AstralliS Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Koja je cena? I dajte broj One Records-a... Quote
Mita Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 MODERATOR (sa radnim mestom profesora u filoloskoj gimnaziji) JE ISPRAVIO GRAMATICKE, PRAVOPISNE I STILSKE GRESKE U TEKSTU AUTORA! Ja bih zeleo da narucim CD, jer se plasim da bi narednih dana mogli da se rasprodaju primerci sa poklon posterom. Nadam se da nece nestati pre nego sto ih nabavim! e jbg kad sam nepismen xaaxaxax Quote
VoivodBG Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Bogme zvuci ovo zanimljivo (a nisam neki ljubitelj ovog power/progressive zvuka). Quote
Spastic Ink Posted March 5, 2008 Report Posted March 5, 2008 Upravo narucih cd od Valderame ! Sa postarinom 520 dindzi. Quote
Stormlord Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Dobio sam cd!!!!! Javljam kada ga poslusam kako treba! Quote
DBrave Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Gde si narucio? Daj link ili telefon, i koliko te je izasla postarina (ako si u Beogradu) A za cd ne sumnjam da je dobar Quote
Stormlord Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Narucio preko One Records-a, odes na sajt i narucis, a postarina je 115din. ali ja sam iz Apatina Quote
Grob Bez Dna Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 videcu i ja da narucim kad budem imao love.i kad cujem utiske Quote
crusader84 Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 (edited) Ima CD u Felixu, 390 dindži... Bilo još u ponedeljak. Kakav se to poster pominje? Edited March 7, 2008 by crusader84 Quote
marko.nocturne Posted March 7, 2008 Report Posted March 7, 2008 Poster sa sličicama likokoa koji su svirali na albumu. Savijen da stane u bookčet, tako da nemoj da se iznenadis sto je booklet debeo Nego, ED odlično zvuči. Moram priznati da sam malkice više očekivao, ali nisam razočaran Toga se uvek bojim kada preslušavam naša izdanja. Ovo je album koji vredi imati u svojoj kolekciji Quote
DBrave Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 hvala brate za informaciju da ga ima u felixu, idem odma u ponedeljak da kupim (valjda se i tamo dobija taj poster ) Quote
Stormlord Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Sta reci o prvom progressive metal/rock projektu na ovim prostorima. Toliko sam bio odusevljen cinjenicom da ce se ovako nesto raditi kod nas da nisam u pocetku mogao da poverujem, a tek goste kada sam video, prosto nisam imao reci. Samo da kazem: "HVALA TI CIKI!!!". Na samom pocetku treba spomenuti te cuvene goste kako bi odmah poceli da shvatate velicinu i vaznost projekta: Gary Wehrkamp, Andrea De Paoli, Rene Merkelbach, Richard Andersson, Erik Norlander, Joost van den Broek, Sabine Edelsbacher, Torsten Roehre, Santiago Dobles, Alex Argento, Mikkel Henderson, Vivien Lalu... Sta reci, ni u najludjem snu ne bi ste pomislili da je ovo nastalo sa nasih prostora, a kamoli da ga je Srbin pravio. Od samog pocetka cd-a Ciki and Co. nam daju do znanja da ovde nema zezanja, snazna crta prog rock-a i metala se izmenjuje medju pesmama i daje vam osecaj neverovatne satisfakcije. Pesme odisu svezinom i veoma pozitivnim vibracijama koje vam ne daju nista drugo nego da se osecate veoma prijatno dok ispijate kafu ili pricate sa svojim prijateljima. Nikola Mijic je odradio fenomenalan posao na vokalima i prosto se vidi da mu ovaj zanr mnogo vise lezi od brzog power metala (bez uvrede ikome, licna konstatacija). U pesmama se takodje moze cuti predivni vokali Aleksandre Jankovic i Irine Kapetanovic samo dodatno produbljuju ovo delo i cine ga savrsenijim. Jedina zamerka, doduse mala, ide na bubnjeve koji su po meni mozda trebali biti malo istaknutiji i jaci (masniji sto bi mi progeri rekli). No dobro, s obzirom da je ovo prvi album sa ovako velikom ekipom super muzicara, ne bi trebali ovo ni zameriti jer ljudi, ovo je jednostavno fantasticno. Ne trosite ni trunku vremena na razmisljanje, vec pare u ruke i pravac u cd shop-ove jer ovaj cd je MUST HAVE!!!!!! www.expeditiondelta.com Quote
Mita Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Sta reci o prvom progressive metal/rock projektu na ovim prostorima. Toliko sam bio odusevljen cinjenicom da ce se ovako nesto raditi kod nas da nisam u pocetku mogao da poverujem, a tek goste kada sam video, prosto nisam imao reci. Samo da kazem: "HVALA TI CIKI!!!". Na samom pocetku treba spomenuti te cuvene goste kako bi odmah poceli da shvatate velicinu i vaznost projekta: Gary Wehrkamp, Andrea De Paoli, Rene Merkelbach, Richard Andersson, Erik Norlander, Joost van den Broek, Sabine Edelsbacher, Torsten Roehre, Santiago Dobles, Alex Argento, Mikkel Henderson, Vivien Lalu... Sta reci, ni u najludjem snu ne bi ste pomislili da je ovo nastalo sa nasih prostora, a kamoli da ga je Srbin pravio. Od samog pocetka cd-a Ciki and Co. nam daju do znanja da ovde nema zezanja, snazna crta prog rock-a i metala se izmenjuje medju pesmama i daje vam osecaj neverovatne satisfakcije. Pesme odisu svezinom i veoma pozitivnim vibracijama koje vam ne daju nista drugo nego da se osecate veoma prijatno dok ispijate kafu ili pricate sa svojim prijateljima. Nikola Mijic je odradio fenomenalan posao na vokalima i prosto se vidi da mu ovaj zanr mnogo vise lezi od brzog power metala (bez uvrede ikome, licna konstatacija). U pesmama se takodje moze cuti predivni vokali Aleksandre Jankovic i Irine Kapetanovic samo dodatno produbljuju ovo delo i cine ga savrsenijim. Jedina zamerka, doduse mala, ide na bubnjeve koji su po meni mozda trebali biti malo istaknutiji i jaci (masniji sto bi mi progeri rekli). No dobro, s obzirom da je ovo prvi album sa ovako velikom ekipom super muzicara, ne bi trebali ovo ni zameriti jer ljudi, ovo je jednostavno fantasticno. Ne trosite ni trunku vremena na razmisljanje, vec pare u ruke i pravac u cd shop-ove jer ovaj cd je MUST HAVE!!!!!! www.expeditiondelta.com AMIN kad bude Antologia dolazila u BG dobijas pivo Quote
Spastic Ink Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Sta reci o prvom progressive metal/rock projektu na ovim prostorima. Toliko sam bio odusevljen cinjenicom da ce se ovako nesto raditi kod nas da nisam u pocetku mogao da poverujem, a tek goste kada sam video, prosto nisam imao reci. Samo da kazem: "HVALA TI CIKI!!!". Na samom pocetku treba spomenuti te cuvene goste kako bi odmah poceli da shvatate velicinu i vaznost projekta: Gary Wehrkamp, Andrea De Paoli, Rene Merkelbach, Richard Andersson, Erik Norlander, Joost van den Broek, Sabine Edelsbacher, Torsten Roehre, Santiago Dobles, Alex Argento, Mikkel Henderson, Vivien Lalu... Sta reci, ni u najludjem snu ne bi ste pomislili da je ovo nastalo sa nasih prostora, a kamoli da ga je Srbin pravio. Od samog pocetka cd-a Ciki and Co. nam daju do znanja da ovde nema zezanja, snazna crta prog rock-a i metala se izmenjuje medju pesmama i daje vam osecaj neverovatne satisfakcije. Pesme odisu svezinom i veoma pozitivnim vibracijama koje vam ne daju nista drugo nego da se osecate veoma prijatno dok ispijate kafu ili pricate sa svojim prijateljima. Nikola Mijic je odradio fenomenalan posao na vokalima i prosto se vidi da mu ovaj zanr mnogo vise lezi od brzog power metala (bez uvrede ikome, licna konstatacija). U pesmama se takodje moze cuti predivni vokali Aleksandre Jankovic i Irine Kapetanovic samo dodatno produbljuju ovo delo i cine ga savrsenijim. Jedina zamerka, doduse mala, ide na bubnjeve koji su po meni mozda trebali biti malo istaknutiji i jaci (masniji sto bi mi progeri rekli). No dobro, s obzirom da je ovo prvi album sa ovako velikom ekipom super muzicara, ne bi trebali ovo ni zameriti jer ljudi, ovo je jednostavno fantasticno. Ne trosite ni trunku vremena na razmisljanje, vec pare u ruke i pravac u cd shop-ove jer ovaj cd je MUST HAVE!!!!!! www.expeditiondelta.com Dodao bih jos samo Sabine Edelsbacher(Edenbridge) da je ne zaboravimo u part IV"The Awakening"fenomenalne konceptualne "Astral Journey"...Klavijaturisti su odradili strasan posao.Alex Argento,Joost Van Den Broek,Eric Norlander su mu ga dali po "space"-u .Slazem se za bubanj,ali evo nakon 4,5 slusanja pocinjem da ga prihvatam Quote
Spastic Ink Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 (edited) List of Serbian stores where you can find ED Cds!!! BEOGRAD FELIX MUSIC SHOP, T.C. SREMSKA, I SPRAT (011 2180 321) DJ PUB, STARINE NOVAKA 6, 011 32 42 075 MAMUT, SREMSKA 2 IPS TRG, TRG REPUBLIKE 5 IPS AKADEMIJA, KNEZ MIHAILOVA 35 NOVI SAD MUZICKI MAGAZIN, DUNAVSKA, 021 452 705 MUNGOS, NJEGOSEVA 14, 021 527 260 IPS, ZMAJ JOVINA 15 BACKA PALANKA THE BEST OF, KRALJA PETRA I 27, 021 754 599 NIS IPS, OBRENOVICEVA 39 IPS MERCATOR PANCEVO MAX MAGNUS, JNA 7, 063 346 785 SABAC MUSIC BOX, GOSPODAR JEVREMOVA 15, 015 347 805 More to be soon!!! Of course, you can always purchase it at +381 11 324 72 19 (One records) Edited March 9, 2008 by Spastic Ink Quote
AstralliS Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Hmmm... Artwork i nije nešto, al' ajd' sad, da ne cepidlačimo. Quote
Stormlord Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 E stvarno, sto ovakav artwork?! CIKIIIIIIIII!!!!!! Quote
_powerslave_ Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 (edited) Album je fenomenalan zaista.... na prvo slushanje mi se neshto i nije toliko svideo al posle sve vishe i vishe. Edited March 10, 2008 by power slave Quote
DBrave Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Uzeh danas cd, nemam apsolutno nijednu zamerku osim jedne sitnice. Kako je bre glupo zaheftan booklet, bar na mom primerku, nekeko jedan dole i jedan na sredini, i papir je bezveze al dobro za 400din puna kapa a muziku nemam sta da kometarisem, odlicna je Quote
DBrave Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Jbt danas sam na faxu samo pevusio dve recenice "Can you remember" i "Images of distant days" Quote
Spastic Ink Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Jbt danas sam na faxu samo pevusio dve recenice "Can you remember" i "Images of distant days" Neverovatno je koliko su te stvari melodicne. Quote
Grob Bez Dna Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 Album je fenomenalan zaista.... na prvo slushanje mi se neshto i nije toliko svideo al posle sve vishe i vishe. es kod ace u music boxu uzeo? Quote
Ciki Posted March 18, 2008 Report Posted March 18, 2008 (edited) Hvala svima koji su kupili CD. Jedna sjajna vest : Po svemu sudeci, snimacemo koncert na Castle festivalu i kasnije objaviti live album i DVD. Jos jednom, izdavac ce biti "ProgRock records/SPV". Pozdrav svima! Edited March 18, 2008 by Ciki Quote
Recommended Posts