Talvi Posted August 26, 2017 Report Posted August 26, 2017 ja nikako da se nakanim da ih iskopam, sva 3 singla su vrh Quote
VoivodBG Posted August 27, 2017 Report Posted August 27, 2017 Amovi i Sam pao sam se ubio. Mene je kod tih singlova obeshrabrila količina pozajmica, ali u neku ruku skidam kapu što pokušava na taj način da izgradi barem neku vrstu mejnstrima koja se kod nas ne menja od 90tih... Možda negde niz put uzmem albume. Quote
soul wandering Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 dajte linkove za ta dva miljenovica Quote
soul wandering Posted October 15, 2017 Report Posted October 15, 2017 super su albumi, prezabavni i sarenoliki, celi dan samo ovo vrtim i na kompu i fonu, prepuni hitova dolazim ti uskoro madam, djiha, umirem ti na rukama, ko te laze...sve vrh Quote
23/16 Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 Na stranu muzika, ali odakle ovom liku ideja da moze da peva kada ne ume ni da prica? Slusao sam ga kod Kesica, ono je bilo tuzno. Ladno lik peva gore od Dacica. Quote
Demon Seed Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 Evo poslušah nastup, slažem se da bi mu Aleksandra Radović dala minus na dikciju, ali i gornje i donje lage su mu skroz ok Quote
bradilko Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 do duše, nisu daleko jedna od druge... te lage, mislim Quote
Sreta Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 Sad mi se kara Aleksandra Radovic. 3 1 Quote
Demon Seed Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 do duše, nisu daleko jedna od druge... te lage, mislim Ima on raspon, samo izgleda da se izdrogiro pa ga bole brige Quote
soul wandering Posted February 4, 2018 Report Posted February 4, 2018 na dan zaljubljenih su u sabirnom. Quote
Demon Seed Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Dobre strofe, samo refren bezveze A apsolvirali su pre petnajs godina da refren mora da jebe Quote
KazimKazim Posted October 8, 2019 Report Posted October 8, 2019 Meeeeh...teska kradza Dina Dvornika 😄 Quote
VoivodBG Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Ako im je ovo najbolja stara pesma onda je bolje da je nisu ni izdavali. Matrica mi zvuči na nešto poznato iz hip hopa sa početka 2000 tih ali ne mogu da se setim. Wikler skroz propao, mora čovek da smanji unos alkohola. 😥 Quote
Haos sam ja Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 Ovi su odmrmorili svoje. Vikler je propao a Nigrutin nije ni mogao da propadne jer je već 10 godina očajno loš. Jedino ako Bdat ne povadi malo, ali slabo je ovo, baš slabo. Quote
VoivodBG Posted April 2, 2020 Report Posted April 2, 2020 Od 3. aprila pa svakog narednog petka, tačno u 17h na Mascomovom sajtu, bićete u prilici da besplatno preuzmete po jednu pesmu sa izdanja Sky Wikluha. Sky Wikluh je pripremio novi album koji želi da podeli sa vama. Album "(Iz)Vanredni paketić" je inspirisan soulom, bluzom i R&B-jem. Od 3. aprila pa svakog narednog petka, tačno u 17h na Mascomovom sajtu, bićete u prilici da besplatno preuzmete po jednu pesmu sa ovog izdanja. Na albumu „(Iz)Vanredni paketić“ Wikluh je u pojedinim pesmama ostvario saradnju sa Aleksandrom Sedlarom kompozitorom, dirigentom, multi instrumentalistom i producentom. Sa sigurnošću vam možemo reći da će te svaku od pesama sa ovog izdanja zavoleti. Posetite nas sutra i preuzmite prvu pesmu „Vi ste plen“!https://www.mascom.rs/sr/wikluh-u-akciji--nid-427.1.126.html?fbclid=IwAR3twkpaYRciY59T5jVrZOhVG4jMREQgGJultg6z01affeRsYoodujzopcU Quote
Recommended Posts