Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 21, 2007 Report Posted March 21, 2007 (edited) Sta reci o ovim kraljevima..Vredi svaki minut uz njih,ako neko nije cuo,neka se pokaje.... Kopajte,trazite necete zazaliti nimalo....Ja sam poslednjih par meseci totalno nacucenb na iste... Ljudi su iz Poljske(!?!?!?!?!?) i nenadjebivi su totalno... Edited May 31, 2007 by TtuEd Quote
Калавера Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Ha, ha ... Ne preteruj. Jesu dobri, ali mnogo je 100 godina. Nijednom nisam uspeo da preslušam kompletan Alarm! a da ne pomislim kako bi vokal mogao biti manje opterećujuć. Sa druge strane, takav vokal nosi graveyard atmosferu čitavog albuma, pa mi se prosto dopada kako mi nije prijatno dok ih slušam. Nemoguće je pustiti ih u pozadini dok pokušavaš da se usredsrediš na neku drugu aktivnost. Quote
Zaznojni Vozac FAP-a Posted March 23, 2007 Author Report Posted March 23, 2007 Stoji....pogotovo to za vokal. No,to mi je i najveca draz kod njih,uz jebitacne,zarazne rifove...Graveyard Lovesong,Aliens Wear Sunglases,Killer Clowns....Ja preslusam Alarm!!! svakih par dana....Dodje mu kao nedeljna doza,ko zna... Quote
Zen Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 (edited) meni se svidjaju, totalni si me navukao na bend http://www.myspace.com/miguelandthelivingdead Edited March 23, 2007 by Smorock Quote
Калавера Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 Zamisli tek kada te navuče na Zombinu kako će valjati. ....Ja preslusam Alarm!!! svakih par dana....Dodje mu kao nedeljna doza,ko zna... Kao nedeljna Jack Daniel's doza. Ono što izdvaja ovaj bend je njihova otvorena fascinacija Jack Daniel's proizvodom, koji je u kampanji za Alarm! bio neka vrsta maskote. Quote
Roadchick Posted March 24, 2007 Report Posted March 24, 2007 haha, miguel mi verenik..ali ne taj..izvin'te na spamu... Quote
CMPT Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 (edited) Bend je zaista odlican nama sta... Moram da cujem ceo album ako postoji,one 4 pesme su vrh... Vokal se nenormalno dobro uklapa u celu pricu i to samo po sebi daje poseban smeck... Odlican spoj nekog dark-rokabili fazona. Edited April 5, 2007 by CMPT Quote
angels deserve to die Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Volela bih da ih chujem i to cu i uraditi kad budem imala vremena. Quote
Blathaddar Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 imam samo ovaj album na kom su pesme graveyard love song i train of the dead..wow,bas su inovativni! Quote
Recommended Posts