Ghost of Perdition Posted January 16, 2008 Report Posted January 16, 2008 Ajs je car . Od hip hopa, sto domaceg sto stranog, gotivim samo Ajsa ( kao i Bad Copy) i Marcela Quote
El Karnisero Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 (edited) Ajs je car.Uvek se iskidam kad cujem njegove stvari. Edited February 9, 2008 by El Karnisero Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 kad li ce novi bad copy? Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Ima neko onu pesmu gde proziva kineze iz bloka 70??? Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 evo druze gently. http://rapidshare.com/files/84990656/Ajs_N...tranvestiti.mp3 Quote
Simadin Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Chavin myspace Kapela jebe majke Samo Ajs doduse, Blind Business su uvek sranje. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 evo druze gently. http://rapidshare.com/files/84990656/Ajs_N...tranvestiti.mp3 Fala Quote
^Suicide_Pony^ Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 al pesma je realno sranje. na prvo slusanje bude polu-wow zbog ajsove prve strofe, ali ona bedna imitacija kineza bitno ogadi svako dalje slusanje. Quote
Simadin Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Da, ne znam koj' ce mu kurac ti ortaci iz Koteza, bolje da radi sve solo. Quote
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Dajte neki link za pesmu mc mlohavi. Quote
Vlladimir Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Jel' neko slušao Kinezi Transvestiti ili tako nešto...Na šta je taj lik spao, mislim aj što već deset godina drvi o granju i sisama, sarmi, i to na istu foru, ali sa ovom pesmom je stvarno dotakao dno...Naravno, slobodno ja ovo zemlja, svako ima pravo da se kulturalno uzdiže i izražava, ali Nigrutin bi moga da počne da razmišlja o nalaženju dnevnog posla i socijalizacije sa ljudima, jer je čovek totalno pukao. U svakom pogledu. Rambo je to pre 15 godina radio sa mnoooogo više stila. Quote
El Karnisero Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Nije realno suditi po jednoj pesmi.Meni je on duhovit. Nigrutina ili volis ili mrzis.Treceg nema. Quote
vudun Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 Yeah... Koteška patka... a... kineska gamad... a, ou! Pirinač... uaa... motherfucker! Pirinač se kuva i pileće kožure Smrdi ceo blok 70 kao đubre Jedu razna govna pa robu valjaju siti U bulju se drpaju kinezi travestiti Dobro ste me čuli oni hodaju na štiklama Farbaju se moderno sa pirsingom na klićama U radnjama imaju perverznih artikala Jakuze, reketaši - gori su od Šiptara Trandže mnogo vole da ga puše Srbima Zato što im prija domaćinska kurčina Ne mogu da dišu sa tako punim ustima Hirošima, Niggasaki mu svršava po plućima Blajnt biznis sekta i Nigrutin rasista Udaramo pesnicom dva Kineza vašljiva Što mažu svoju bulju raznoraznim mastima Marš svi u Kinu, pička li vam materina! Travestit sam, pa šta? Recite dragička Jes da imam kurac ali zabole me pička U brus guram čarape, to se meni sviđa Nosim štiklu, minić, kosa mi je riđa Od trpanja u čmar nema veće droge Na svakih mesec dana brijem dupe a i noge U krnjaču sam otišo da završim shita I sreo Kyong Yang Lee-a, Kineza travestita Stigo ga i prebio jer je pokušo da beži Jedna žuta mrlja na asfaltu sad leži Uzo đubrovnik i metlu da očistim sranje I odneo ga odmah na hemijsko pranje Travestiti šire hepatitis abecedu Prenose i sidu jer se stalno jebu Čmar im se raspo kao uvele ruže Kinez sam i ja druže Kinezi koji ostanu svi će da izginu Zato brzo kupi kartu vrati se u Kinu Glupom travestitu na panju sečem kitu Pa se vraćam u krnjaču podzaboravljenom shitu. Quote
VoivodBG Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 bespotrebno mu baljezganje, blah... Quote
Simadin Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Samo da znate da vas uskoro ceka jedno iznenadjenje Quote
NećuDisplejNejm Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ajs car nad carevima. Ja imam sedlo ti ponesi korbach CAAAAAAAAAR Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 One koju ne znas! Quote
El Karnisero Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 (edited) One koju ne znas! Ma ajdeee.Kako si pogodio? Edited February 25, 2008 by El Karnisero Quote
Recommended Posts