cotoha Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 Tuzlanski death/thrash, imao sam srecu da ih gledam 15-ak puta, sigurno jedan od 3 najjaca dm benda na balkanu. nazalost, prvi album, Contamination je i dalje self-released, ali uskoro se sprema i novi. svirali su par puta i u bgu. btw,mislim da teme ema, a ako ima, brisite Quote
Fetus Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 ja mislim da bi ovo trebalo na domacu scenu Quote
RNA Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Чекај бре, зар тај албум још није изашао за Walk? Нелета сам хтео да убијем кад ми је послао промо диск са свим песмама, са само једном малом зачкољицом: на омоту пише да има и 'Under The Guillotine', а он ми је није срезао! Моју омиљену пемсу од Креатора! Quote
cotoha Posted March 23, 2007 Author Report Posted March 23, 2007 (edited) Pa kasni dvije godine, mislim %D Ne znam zaista zasto nije izasao, i u cemu je stvar a i da znam nije moje da komentarisem. Svejedno je album dosao do velikog broja ljudi, a posebno zato sto nema gdje nisu svirali %). Inace nije da ti nije srezao nema under the guillotine nigdje %). Nele izradio fanove haha. cuo sam da su je jednom pustali na nekoj sarajevskoj radio-stanici, ko ce ti ga znati. Edited March 23, 2007 by cotoha Quote
Elderane Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ToxicDeath, kao jedan od najboljih balkanskih death metal bendova, potvrdjen je za Castle Festival! 1 Quote
Speed_Dead Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ok bend... fino sviraju gledao sam ih par puta.... ko je ono rekao da se prebace na domacu scenu? sta ce oni u domacoj sceni?? oni nisu domaci bend neka ih u death metal il sl... Quote
Jabba the Hutt Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Ovo je super bend! Ne gotivim Death nesto posebno, ali Toxicdeath stvarno valja! Jedva cekam nastup na Castlefestu. Support Quote
The Decapitator Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Davno nisam cuo tako kvalitetan DM na nasim (ex-YU) prostorima.....Obrada Kreatora jebe keve na kvadrat....svaka cast....zaista jedan od najboljih bendova koje sam cuo u poslednje vreme..... Quote
banedeathmetal Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Lol pa nisu oni ni toliko novi meni je mnogo jaka njihova obrada od Slayer-a hehe imam to na nekom promo disku stali je vec...ali definitivno je hit pesma "Opening A Window To The Past", svaka cast za to. A i vokal je ne normalno jebeno Brutalan, sve pohvale !!! Quote
The Decapitator Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 Da, Suhi jebe keve.....bas je nenormalan.....i taj neki eho koji se cuje samo stvara jos bolju atmosferu na albumu.....bas su napravili taj "Contamination" kako valja.....svaka im dala.....skidam kapu.... Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 drugi album je vec davno gotov,a nikako da nadju izdavaca steta jbg!!! Quote
Speed_Dead Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 pa sto ih ne izda walk rec? Quote
oʞɾoƃ Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Što ih ne izda I Hate, kao neke određene srpske elitne bendove? Quote
grave desecrator Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 pa sto ih ne izda walk rec? zato sto se ne mogu podnijet izmedju sebe Quote
cotoha Posted April 19, 2008 Author Report Posted April 19, 2008 Davno nisam cuo tako kvalitetan DM na nasim (ex-YU) prostorima.....Obrada Kreatora jebe keve na kvadrat....svaka cast....zaista jedan od najboljih bendova koje sam cuo u poslednje vreme..... trebao si da cujes kako su skinuli forever underground decembra 2005 jaoooo... Quote
RNA Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Što ih ne izda I Hate, kao neke određene srpske elitne bendove? НИсу им послали промо? Сад бисте да сви издају за I Hate, је л' да? Quote
PuPaK Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Što ih ne izda I Hate, kao neke određene srpske elitne bendove? Imas nesto protiv tih bendova!?!??!?!? Quote
cotoha Posted October 28, 2008 Author Report Posted October 28, 2008 на омоту пише да има и 'Under The Guillotine', а он ми је није срезао! Моју омиљену пемсу од Креатора! pošto mi se contamination istrošio potpuno ajd reko da skinem sa neta za svaki slučaj, kad ono tamo ima pod giljotinom! znam da je ilegalno, ali ako nekoga zanima (% http://rapidshare.com/files/61588939/Toxic...ion_cd_2003.rar Quote
banedeathmetal Posted October 30, 2008 Report Posted October 30, 2008 Jebo mamu, taj disk sam toliko dugo cekao, i nikad nisam docekao (na original formatu naravno). Uzas. Quote
RNA Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 То мораш да цимаш оног тузланског Акроњанина, нема друге. Quote
cotoha Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 pa original kao takav ni ne postoji.. Quote
banedeathmetal Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 pa original kao takav ni ne postoji.. Znam, ali sam to saznao tek posle godinu i nesto dana trazenja i cimanja. Tuga. Quote
Recommended Posts