Demon Seed Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 Private video... Ja se štrecnuh da su Ajs i Timbe izbacili Viklera... 1 Quote
VoivodBG Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 Nisu svi dobro upućeni i obavešteni. 😄 Pokidao Timbeeeeeeee Quote
Demon Seed Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 A, evo, radi klip sada. Nisam očekivao, iskreno, sad, dok Vikler radi punom parom u Monx, da stignu da izbace novi singl... 'Alal... Quote
bradilko Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 samo da nisu ubacili ovog daremare imbecila... Quote
Haos sam ja Posted May 17, 2021 Report Posted May 17, 2021 Timbe jedini na nivou, ovu drugu dvojicu treba zakonom zabraniti. Quote
Мајор Гашпар Posted June 2, 2021 Report Posted June 2, 2021 Kurtanović sledeći gost kod Galeba. Quote
KazimKazim Posted June 4, 2021 Report Posted June 4, 2021 U pravu e Haos za Aisa i Viklera...jos se Vikler i manje izblamirao I jos onai kvazi besni Mardeljano kad udze u pricu da sahranjue trep 😂 Teska blamaza Bad Copy pre 2010 bukvalno bogovi, od druge decenie 21. veka bukvalno ni senka...cak i pored ovolikog haipa trepa, gde bi generalno hip hop.artisti trebalo da profitirau, oni ne mogu postenu pesmu da smisle...rip i trep i old skul Quote
VoivodBG Posted June 4, 2021 Report Posted June 4, 2021 Dovoljan je podatak da je nova pesma snimljena tri godine posle Krigli i da je taj album dugo na holdu. Neke stvari imaju kratak rok trajanja, i bolje je kada se stane, a ne da odeš u mulj sa budućim radovima. Željno iščekujem Bdatov novi album, Praznik za uši je klasik koji je prespavan od većine. Quote
Haos sam ja Posted June 4, 2021 Report Posted June 4, 2021 1 hour ago, KazimKazim said: U pravu e Haos za Aisa i Viklera...jos se Vikler i manje izblamirao I jos onai kvazi besni Mardeljano kad udze u pricu da sahranjue trep 😂 Teska blamaza Bad Copy pre 2010 bukvalno bogovi, od druge decenie 21. veka bukvalno ni senka...cak i pored ovolikog haipa trepa, gde bi generalno hip hop.artisti trebalo da profitirau, oni ne mogu postenu pesmu da smisle...rip i trep i old skul Pa možda više nisu bogovi jer su oni koji su ih slušali do 2010-e odrasli u međuvremenu a nisu generisali dovoljno nove publike. Meni je Ajs bio kul i smešan kad sam bio u srednjoj školi, sad me gnar hvata na skoro 80% njegovih rima, baš neprijatno (mada ostaju mu ti radovi od pre i Nigrutinski rečeno kao stvarno monument tog vremena, ne znam da li bi mi se to toliko svidelo da sam tad imao više od 16 godina). Vikler je smeće lik ali on ima neki talenat i zna da mi zazvuči interesantno povremeno. Timbe je zato prava old skul hip hop njuška, zna da bude i dovoljno ozbiljan i dovoljno neozbiljan, taman kako treba, a i nekako mi je potpuno true za razliku od ove dvojice. Samo Prti do smrti, nadam se da će da zajebu kolaboracije, samo im useru finalni proizod gosti poput Ajsa. Quote
Sreta Posted June 6, 2021 Report Posted June 6, 2021 Kada vidim Timbeta, Timbeta iz Ajs negrutina, to me strasno neeervira kao multietnicka atrakcijaaa 1 Quote
Recommended Posts