necko Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 bend iz Oaklanda, California pise deathcore, mada je kombinacija death metala, metalcorea i grinda odlican bend, ja imam samo ovaj drugi album, jebe keve clanovi: vokal: Hernan "Eddie" Hemida gitara: Chris Storey gitara: Ben Orum bass: Mike Tiner bubnjevi / perkusije: Matt Kuykendall izdanja: Hate. Malice. Revenge [2003] The Price Of Existence [2006] http://www.allshallperish.com http://www.myspace.com/allshallperish Quote
Lhabia Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Na Hate. Malice. Revenge je drugi vokal! U svakom slucaju, rasturaju! Odlicno ukomponovano! Quote
necko Posted February 27, 2007 Author Report Posted February 27, 2007 da da, tacno nabavih i prvi album, utisci kada bolje preslusam Quote
Out Of Time Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 bendchina... my bitter end valja preslushati as well kad sam vec ovde... Quote
Geozee Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Brate bend sije... imam samo jednu prokletu pesmu a mrzi me da se iscimam da uzmem celu kolekciju od ortaka. Quote
Josif Visarionovič Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Nisam nasao temu,pa ako vec ima onda se izvinjavam Radi se o americkom Technical death metal bendu,ciji rifovi razaraju mozdane vijuge. Imaju 2 albuma Prvi nesto siroviji Hate.Malice.Revenge a drugi je razbijacina neverovatna The Price of Existence Slusao neko? Quote
The Watchtower Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...hl=Shall+Perish Quote
Josif Visarionovič Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 ja bi ovo svrstao u technical death metal Quote
oʞɾoƃ Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Video sam neki spot, muzika je odlična ali mi pevač nenormalno ide na kurac, toliko da zamalo nisam mutirao TV. Katastrofa. Quote
Josif Visarionovič Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ipak mislim da je ovo prava tema za ovaj bend a ne metalcore itd Quote
necko Posted March 27, 2007 Author Report Posted March 27, 2007 ja ne bih, to si rekao i na metal hammer [odnosno rock the nation] forumu, tamo sam ja mod, prvi razlog zasto ja to ne bih stavio u death metal podforum je zato sto verujem da ljudi koji tamo postuju nemaju dovoljno interesovanja za ovaj bend [i slicne bendove] tako da mislim da tema tamo ne bi opstala, pogledaj samo teme job for a cowboy i the black dahlia murder na death podforumu... Quote
dr NIK@ Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Na Hate. Malice. Revenge je drugi vokal! U svakom slucaju, rasturaju! Odlicno ukomponovano! i drugi lead guitar-ista... i on je promenjen. remember? Brate bend sije... imam samo jednu prokletu pesmu a mrzi me da se iscimam da uzmem celu kolekciju od ortaka. kolekciju od cak 2 albuma + demo. BTW, oni su kao neki deathcore i od tog fazona meni definitno najbolji bend (a i inace). uglavnom slusam poslednji album jer prvi nikako da prebacim na komp. neke od najboljih pesama sa zadnjeg (mada i nema preterane svrhe izdvajati kad su sve dobre): Eradication Wage Slaves Day Of Justice Better Living Through Catastrophe Prisoner Of War The True Beast Quote
oʞɾoƃ Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Pa OK, da je pevač normalan, prošli bi bez frke kao death metal. Ali dodaš vrištavca u mix i eto ti "metalcore" tag. To rade sa mnogima, pa i sa meni omiljenim In Flamesom... Quote
dr NIK@ Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 ako ne znate, menjali su vokala. inace muzika jebe keve. njih inace kao svrstavaju u deathcore. e sad ko je tu u pravu nemam pojma. za sad se jos polemise dal deathcore kao pravac uopste postoji, ali mislim da ce da dobije approval kao i svi ostali zanrovi do sad. Quote
Josif Visarionovič Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 izmislice i pravac masna soda do kraja ti amerikanci Quote
dr NIK@ Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 pa po mom misljenju taj pravac ima nekog smisla i mislim da bi ok pristajao all shall perish-u, mada u sustini ko jebe zanrove u krajnjem slucaju, bitno je da je muzika do jaja, kao sto jeste u njihovom slucaju. Quote
azal Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 pa ima smisla skroz. sviraju technical death metal sa brutalnim hardcore breakdownovima. Quote
necko Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 kako je dobar spot za Eradication: Quote
Jeremy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 definitivno najbolji deathcore bend josh da imam neshto jache od dial upa pa da vidim taj spot Quote
dr NIK@ Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 kako je dobar spot za Eradication: nije los spot, ali sto bih ga gledao na yutube-u, kad imam do jaja snimak na kompu. definitivno najbolji deathcore bend josh da imam neshto jache od dial upa pa da vidim taj spot :da: Quote
Stansfield Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 upravo zbog toga ih i ne podnosim,mesaju dm i hc i na kraju sve to lici na kurac... Quote
necko Posted June 6, 2007 Author Report Posted June 6, 2007 i na kraju sve to lici na kurac... ne kenjaj... Quote
forsaken Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 mislim da daju ono najbolje iz death metala....oba albuma su dobra,i ako mislim da su se i malo poboljsali na novom albumu...zna li neko nesto za noviji album?mislim zadnji je izaso 2006 Quote
Geozee Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Polako... slabo oni izdaju albume... mozda tek 2008. Ako ne, onda 2009... Quote
Recommended Posts