Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Evo ga: http://www.mediaboom.org/338326-lake-of-tears-illwill-2011.html konacno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Butcher Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 My link transcode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted April 13, 2011 Author Report Share Posted April 13, 2011 jeste da sam tek triput preslusao album, ali ja sam njime jebeno odusevljen. koliko je samo dobro osvezenje posle monotonog Moons and Mushrooms-a, nemam reci... sredisnji deo albuma je u rangu najboljih LOT pesama. "House Of The Setting Sun" i "Behind The Green Door" od sada obavezni deo svake njihove potencijalne kompilacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 skida se, skida se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Качество говно. Что по звуку, что по спектру. kukaju rusi na kvalitet :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Na prvo slusanje, pa previse WASPa za moj ukus...i sve deluje nekako nabacano, gomila razlicitih ideja bez cini mi se nekog konkretnog cilja..kao da ni sami ne znaju sta su hteli reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 wrong Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Prvi utisak...videcu dalje...nije mi nesto legao album.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 (edited) jako dobar album na 3 slusanje mozda i najbolji koji sam cuo ove godine. @soul wandering izvrti ga jos 2-3 puta.. videces, promenices misljenje. Edited April 13, 2011 by Killing Floor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Na prvo slusanje, pa previse WASPa za moj ukus.. To skinula neki .rar sa deset zapakovanih U.N.S.A.N.E? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 album je sjajan, nije kompilacija i dobro je zagazio u blek metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Haha ne ne...ali isuvise nekog heavy-ja ima u pola pesama...ogromni prelazi sa npr Midnight Madness koja je malo blekerskija,onda npr Parasites koja je pank i npr U.N.S.A.N.E. koja je cist hevi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Evo ja uzeo da skidam album da vidim na sta lici... 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Haha ne ne...ali isuvise nekog heavy-ja ima u pola pesama...ogromni prelazi sa npr Midnight Madness koja je malo blekerskija,onda npr Parasites koja je pank i npr U.N.S.A.N.E. koja je cist hevi... mislim na pravi blek, ne na Summoning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Ne diraj me u Summoning ....Nego, pesme svaka zasebno nisu lose, naprotiv. Samo mislim da ce mi biti teze da ga slusam kao celinu...Evo npr je odlicna House of the Setting Sun je sjajna...sta znam, mozda mi bude sasvim drugi utisak vremenom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Sta fali, album je rokerski sa 2 goth pesme, ceeepaaaaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 U toku skidanja novog albuma sam odlucio da preslusam po preporuci mog drugara album Forever Autumn i stvarno sam se odusevio,album je savrsen.Sto se tice novog nisam imao vremena da ga detaljno preslusam jer sam bio zauzet Forever Autumn-om. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 ja ne mogu da se okanim novog albuma. ova stilska raznovrsnost koja smeta soul wandering tera me da ga pustam iznova i iznova. na momente mi deluje kao (ubrzani) Headstones, a opet, na momente kao prozet Crimson Cosmos/Black Brick Road atmosferom sa mnostvom novih detalja. zao mi je samo sto vec neko vreme ne razmatraju mogucu saradnju sa Jennie Tebler (Lady Rosenred, Sorcerers), mada, ruku na srce, pitanje je kako bi se njen glas uklopio u ovakav zvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 sjajan album, volim kad bend ima muda da menja zvuk, uvek drukciji, a opet Lake of Tears. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forever*autumn Posted April 14, 2011 Author Report Share Posted April 14, 2011 bas to. videlo se na proslom albumu da im je potrebna jedna adrenalinska injekcija i malo promene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 sjajan album, volim kad bend ima muda da menja zvuk, uvek drukciji, a opet Lake of Tears. Toliko dobar da treba svi da ga stavimo u avatar ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Mozes i Summoning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Meni samo nije jasno ko je toliko iskomplexiran da na svaki moj post lupi minus bez ikakvog razloga,gore sam dao komentar o albumu koji sam slusao da je sjajan i dobio 2 minusa. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Posle 7-8 slusanja album mi se mnogo svidja, ovo mi je kratak utisak o pesmama za sad: Behind The Green Door- dobra pesma, podseca me na Rainy Day Away, ne znam ni sam zasto. Floating In Darkness- brza tupa-tupa pesma, skroz neocekivano za njih, sa zlim tekstom koji mnogo lako upada u usi "Gotta get you next, floating in darkness 666" House Of The Setting Sun- prava klasicna lot sanjarska pesma, lepota. Illwill- tuzna,teska, ali ipak jaka i odlicna pesma, oseca se Katatonia ovde. Svidja mi se sto se album zove po njoj. Midnight Madness- zla pesma sa black smekom. Out Of Control- ona mi je kao da je sa prethodna dva albuma, rokerski vesela. Parasites- prava punkerica od pesme, ima zarazan rif skroz. Taste Of Hell- ovo mi je prava Headstones pesma. The Hating- uvodni rif podsetio me je na Slayer .Mozda je ovo pesma koja mi se najmanje svidela. U.N.S.A.N.E- Lepa solazica, catchy melodija. Sve u svemu album mi je savrsen, od prethodna dva mi je mnogo bolji, sve ove razlike u pesmama mi se svidjaju, a na prva dva slusanja mi je bilo konfuzno. Album drzi paznju od pocetka do kraja i slusa se u jednom dahu. Slusacu ga ko zna koliko jos puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 320 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts