PETAR BLANK Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Sve najbolje o projektu,cho neke 'nacrte' jos odavno ==> Ciki - car!!! ..jedino sto moram ga oshisham nekst tajm... Quote
Metathrone Posted February 14, 2008 Author Report Posted February 14, 2008 Uskoro ce i sajt. www.expeditiondelta.com . Samo da ovi majmuni iz firme koja radi hosting ukljuce domen:) Quote
Apeiron Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 Intervju sa Srdjanom Brankovicem postavljen je na Serbian-Metal.org... dok se album ceka. Quote
Apostol Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ej ovo je tako glupo i bezvezno da to nema smisla... Nepotrebno... Ne zna covek sta ce sa sobom pa resio da se malo hvali. Bezveze. Quote
Mita Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ej ovo je tako glupo i bezvezno da to nema smisla... Nepotrebno... Ne zna covek sta ce sa sobom pa resio da se malo hvali. Bezveze. Jesi li ti preslusao cd samo cu te to pitati Srkija niko ne sme da dira inace ima problema samnom Quote
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 a gde moze da se preslusa album?? dajte neki link i oce cena za domace trziste biti ona user-friendly ili ce da odrape 1200 kao za strane cd-ove Quote
AstralliS Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Ja sam samo čuo nekakvo mini pro izdanje odavno, koje je sastavljeno od delova pesama, i mogu reći da je zaista dobro. Quote
Apostol Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Cuo sam na myspaceu one fragmente pesama, to im je promo... Jbg ljudi ne svidja mi se... A jel si ti neki opasan baja ako ce neko da ima problem sa tobom... You're sooooooooo funy.... Quote
Mita Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Cuo sam na myspaceu one fragmente pesama, to im je promo... Jbg ljudi ne svidja mi se... A jel si ti neki opasan baja ako ce neko da ima problem sa tobom... You're sooooooooo funy.... axaxax ja opasan axaxxaax daj brate jednostavno kazem da ce ovo biti najaci projekat sa ovih prostora pazite sta vam kazem:da: rekao sam vec ukus je u pitanju mozda ti se ne svidja ED a mozda ti se svidi sledeci album Alogie @onaj lik sa Edguy avatarom ma jok idi na srkijev space i vidi bice 400 nije tako skupo Quote
DBrave Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ma 400 je nista, mislio sam da ne bude 1200 kao strani diskovi inace ne znam dal sam vec rekao, ali jedva cekam, imam puno poverenje da ce ovo biti extra album vidimo se u Smederevu Quote
Mita Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 ma 400 je nista, mislio sam da ne bude 1200 kao strani diskovi inace ne znam dal sam vec rekao, ali jedva cekam, imam puno poverenje da ce ovo biti extra album vidimo se u Smederevu ja prognoziram da ce ovo biti preokret za metal u Srbiji ED koji je do jaja izreklamiran(na netu) i Castle Fest pazite sta vam kazem Veruj mi i ja jedva cekam da izadje cd jbt onaj demo je tako do jaja bas mi onako nesto lezi Quote
Metathrone Posted February 28, 2008 Author Report Posted February 28, 2008 I ne samo na netu, vec je i Gary (Shadow Gallery) oficijelni menadzer tako da reklamira ED gde god stigne. E da, i sajt je sada online. www.expeditiondelta.com Quote
AstralliS Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Menu je sa Alogijinog sajta. Quote
Apostol Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Mozda mi se svidi alogija, nemam nista protiv ljudi... Ali ED nije nista posebno... Quote
Stormlord Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Mozda mi se svidi alogija, nemam nista protiv ljudi... Ali ED nije nista posebno... :udri: Quote
DBrave Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Ovaj album bi trebalo da izadje sutra, ili prekosutra ?!? Dajte neki info, gde mogu da odem sa 400din i uzmem ga, mislim koje radnje u bg-u ce ga imati... I da li ce pakovanje biti isto kao i kad se naruci telefonom (ima na sajtu valjda), ocekujem neki booklet od 160-200strana :) Quote
Apeiron Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Na stranu sad sve, ali Nikola je toliko dobro otpevao Expedition Deltu da bi bila prava steta da covek ne postane svetski priznat pevac. Svirka je super, sve stoji, ali vokal je perfektan zaista. Quote
Mita Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Ko nije video Nikolu uzivo kako peva znaci ja nisam moga da verujem da sve lik radi kao na albumu dobro ne bas isto malo nesto promeni ali lik jebe kevu svima Quote
DBrave Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 (edited) aha vidim da se od sutra prodaje na sajtu Edited March 4, 2008 by DBrave Quote
Elderane Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Mozes naruciti cini mi se direktno i preko One Recordsa. Quote
DBrave Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 ma ja sam blizu centra najlakse mi je da odem i kupim u mordoru, felixu, mamutu ili bilo gde, ali otkud znam da ce imati Quote
Mita Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 (edited) MODERATOR (sa radnim mestom profesora u filoloskoj gimnaziji) JE ISPRAVIO GRAMATICKE, PRAVOPISNE I STILSKE GRESKE U TEKSTU AUTORA! Ja bih zeleo da narucim CD, jer se plasim da bi narednih dana mogli da se rasprodaju primerci sa poklon posterom. Nadam se da nece nestati pre nego sto ih nabavim! Edited March 4, 2008 by Shamandalie Quote
Recommended Posts