Jump to content

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted (edited)

to kazes jer nisi cuo ajzaka i bad copy live pa nisi video bolje :razz: kad ih cujes, videces koliki su shit bs :twisted::mhihi:

Putujem ja s vremena na vreme 43-kom ali nisam još video Ajsa.. :cry:
ja sam pre enkog vremena stalno isla 43ojkom jer mi je ex decko u kotezu... ajs je jednom bio u busu :redface: sisli smo na istoj stanici. zivi kod one velike raskrsnice, mozda 2. stanica kad skrene za kotez, tacno znam i gde zivi, videla sam :redface: Edited by Natasha!
Posted (edited)

Koliko se sećam i ja silazim na drugoj stranici u kotežu..tu mi je negde devojka.

Kada ga budem video tražiću mu autogram haha..

Jednom je gostovao u ZRu i izlazi on iz nekog krša od auta a reperi stoje ispred kluba.. tek će on nešto u fazonu: šta me dočekujete, nisam ja Vlado Georgijev.. :rockdevil:

Edited by Erulian
Posted

hahaha legenda :)

pazi, sad ne znam kako da ti objasnim ali tacno znam gde zivi :da:

jednom je on bio kod tog mog bivseg decka i on me zvao na mob oko 4 ujutru i rekao da ima neko da me cuje, znajuci koliko ga obozavam, kad ono Ajs :wub: . ja krenula da mucam ko debil... sav je bio kul, u fazonu: "gde si sestro, sta se radi..." a ne znamo se... legenda od coveka! ja sam se slikala s snjim na jednom nastupu :redface: . slozio je neku bolesnu grimasu :)

Posted

spot je onako... standard. oni djuskaju i prave neke face. i da, jeste u vili jelena :) . mada ribe u spotu su im fuj, mogli su i bolje. neke klinke su. ma kraju spota se pojavljuju i škabo i djolodjolo i tako...

Posted
spot je onako... standard. oni djuskaju i prave neke face. i da, jeste u vili jelena :) . mada ribe u spotu su im fuj, mogli su i bolje. neke klinke su. ma kraju spota se pojavljuju i škabo i djolodjolo i tako...

Klinke?

Posao za pedo medvediće..?

• 6 months later...