cotoha Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 pa otkud znam, ljudi su sve sami radili bez izdavaca, ja sam platio home-made diskove pathfinder / live til death i contamination po 5 eur svaki, + sto sam dva puta kupovao majice jednoj se odlijepio natpis, sa druge je otpalo pola boje hahah. ali to je td jbg >D i zao mi se sto sto godina nisu svirali u srbiji valjda ce nekome konacno pasti na pamet da ih dovede .) Quote
Guest Nele Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Pozdrav svima i hvala na podrsci! Evo malo snimaka sa priprema u novoj full toxic postavi: Nadam se da se uskoro ponovo vidimo i u Srbiji! Nele Quote
cotoha Posted September 25, 2009 Author Report Posted September 25, 2009 au! konacno ;}}} kako vidim na mspc/td fino pise 3.11. danguba.. cekamo vas Quote
Sgt.Splatter Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 jes jes http://www.yumetal.net/forum/topic/42675-svirka-0311-beograddanguba-promocija-albuma-benda-awaiting-fear/ Quote
Amphitritê Posted March 2, 2010 Report Posted March 2, 2010 Sjajno! Ne mogu da prestanem da slušam! Vrtim ih vec dva dana http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.channel&ContributorId=3830769 1 Quote
cotoha Posted March 3, 2010 Author Report Posted March 3, 2010 vrti vrti. ja za neki dan odoh u Sarajevo da vidim jesu li se popravili XD Quote
NorthernOrchid Posted July 19, 2010 Report Posted July 19, 2010 Za ovaj bend nema se šta puno komentarisati, u mom je slučaju dovoljno reći da svaku pjesmu napamet znam...A u Banjaluci nisu bili od 19. juna 2009....žalosno...ne mogu dočekati da ih opet uživo gledam. Bend ima ubjedljivo najboljeg gitaristu (Neleta) i bubnjara (Seju) iz BiH, što se DM-a tiče!!! Kako neki pričaju trebalo probati da se u DemoFest klubu (Banja Luka) pokuša organizovati death/thrash night gdje bi nastupili naravno Toxicdeath, zatim, Agonize, Awaiting Fear i banjalučki thrash metal bend Aggressor... E samo da se sve uspije realizovati biće extra! Quote
Recommended Posts