Metathrone Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ovo ce biti bomba i mislim da zasluzuje posebnu temu na forumu. Radi se o projektu Srdjana Brankovica (Alogia, Psychoparadox) gde gostuje gomila stranih muzicara. vise informacija i promo 'zika na linku: www.myspace.com/expeditiondelta Quote
MegaDex Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ja sam cuo nesto o tome...kad ce izici materijal u prodaju...ako vec nije Quote
Old Smuggler Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Pre oko godinu dana kad sam bio na snimanju kod Brankovića, Srđan mi je pustio to čudo. Ima par opasnih klavijaturista iz inostranstva koji su odradili prilično zajebane solaže, a kako čujem od tada mu se javilo još dosta raznoraznih poznatih i semi-poznatih prog metal muzičara, uglavnom iz Evrope. Sve to je danas mnogo lakše uz čudo zvano internet. Biće zanimljivo čuti celu stvar kada bude gotova ... Imaće spisak muzičara ko za neki Ayreon Quote
milovan Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 BRATE CIKI ODUVA GA! Idite na temu za koncert Scorpionsa okachio covek promo>do jaja! Quote
vladream Posted May 3, 2007 Report Posted May 3, 2007 xexe, ajde da i ja ostavim komentar, posto sam u neku ruku kompetentan, naime, imao sam priliku da cujem stvar, flight of mind se zove, ili tako nesto, na kojoj je gospodin wehrkamp svirao solo i stvar jebe keve, jedva cekam da nadju izdavaca Quote
StarbreakeR Posted May 12, 2007 Report Posted May 12, 2007 Znaci ono sto sam cuo me je oduvalo sa stolice...jedva cekam da to izadje u prodaju...bice dojajno, imam neki predosecaj... Quote
Mita Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 OVA TEMA MORA BITI PREMESTENA jbt stavite je na domacu metal muziku a ne Ciki stalno spamuje na Aloginoj temi tako sto nas obavestava sta se desava u Delti aj pomerite i ovu temu na domacu muziku Quote
Phil Schneider Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Alo KAKO je ovo DEMO bend?!?!?! Ovo tje biti jedan od najuticajnih (ako vetj nije) bendova koji Srbiju mozhe da izvuche iz govana!!! Mislim carevi, kome tje josh gostovati strani muzichari na nastupu?!?!?!?! A???? za eXpedition Delta!!!! Quote
Phil Schneider Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 apsolutno se slazhem!!! taj rad... dakleM.. potpisan je ugovor za Prog Rock records... ovo u startu NIJE demo!!!! Molim lepo... Quote
Spastic Ink Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 (edited) taj rad... dakleM.. potpisan je ugovor za Prog Rock records... ovo u startu NIJE demo!!!! Molim lepo... Istina ziva,premestajte ljudi! Edited January 25, 2008 by Spastic Ink Quote
DBrave Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 ovo ce biti projekat svetske klase, jedva cekam da izadje!!! Quote
Mita Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 drago mi je da i ostali razmisljaju kao i ja i dalje molimo modelatore da premeste ovu temu na domacu metal muziku moderatore* Quote
Mita Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 ko je Mr. Psyhobeat misilim da sam lepo napisao Quote
kuruz Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 @Inpalior Јебеш потпис који нема My Mini City. Quote
Mita Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=AwpIlMPbrXI ovaj eto ja da okacim link do jaja pesma ali kao da na pocetku kaze i'm drifting on without erection :) Quote
vladream Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 adrifting on without direction when every day seems to be routine how tedious and prose friday nights can be Quote
Mita Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 xaaxaax hvala ovaj najace sto stvarno je taj trip za erecton Quote
Recommended Posts