VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 E, hocu i ja malo sad da budem pametna(: Ovako, deklinacija je menjanje oblika imenskih reci po padezima, a imenske vrste su prva, druga, treca, a neko racuna i cetvrtu. Dakle, to je imenica trece vrste, a ne 3. deklinacija. Ne postoji prva, druga... deklinacija, vec se to zove - deklinacija imenica prve vrste, druge... E i da, izvodjenje ili derivacija je tvorba reci pomocu dodavanja SUFIKSA (a ne dodavanja prefiksa--> sto si navela za glagol izblejati). "Izblejati" je nastalo slaganjem ili kompozicijom jer su svi prefiksi postali najcesce od predloga, tako da je ovo predlog + glagol. Imam svu potrebnu literaturu o gramatici srpskog jezika, tako da nema potrebe da sumnjas u ovo sto sam rekla. Nemoj da mi zameris, ja sam malo posumnjala u tvoje reci, pa sam proverila i ovako je kako sam rekla. Pozdrav (: Sto se tice Ajsa, nekad je ok, nekad ne. Zavisi. Aahahah Napravila si kardinalnu gresku, stoga necu dalje ni da komentarisem, nije IMENSKA VRSTA, jer imenske reci nisu samo imenice, a ovde se radi o Imenicama, stoga je ovo IMENICKA VRSTA, a ne IMENSKA, ako se ne varam. Necu da ti zamerim, ja sam uvek otvorena za primanje znanja, za ovo 'izblejati' sam saglasna, previdela sam prefiks I dosta vise o gramatici, to sam se ja zajebavala samo @Kuruz- Nema frke, ako mi budu potrebni privatni casovi, pitacu tvoju baku, gramatike nikad dosta Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Napravila si kardinalnu gresku, stoga necu dalje ni da komentarisem, nije IMENSKA VRSTA, jer imenske reci nisu samo imenice, a ovde se radi o Imenicama, stoga je ovo IMENICKA VRSTA, a ne IMENSKA, ako se ne varam. Necu da ti zamerim, ja sam uvek otvorena za primanje znanja, za ovo 'izblejati' sam saglasna, previdela sam prefiks I dosta vise o gramatici, to sam se ja zajebavala samo @Kuruz- Nema frke, ako mi budu potrebni privatni casovi, pitacu tvoju baku, gramatike nikad dosta Kako si ti nadobudna, pa to je zlo...previse se lozis ti...18 leta, pa misli da je posisala svu pamet sveta...sigurno se slihtah profesorima, kikoces se na svako njihovo sranje koje kazu, drukas drugove, i uvek zadnja izlazis iz ucionice, kad svi beze sa casova ti se negde stekas, i ostajes u skoli,a posle tuzibabis profesorima, pa ni necudi sto te svi ovde prozivaju frajlo napirlitana. Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Jbg, imam los smisao za humor, da sam ja popila svu pamet ovog sveta ja bih bila na Republickom takmicenju, ne znam koliko puta treba da napomenem - SALIM SE, SPRDAM SE, ZEZAM SE. Ne znam kako ne vidis ironiju u mojim postovima, jbg ne ide mi to A za skolu, bolje da ti ne kazem koliko sam na casovima - not I bre, nema potrebe za vredjanjem, ponovicu - salila sam se, i iz postova sa ove teme u vezi sa gramatikom, nisi mogao da zakljucis nista o meni jer to je sve bila jedna SALA.... clear enough? Zaista mislim da je vredjanje nepotrebno, opusti se. I dosta vise sa ovim offtopicenjem. Poz Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Ja mislim da je jadan... On je klosar koji do svoje 30 nista nije uspeo da uradi sa svojim zivotom,pa se ko davljenik hvata za svaki kurac koji iz bare viri,samo da uradi nesto....a nije ni cudo sto je konjina uhlebljena,kad mu u velikom bratu dolaze majka i tetka i vicu ''joooj ljubi te majka'', ''donela sam ti sarme,ljubi te tetka''....mamicin sincic...a ovamo peva o jakuzama u kinezima travestitima, jos kad bi bio pismen i informisan...glup je ko kurac...zato ce jednog dana zavrsiti kao i alija artukovic. Daleko je on od repa i hip hopa kako gomila sere da on to jeste.Jeste kurac moj,ima matrice kao kineske novogodisnje lampice sa programiranim zvukom.Tekstovi su mu da se pobljujes,peva o najogavnijim mogucim stvarima i to neko konta kao rep i hip hop.Dlakave sise,gnojave bulje i ostalo. Samo osoba sa IQ jednakim broju cipela moze to tako da shvata. Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 (edited) Tekstovi su mu da se pobljujes,peva o najogavnijim mogucim stvarima i to neko konta kao rep i hip hop.Dlakave sise,gnojave bulje i ostalo. Samo osoba sa IQ jednakim broju cipela moze to tako da shvata. o ukusima ne vredi raspravljati jer postoji brdo ljudi koji radije slusaju zajebantske komicne rime sa dosta stila nego kuknjave o gangovima i kurcenje plasticnim pistoljima. prvenstveno ja. a ajs ima genijalne tekstove. edit: tesko da nosim cipele broj 146 (sudeci po mensa-i) Edited April 16, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
Josif Visarionovič Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 kapiram ja to ali za moj ukus je previse debilno. Quote
Генеральный Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Не ће се поновити. Добар си, Курузе, ниси кокичар. Quote
kuruz Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 (edited) Само за кување, топло овде. Edited April 17, 2008 by Куруз Фердинанд Quote
RNA Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 o ukusima ne vredi raspravljati jer postoji brdo ljudi koji radije slusaju zajebantske komicne rime sa dosta stila nego kuknjave o gangovima i kurcenje plasticnim pistoljima. Ево, одмах да се јавим. Једино у тој варијанти могу да слушам било какву хип-хоп "музику". Quote
Jabba the Hutt Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Ajs je bre zakon, covek se sprda sa svim i svacim, za svaki respekt Moji omiljeni stihovi: Stavila je silikone jeftine, Pa se na vrucini usmrde najgore, Onda je htela da joj potpisem ce de, Ja nisam Sako Polumenta, devojko bre je, Preporuka moja ti je-stavi cvikere, I baci u masinu tvoje sise smrdljive, Pocela je place, malo se uvredila, Nisam ti ja kriv sto si los silikon metila, Imas jeftine zilete u marketima, Iseces malo dojku, pa vadis kljestima, Ono sto izvadis u lepinju stavi, Moze i da posluzi k'o dodatak sarmi! :rockdevil: Quote
El Karnisero Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Taj rad Jabba!Moj omiljeni tekst. Quote
Jabba the Hutt Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Potvrda koliko nije normalan i koji je car u isto vreme+prozivka fensi riba Quote
necko Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 tokyo feat. ajs nigrutin - ja sam samo mleo ti koljes zene, ja sam samo mleo... Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 meni je prejeban tekst za deda je zaklao jos jednu svinju, al ne mogu nigde da ga nadjem na netu..a smara me da kucam :/ Quote
AstralliS Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 (edited) Kad prođem gradom svi viču AAAA... Edited April 20, 2008 by AstralliS Quote
Jabba the Hutt Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Dok ladim sampanjac u frizu Bentlijaaaaaaaaaa Quote
VoivodBG Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Posto nema zasebne teme za svakog clana B.C. konacno sam pronasao Timbetov album, pod nazivom Timbetova Zemlja na kome se nalazi 17 pesama i bogami dugacak je, cak 54 minuta. Gostuju Wikler, Element, Marcelo, Bauk Squad i I Rock koji je gostovao kod bitcharki na pesmi crnja ako se ne varam. Godina izdavanja pise da je 2004, produkcija je malo losija, tako da kapiram da ce jednog dana kada (i ako) album izadje bice sa boljom produkcijom. Eto samo to htedoh da kazem.... Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 aj prosledi na priv ako nije frka, imam samo 7 njegovih pesama. Quote
Jabba the Hutt Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ej bre, pa daj neki link da se to downloaduje, bas bi voleo da cujem Timjahova solo baljezganja! Quote
Jabba the Hutt Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 E evo skinuh album(jos jednom thanx to Ultimate Bastich ), i preslusavam, za sad zvuci odlicno, rime su mu skroz ql, pravi 43 fazon Quote
VoivodBG Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Meni se album nije nesto nije dojmio nema hiticne stvari.... Ali izdvojicu dve pesme za sada koje imaju potencijala, my english (feat. bad copy and i Rocky) i Zatvorska (feat Bauk Squad), te su mi za sada solidne, ostatak klimavo, klimavo... Quote
^Suicide_Pony^ Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 slazem se za klimavost, ali mi vise lezi nego vikler. Quote
VoivodBG Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 novi wikler je mozda najpristupacniji album od sve trojice, jer ima cak i previse rok/pop elemenata u njemu, i smanjio je malo zajebanciju, a ubacio malo vise ozbiljnosti kojom hoce da dokaze da je ipak umetnik kada malo razmislim, ako ikada izadje ovaj timbetov album, sa boljom produkcijom mozda bi ga i bolje prihvatio, a nije toliko pateticno vulgaran i blesav kao Nigrutin cak ima sta i da kaze. ceka se virsle spremne od wiklera, valjda ce i to ove godine, treba mi jos rok opere. Quote
Recommended Posts