EnKi Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ajaooooj! Evo i ja sam skinuo, ako ce ti biti lakse Quote
azal Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 slusao sam sa voiceover-om (samo zato sto mi je boals daleko najomiljeniji power metal pevac) i stvarno jebe mater, odlican nastavak paradox-a, ima muzickih tema iz paradox-a sto se ponavljaju, i boals zvuci fantasticno. mnogo vise mid-range peva nego inace. Quote
ErliK Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 slusao sam sa voiceover-om (samo zato sto mi je boals daleko najomiljeniji power metal pevac) i stvarno jebe mater, odlican nastavak paradox-a, ima muzickih tema iz paradox-a sto se ponavljaju, i boals zvuci fantasticno. mnogo vise mid-range peva nego inace. Quote
EnKi Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Jeste odlican album, ali bih licno sacekao da cujem finalnu verziju, jer mi je Markov glas bas nesto lose isproduciran, da zvuci kao na Alchemy bilo bi sece vena Quote
AstralliS Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ajd' neka zapiše neko link za novi album opet, moram opet skidati. :S Quote
ErliK Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 (edited) Ovo obećava... http://rapidshare.com/files/101303512/Royal_Hunt_-_2008_-_Paradox_II_-_Collision_Course_mediaportal_by_Jho.part1.rar http://rapidshare.com/files/101303619/Royal_Hunt_-_2008_-_Paradox_II_-_Collision_Course_mediaportal_by_Jho.part2.rar ili http://www.shareonall.com/2008_-_Collision_Course_novk.rar Edited March 21, 2008 by ErliK Quote
EnKi Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 (edited) Jel' to hoces da mi vratis za prosli link? E sad stvarno, skinuo sam tek pola albuma, ali za sada definitivno nema voice-overa (ova dvodelna verzija) !!! I to docekasmo...Falaaa! Edited March 22, 2008 by EnKi Quote
Apeiron Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Evo bas slusam, ima smeka, prepoznatljivi RH rad klavijatura, a jedino mi vokal deluje malo neubedljivo (eh, gde je taj DC). Ali proucavace se album, sigurno. Quote
Apeiron Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Haha, namerno to napisah da vidim reakciju Ali zaista, malo je nekako stopljen s muzikom (da li zbog produkcije), nije bas da rusi planine. Quote
azal Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 jeste malo ga gusi produkcija, ali je otpevao mozda najbolje u svojoj karijeri. Quote
ProgressiveR Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Slušam novi RH ... muzika je tačno nastavak priče sa "Paradoxa" ... samo što mi tako nedostaje DC Cooper. Ovaj Mark Boals mi se nikad nije dopadao, ni kad je pevao kod Malamseteena, baš me iritira kao peva ... ne mogu da ga slušam uopšte Quote
ProgressiveR Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Jebo ti ovoa ... slušao sam tri pesme i rešio da pustim "Paradox" ... nema 'leba od ovog novog Quote
Lordring Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) Čudi me da ti se i ovde ne dopada s obzirom da u odnosu na Malmsteena/RoF ovde peva na totalno drugačiji način pa čak jedva prepoznatljivo. Svaka čast Andreu kako svakog pevača upakuje u RH Album za razliku od prethodnih Paper Blooda i Eyewitness ima RH atmosferu. Daleko od toga da su to loši albumi ali nisam mogao da ih slušam u celini. Sa Collision Course to se uopšte ne dovodi u pitanje a teme sa Paradoxa su samo šlag na extra torti: #1 Paradox #2 The Mission #3 Collision Course Hit na albumu definitivno Divide & Reign - kakav poweraški riff sunce ti I ono što mene oduševljava kod Andrea jeste da već 8 albuma za redom pravi neverovatno kvalitetne radove i postalo je uobičajeno da izadje novi RH i da ti se svidi, barem meni Zato mi i ne pada na pamet da skidam retail verziju jer ću i ovako i onako da kupim original. BTW, svi albumi biće remasterovani i reizdati pa ću probati da ubedim čika Valderamu da kupi licencu barem za Paradox a možda bude i Mission pošto mu se taj album baš svidja Edited March 23, 2008 by Lordring Quote
ErliK Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Da je pevao recimo DC na ovom novom albumu to bi bio najbolji nastavak ali i Mark je lego extra. I meni se vise svidja kako peva/zvuci ovde nego recimo u Malmsteenu. @ProgressiveR... Cini mi se da ti imas neki problem sa dobrim vokalima (Jorn, Mark...) Quote
Lordring Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Za Jorna mogu i da razumem jer je u proteklih 3 godine otpevao svaki treći AOR/prog album koji je izašao pa se jednostavno smučio ljudima, pa čak mogu i da razumem da mu smeta kada Mark peva onako visoko kako samo on ume, ali u RH peva na totalno drugačiji način gde ne vidim nijednu jedinu crtu koja bi nekome mogla da zasmeta. Quote
azal Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 cudan je taj progressiver, hvali neke bugare, ruse anonimose sa ruznim akcentima a ne voli velicine ako sto su boals i jorn Quote
Apeiron Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 I ono što mene oduševljava kod Andrea jeste da već 8 albuma za redom pravi neverovatno kvalitetne radove i postalo je uobičajeno da izadje novi RH i da ti se svidi, barem meni Dobro je da si naglasio ovim "barem meni" Kapiram da ste ti i Andre jedina dva lika na planeti kojima svaki RH album valja Quote
EnKi Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Da je pevao recimo DC na ovom novom albumu to bi bio najbolji nastavak ali i Mark je lego extra. I meni se vise svidja kako peva/zvuci ovde nego recimo u Malmsteenu. @ProgressiveR... Cini mi se da ti imas neki problem sa dobrim vokalima (Jorn, Mark...) Meni se bas to sto zvuci nekako drugacije ne svidja Mislim, svidja mi se, jbt to je Mark, ali imam osecaj kao da se pomucio da se uklopi u fazon RHa. A i produkcija ga je malo ugusila...Na trenutke mi zvuci kao da pokusava da imitira, ne DCa, nego Westa I pored ovih manjih zamerki, album mi je odlican. Cuo ga 5-6 puta i svaki put sve bolji, a zasluzuje jos mnogo slusanja i proucavanja...Konacno neko izdanje da zasluzuje titulu sequela legendarnog metal albuma Quote
Lordring Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 (edited) @Deda: ne kažem da je svaki savršen - recimo, smeta mi to što već od Missiona već 3 albuma nema prave dobre RH balade tipa Clown in the Mirror, Far Away, Long Way Home, Follow Me, Days of No Trust - ako izuzmemo onaj bonus na Eyewitnessu kao što vidiš na svakom albumu su imali po jednu i ubijala je. Napomenuo sam i da mi ni Eyewitness ni Paper Blood nemaju atmosferu, ali i pored toga kada pustim oba albuma od početka imam onaj osećaj kada jedino što možete da kažete jeste "da, to je to." Ali, ono što stoji jeste da već 8-9 albuma (ne računam one Interventione ili Watcherse i sl. gluposti posle Missiona) nije razočarao. Možda nije sve oduševio ali sumnjam da ima ljudi koji su bili razočarani bilo kojim albumom od RH u poslednjih 15tak godina. To je ono što očekujem od Royal Hunta, to je ono što želim da Royal Hunt bude. I drago mi je da Andre toliko dugo istrajava sa svojim unikatnim stilom. Edited March 23, 2008 by Lordring Quote
ProgressiveR Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 cudan je taj progressiver, hvali neke bugare, ruse anonimose sa ruznim akcentima a ne voli velicine ako sto su boals i jorn Pa jel treba da ih poljubim u dupe samo zato što su pevali sa nekim poznatim .... stvar je do ukusa, a o ukusima ne treba raspravljati. Jorna stvarno ne podnosim, a ni Mark Bolsa ... npr. nikad ne bih rekoa ništa protiv Goran Edmana ili Mike Vescera-e (koji mi je jedan od najboljih ikada). A bugare mi na dirajte ... genijalni su (mislim na "Pantommind") !!! Quote
Spastic Ink Posted March 23, 2008 Author Report Posted March 23, 2008 Evo slusam po drugi-treci put novi album i dopada mi se.Andre je ponovo ispunio ocekivanja i napravio je dobar posao.Bio sam pomalo skeptican zbog Mark-a pre svega zbog boje i (pre)visokog registra,kako ce se uklopiti u RH.Bojao sam se da nece moci da odgovori tim Prog//Power /Aor/Sympho/neoclassical izazovima i da ce sve dobiti previse heavy primesa i da ce biti puno siroviji materijal.Ne znam kako ali taj Aor segment se ipak odrzao.Ima i podosta backing podrske u vokalima sto je takodje jako dobro i prepoznatljivo.Odavno nemam vremena da razmisljam na nacin slabiji od Paradox-a,bolji od Papper Blood-a,ne kazem da je to pogresno ,ali mislim da se na taj nacin prerano odustaje od "uzivljavanja u nov sadrzaj" Quote
Turin Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 kakvo jebeno razocaranje ovaj novi album.....ovo ne moze da prismrdi paradoxu ni na kilometar....ljiga. Quote
azal Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 ako paradox nije Ljiga, onda ja ne znam sta ta rec znaci Quote
ProgressiveR Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 hahahaha! pa jeste, ali ima tu nešto .. barem meni! Quote
Recommended Posts