VladanMorten Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 meni nije uzasno uopste....mislim sta hocete vi ljudi... "ja ocekivo ulazak u samu srz pojave kanibalizma "...pa sta hoces ti vise...covjek je pojeo rodjenu sestru...pa ima li sta gore.... meni je film ok skroz... naravno da su Jaganjci i ostali dijelovi bolji ali ovo je po meni dobro napravljeno... onaj glumac je dobro odradio svoj posao Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 Ма, филм "Ханибал" је изузетно уметничко остварење, један од правих изузетака у овој врсти филмова. Стварно, ко год је гледао а има икаквог смисла за визуелно, није могао да не примети да су режија, фотографија и камера изванредни, глума је бриљантна. Zvuci zanimljivo.Javicu se kad ga pogledam. Quote
Guest IN THE NAME OF GUUUZ Posted September 23, 2007 Report Posted September 23, 2007 obavezno, pa šta s čeko do sad??? Quote
MarcusS Posted October 2, 2007 Report Posted October 2, 2007 Mozda najbolji deo. Sa naglaskom na možda Ali je mnogo bolji nego što sam očekivao, tj mnogo bolji nego što mi je par ljudi popljuvalo. Ipak, taman freakoidno koliko treba, Hanibal brutalan i upečatljiv, momenat osvete uvek dobrodošao. Quote
Black Label Posted March 31, 2010 Report Posted March 31, 2010 Dobar je ali ja priznajem samo original Quote
Recommended Posts