Supergalactic Lover Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 'oce li biti neko od njih na exitu? ajs, bad copy, 43zla? za sad, niko.. jel? Quote
Killing Floor Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 Izgleda da ne, to sam i ja gledao ali nista... Quote
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 ja sam gledala isto i nema ih. ima samo onaj glupi bg sindikat i marcelo i edo majka... Quote
necko Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 nisu ja ih gledao skoro u nishu, pokidali su Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Putujem ja s vremena na vreme 43-kom ali nisam još video Ajsa.. Quote
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) to kazes jer nisi cuo ajzaka i bad copy live pa nisi video bolje kad ih cujes, videces koliki su shit bs Putujem ja s vremena na vreme 43-kom ali nisam još video Ajsa.. ja sam pre enkog vremena stalno isla 43ojkom jer mi je ex decko u kotezu... ajs je jednom bio u busu sisli smo na istoj stanici. zivi kod one velike raskrsnice, mozda 2. stanica kad skrene za kotez, tacno znam i gde zivi, videla sam Edited June 29, 2007 by Natasha! Quote
necko Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 jesam jesam, cuo sam i njih live, i bilo je odlicno Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) Koliko se sećam i ja silazim na drugoj stranici u kotežu..tu mi je negde devojka. Kada ga budem video tražiću mu autogram haha.. Jednom je gostovao u ZRu i izlazi on iz nekog krša od auta a reperi stoje ispred kluba.. tek će on nešto u fazonu: šta me dočekujete, nisam ja Vlado Georgijev.. Edited June 29, 2007 by Erulian Quote
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 hahaha legenda pazi, sad ne znam kako da ti objasnim ali tacno znam gde zivi jednom je on bio kod tog mog bivseg decka i on me zvao na mob oko 4 ujutru i rekao da ima neko da me cuje, znajuci koliko ga obozavam, kad ono Ajs . ja krenula da mucam ko debil... sav je bio kul, u fazonu: "gde si sestro, sta se radi..." a ne znamo se... legenda od coveka! ja sam se slikala s snjim na jednom nastupu . slozio je neku bolesnu grimasu Quote
necko Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 uvek slozi bolesnu grimasu kad zna da ga slikaju Quote
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 slozio je neku bolesnu grimasu Ja ga još nisam ni video normalnog haha Quote
Natasha! Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 legenda! zato ga i gotivim ne mrsti se (kao ovi iz sindikata ) i ne misli da je faca, decko je skroz na zemlji, duhovit, sladak ( ) i car je bre Quote
Killing Floor Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Novi spot za pesmu "Idemo Odma" http://www.edesi.org/new/modules/PDdownloa...cid=1&lid=2 Uzivajte! Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 Kakav je spot? Tj. kakve su fore haha..mrzi me sad da skidam.. Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 cek da ja skinem pa cu da ti kazem al znam da je sniman u vili jelena valjda Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 al znam da je sniman u vili jelena valjda Quote
Natasha! Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 spot je onako... standard. oni djuskaju i prave neke face. i da, jeste u vili jelena . mada ribe u spotu su im fuj, mogli su i bolje. neke klinke su. ma kraju spota se pojavljuju i škabo i djolodjolo i tako... Quote
Novaliis Posted July 5, 2007 Report Posted July 5, 2007 spot je onako... standard. oni djuskaju i prave neke face. i da, jeste u vili jelena . mada ribe u spotu su im fuj, mogli su i bolje. neke klinke su. ma kraju spota se pojavljuju i škabo i djolodjolo i tako... Klinke? Posao za pedo medvediće..? Quote
Supergalactic Lover Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 aj posto nema bad copy tema(blasfemije li!!!), postavicu ovde. malo preteruje vikler, al su kraljevi. haha nsert iz TV Emisije Moljac - TV Enter http://www.youtube.com/watch?v=QqISSp_et_Q part 1 http://www.youtube.com/watch?v=NkBDcKCaM44 2 http://www.youtube.com/watch?v=tb_EMOMZqOQ 3 Quote
Recommended Posts