Jump to content

Recommended Posts

Posted

bend iz Oaklanda, California

pise deathcore, mada je kombinacija death metala, metalcorea i grinda

odlican bend, ja imam samo ovaj drugi album, jebe keve :rockdevil:

clanovi:

vokal: Hernan "Eddie" Hemida

gitara: Chris Storey

gitara: Ben Orum

bass: Mike Tiner

bubnjevi / perkusije: Matt Kuykendall

izdanja:

Hate. Malice. Revenge [2003]

The Price Of Existence [2006]

http://www.allshallperish.com

http://www.myspace.com/allshallperish

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Nisam nasao temu,pa ako vec ima onda se izvinjavam

Radi se o americkom Technical death metal bendu,ciji rifovi razaraju mozdane vijuge.

Imaju 2 albuma

Prvi nesto siroviji Hate.Malice.Revenge a drugi je razbijacina neverovatna The Price of Existence

Slusao neko?

Posted

ja ne bih, to si rekao i na metal hammer [odnosno rock the nation] forumu, tamo sam ja mod, prvi razlog zasto ja to ne bih stavio u death metal podforum je zato sto verujem da ljudi koji tamo postuju nemaju dovoljno interesovanja za ovaj bend [i slicne bendove] tako da mislim da tema tamo ne bi opstala, pogledaj samo teme job for a cowboy i the black dahlia murder na death podforumu...

Posted
Na Hate. Malice. Revenge je drugi vokal!

U svakom slucaju, rasturaju! Odlicno ukomponovano!

i drugi lead guitar-ista... i on je promenjen. remember?

Brate bend sije... imam samo jednu prokletu pesmu :no: a mrzi me da se iscimam da uzmem celu kolekciju od ortaka. :no:

kolekciju od cak 2 albuma + demo. :D

BTW, oni su kao neki deathcore i od tog fazona meni definitno najbolji bend (a i inace). uglavnom slusam poslednji album jer prvi nikako da prebacim na komp.

neke od najboljih pesama sa zadnjeg (mada i nema preterane svrhe izdvajati kad su sve dobre):

Eradication

Wage Slaves

Day Of Justice

Better Living Through Catastrophe

Prisoner Of War

The True Beast

:rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Posted

Pa OK, da je pevač normalan, prošli bi bez frke kao death metal. Ali dodaš vrištavca u mix i eto ti "metalcore" tag. To rade sa mnogima, pa i sa meni omiljenim In Flamesom...

Posted

ako ne znate, menjali su vokala. inace muzika jebe keve. njih inace kao svrstavaju u deathcore. e sad ko je tu u pravu nemam pojma. za sad se jos polemise dal deathcore kao pravac uopste postoji, ali mislim da ce da dobije approval kao i svi ostali zanrovi do sad.

Posted

pa po mom misljenju taj pravac ima nekog smisla i mislim da bi ok pristajao all shall perish-u, mada u sustini ko jebe zanrove u krajnjem slucaju, bitno je da je muzika do jaja, kao sto jeste u njihovom slucaju.

Posted
kako je dobar spot za Eradication:

:rockdevil:

nije los spot, ali sto bih ga gledao na yutube-u, kad imam do jaja snimak na kompu. :D

definitivno najbolji deathcore bend :rockdevil: josh da imam neshto jache od dial upa pa da vidim taj spot :)

:da: :da: :da:

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

mislim da daju ono najbolje iz death metala....oba albuma su dobra,i ako mislim da su se i malo poboljsali na novom albumu...zna li neko nesto za noviji album?mislim zadnji je izaso 2006