^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 rece mi sinoc ortak da ce nigrutin mozda biti u vip velikom bratu. jebote kako bi to bilo do jaja, samo zbog toga bih gledao to sranje Quote
El Karnisero Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 rece mi sinoc ortak da ce nigrutin mozda biti u vip velikom bratu. jebote kako bi to bilo do jaja, samo zbog toga bih gledao to sranje Odmah cu da te razocaram.Nema sanse.Poslusaj sa "Najgori do sada" "Veliki smrad" i "Kucni red". Quote
Grobodan Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 To bi bilo extra, kad on, moron svoje vrste, udari na Eru... Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 @karnisero apsolvirao sam ja to jos cim je izaslo, al kapiram da bi ajs bez blama otisao iz zajebancije. cisto da "prdi i da vonja". Quote
El Karnisero Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 @karnisero apsolvirao sam ja to jos cim je izaslo, al kapiram da bi ajs bez blama otisao iz zajebancije. cisto da "prdi i da vonja". I da vari. Quote
necko Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 rece mi sinoc ortak da ce nigrutin mozda biti u vip velikom bratu. jebote kako bi to bilo do jaja, samo zbog toga bih gledao to sranje rece i meni burazer to juce ili prekjuce Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 kapiram da je to bio simin famozitet od iznenadjenja. Quote
Simadin Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 (edited) Nema Ajsa veceras. Ali zato ima nekog drugog Edited March 1, 2008 by Simm A))) Quote
necko Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Nema Ajsa veceras. Ali zato ima nekog drugog ima ima i ajsa i viklera Quote
Ma Jelena. Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Gledah danas onu emisiju na Enteru... ne znam je li repriza ili nova , ali je bila ZAKON... koji su to carevi eeeeeee Quote
Andrija Smith Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Mrzim velikog brata, ali Ajs kad je tu... Quote
Simadin Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 (edited) ima ima i ajsa i viklera je je, promena plana.. jos bolje Vladan Aksentijevic Prvovencani Edited March 1, 2008 by Simm A))) Quote
El Karnisero Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 Vladan Aksentijevic Prvovencani hahahaha.Koji car.A jos su pustili njegov deo pesme "Idemo odma"! Quote
^Suicide_Pony^ Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 kraljevi. ja sam prvo hardcore ispizdeo misleci da ulazi (samo) vikler, sada cu definitivno pratiti vb. Quote
AstralliS Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Najjače... Ulazi Era, a Ajs se tuče po čelu, hahahahah.... Quote
Perfector Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 (edited) @Astrallis Ne Ajs nego Vikler Edited March 2, 2008 by Perfector Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 eto,sad cete to mlohavo govedo da gledate u kuci velikog smrada. prodao se,gori je nego ceo b92. sad ceter se uveriti u sve moje teze koliki je on šaban, taj ajs,sa ovim svojime boravkom u kuci smrada. na kraju ce jos dobiti i batine od nekoga tamo. mislim da bi ga ona mimi razvalila od batina. Quote
Vincent Hess Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Brate nije tebi lako. Nadji devojku, iskuliraj se... Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Brate nije tebi lako. Nadji devojku, iskuliraj se... nisam je ni izgubio otkud takva glupost? iskuliraj se ti ćelavi nedoludaku. Quote
El Karnisero Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 eto,sad cete to mlohavo govedo da gledate u kuci velikog smrada. prodao se,gori je nego ceo b92. sad ceter se uveriti u sve moje teze koliki je on šaban, taj ajs,sa ovim svojime boravkom u kuci smrada. na kraju ce jos dobiti i batine od nekoga tamo. mislim da bi ga ona mimi razvalila od batina. A sta ti tacno smeta kod Ajzaka? Quote
Recommended Posts