Natasha! Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Ajs (svez) Nigrutin..., KO MISLI DA ON NIJE CAR MRS NAPOLJE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.nocturne Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada. drugi album nije sranje uopšte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko.nocturne Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 drugi album nije sranje uopšte nije, ali je slabiji od prvog po originalnosti. PAzi, ja ajsa respect-ujem do jaja, da se razumemo. Ali drugi je slabiji od prvog, treci od drugog... ne sviđa mi se ta linija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Suicide_Pony^ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 letnji zur mi postaje sve omiljenija stvar s novog albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 ajs je sve ideje ispucao sa bad copy, na prvom solo i drugom solo albumu, da ne pričam o onom 43zla...sve se ponavlja...presušio je sa idejama. koliko beše košta album, čuo sam nešto 150 dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ALi Ajs alias Vladimir Aksentijevic, nashao zhenu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 ALi Ajs alias Vladimir Aksentijevic, nashao zhenu.... i sad će ko lenon i joko ono da zajedno prave pesme i izdaju albume... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 jebes nigrutina poljsko pivo je konza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 hahaha DZHON LENON AHHAHAAHHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
necko Posted August 8, 2008 Report Share Posted August 8, 2008 sutra uvece ajzaklija u kotoru na refresh festivalu sinoc bio timbe kao gost ovim bokeskim reperima who see a veceras vikler... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Heh, zanimljive su ove Virsle Sa Senfom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 nesam zainteresovan da komentarišem ko koga jebe i ko se sa kim svađa i miri... ali bih vrlo rado stavio par reči vezano za novi ajzakov album: Kada ga uporedim sa predhodna 2, sranje je, veće sranje od drugog albuma. aka... najgori album do sada. Novi album je sranje,drugi je slabiji od prvog ali je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Register Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Ovi sto su najpametniji nikako ne mogu da zaobidju nijednu temu,nego moraju da edukuju siru masu sta je sranje a sta nije,ko je debil a ko ne,oni su pametniji a ostali su magarci. Jos kad bi uradili nesto od svojih nakaznih malih zivota od tolike pameti bilo bi fino. Kako mi se sere od takvih ljudi,neverovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 mojne. nije sve tako crno. eto hoće neko i da kaže da mu je nešto bolje a nešto nije, i tako ... nigrutin je cool lik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Шта би хип-хоп панкеру попут Ајзака, да прави жњ рекламе на ТВ-у? За чипс, кикирики - који ли је већ рацку не знам, ионако шалтам канале док се врте рекламе ... ал' ова његова се бесомучно врти. Знам, знам ... мора понешто да се заради и за 'лебац насушни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Шта би хип-хоп панкеру попут Ајзака, да прави жњ рекламе на ТВ-у? За чипс, кикирики - који ли је већ рацку не знам, ионако шалтам канале док се врте рекламе ... ал' ова његова се бесомучно врти. Знам, знам ... мора понешто да се заради и за 'лебац насушни. jest a i to shto zaradi je malo sobzirom na veliku potraznju stanova , tj na cenu . on bi tako trebao da ze vrti na svakoj drugoj reklami cele godine da bi mogao negde da ima dom . vreme je takvo da su ova pitanj suvishna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Шта, и даље живи као подстанар ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 (edited) nemam pojma kako zivi al slushaom sam neki album o dinkicu caru kako kaze da mu je bedna plata . Edited November 24, 2008 by Rle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 srećom nemam tv pa nemam ni pojma o čemu pričate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ja imam al davno ga iskuljuchishe jer ga ni nepali i ne placam spretplate al ti nisi slushala nijedan ajsov projekat a to je ono dosta unkul . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 nemam pojma kako zivi al slushaom sam neki album o dinkicu caru kako kaze da mu je bedna plata . srećom nemam tv pa nemam ni pojma o čemu pričate. Моја бака је имала обичај да каже како је телевизија извор многих зала. Како време тече, мислим да је ипак била у праву ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ајлин Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 slušala al dosta davno. a nemam ga stashed ovde to jeste. al mi se dopada lik na šta me sve yum navukao možda i poslušam nešto novijeg datuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rle Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 pa ono yum je navlakusha teshka i mi to volimo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Jebote,gledao sam neki klip na youtube gde Ajs ulazi u pekaru i kaže:"Dajte mi hladan burek." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts