Baal Posted May 17, 2007 Report Posted May 17, 2007 Ti si meni nesto prebacivao za Graficku? :) Meni igra radi na 1280x1024.. Full detalji (antilaisizng, itd..) bez ikakvog seckanja!! Nije fora do grafičke, već do 2 GB rama.
Nazzgul Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Brate mnogo si pametan.. Zezam se s covekom.. Opusteno covece..
Doug Bradley Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 genijalna igra...razocaravajuci kraj Zavisi koji si od 7 krajeva dobio.... Ako si nashao wishgranter i dobio ono sranje I want to be rich to jeste razocharavajuci kraj...
Nightwing Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 I want to be rich to sam dobio ma poslednje 2 `misije` sam presao pricajuci sa ortakinjom u isto vreme tako da sam samo preleteo najbolji deo...mislio sam da nisam ni do pola stigao a ono - kraj.... pocecu od pocetka kad prodje ispitni rok
Doug Bradley Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 I want to be rich to sam dobio ma poslednje 2 `misije` sam presao pricajuci sa ortakinjom u isto vreme tako da sam samo preleteo najbolji deo...mislio sam da nisam ni do pola stigao a ono - kraj.... pocecu od pocetka kad prodje ispitni rok Dve najvazhnije stvari za dobar kraj su: 1.Da nadjesh stalkera po imenu Guide....zaboravio sam gde cesh tachno dobiti ovu misiju ali dobicesh je...stalker Guide se nalazi u onoj prvoj kuci kod onog mosta gde su vojnici...kada dobijesh tu misiju pozhuri kod njega jer to mesto vrvi od onih dzhukela pa postoji mogucnost da dzhukele ubiju Guide-a 2.Misija Secret stash at Pripiyat dobicesh je od Guide-a chini mi se obavezno kada stignesh u Pripiyat i kada izadjesh iz one podzemne garazhe nadji hotel i sobu u kojoj cesh naci dekoder za tajna vrata u nuklearnoj elektarni..... Kada u nuklearnoj elektrani stignesh do mesta gde si se peo do wishgrantera umesto da se popnesh merdevinama do wisgrantera nastavi pravo i sitici ces do vrata na kojima cesh moci da iskoristish dekoder koji si uzeo u hotelskoj sobi....posle toga nastavljash krljanje sa Monolith vojnicima i posle toga cesh stici do "normalnog" kraja..... Takodje napravi save pre nego shto udjesh u sobu sa onim zelenim i plavim sranjima jer kada unishtish plave pione takodje ces imati dva izbora kako da zavrshish igru.....
Nazzgul Posted October 4, 2007 Report Posted October 4, 2007 Ima li neki patch za oruzije. Ne mogu nikog da ubijem s ovim sranjem..
Opera Ghost Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Dobra igra...ali jedan je Fallout jbg
C.A_R.I.A. Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Majku mu , ja moram da iskljucim dinamy lights na p4 dual core 3.4ghz + 7900gt + 1gb rama, izgleda treba ram da bi radila dobro ?! Moram da uzmem jos 1gb ne vredi... sve u svemu jedino sto mi za sada smeta u igrici je ono sto nema kada pogodis protivnika da mu otkines nogu,ili da se barem lepo vidi kada ga pogodis i kada mu napravis ranu i te fore. Ili kada ga zakoljes da se lepo vidi, a ne ono... to mi jedino smeta sve ostalo je izgleda ok ! Ma ne,dobar ti je PC,nego igre rade prevaranti junajted,kako ih ja zovem.Kad jedna igra izađe,potrebno je minimum godinu dana da se optimizuju drajveri za grafičku,ne računajući gomile patch-eva koju izdaju sami autori igre da bi otklonili bagove. Jeste,crysis i ostale igre će tražiti 2 gb rama za maksimalan rad,ali kladim se da će i tad biti sporadičnih problema. Ako primaš savete za ram,traži neki gejmerski ram,ne nešto obično.Recimo onaj kingston što nije value,ili Corsair XMS (value nikako). I onda znaš lepo da nije do tvog hardvera. A još da li je optimizovana ili nije za ati/nvidia ... e to su posebne priče. Neke igre namerno prave skrndžavo da seckaju,šta god da imaš,tj u 99% konfiguracija.
Opera Ghost Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Ili uzmi HP radnu stanicu,kreni u 3D i da te Bog vidi ...
Recommended Posts