

Da, Suhi jebe keve.....bas je nenormalan.....i taj neki eho koji se cuje samo stvara jos bolju atmosferu na albumu.....bas su napravili taj "Contamination" kako valja.....svaka im dala.....skidam kapu....

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Davno nisam cuo tako kvalitetan DM na nasim (ex-YU) prostorima.....Obrada Kreatora jebe keve na kvadrat....svaka cast....zaista jedan od najboljih bendova koje sam cuo u poslednje vreme.....

trebao si da cujes kako su skinuli forever underground decembra 2005 jaoooo...

Posted
Što ih ne izda I Hate, kao neke određene srpske elitne bendove? :)

НИсу им послали промо? Сад бисте да сви издају за I Hate, је л' да?

• 6 months later...
Posted
на омоту пише да има и 'Under The Guillotine', а он ми је није срезао! Моју омиљену пемсу од Креатора!

pošto mi se contamination istrošio potpuno ajd reko da skinem sa neta za svaki slučaj, kad ono tamo ima pod giljotinom! :D

znam da je ilegalno, ali ako nekoga zanima (%

http://rapidshare.com/files/61588939/Toxic...ion_cd_2003.rar