Djommy Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Pa vako......Burning Desire postoji vec neko duze vreme, svirkamo R'n'R, Hard Rock, Blues...... Ako nekog nesto zanima, a vi slobodno pitajte!!! pozz Quote
mina. Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 E a gde je biografija, fan klubovi i sve sto sledi sa slavom i popularnoscu? LM, stvarno ste se popravili u odnosu na to kako ste svirali pre, recimo, godinu dana! I tehnika, i vokal, i repertoar! Da kucnem u drvo Samo vam autorske jos fale! Kad cete da se bacite na to? I ono sto mi treba je mail benda da vam prosledim sredjene slicice sa sMirki... Posto sam tebi, Djomislave, dala dosta ali vidim nema ih na ms-y... Samo ona jedna sa yum-a Quote
Djommy Posted April 1, 2007 Author Report Posted April 1, 2007 Evo vrlo kratak bio..... Bend cine: Vidojevic Marko - vokal, gitara Ipac Dejan - bas Danijel Jovanovic - klavijature Denkov Nikola - gitara (ponekad:) ) Vojvodic Nikola - bubanj postojimo vec 3 god. svirali smo sa 202-ojkom par puta po Srbiji, po beogradskim klubovima...... Sviramo obrade Whitesnake-a, Deep Purple-a, Hendrix-a, Cult-a, Bon Jovi-a, Monkeys-a,............... Sa autorskim radom ce da se krene u skorije vreme. Kad bude bilo gotovo cuce te!!!:):):):) Quote
mina. Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Dakle, ono sto mogu reci jeste da je ova fantasticna petorka koja je nekada cetvorka dozivela ogromnu erekciju u usponu i zaista presla sa nivoa jednog prosecnog tribute benda na nivo jednog zaista sjajnog mladog perspektivnog benda. Imali su niz svirAka na kojima su doveli publiku u potpunu ekstazu svojim repertoarom koji ukljucuje kako oldies-e tako i neke mladje stvari obozavanih od strane iste publike. Svako ko nije prisustvovao trebalo bi da ih cuje bar jednom. Poznati su po svom sexy izgledu i bacanju mladih maloletnica i punoletnica na kolena, opustenom nastupu i surfovanju. Zagovornici su koriscenja prirodnog djubriva, ali o tome cemo nekom drugom prilikom. Naravno, posetite njihov mojsvemir stranicu na www.myspace.com/burningdesireblues Quote
enclave Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Dakle, ono sto mogu reci jeste da je ova fantasticna petorka koja je nekada cetvorka dozivela ogromnu erekciju u usponu i zaista presla sa nivoa jednog prosecnog tribute benda na nivo jednog zaista sjajnog mladog perspektivnog benda. Imali su niz svirAka na kojima su doveli publiku u potpunu ekstazu svojim repertoarom koji ukljucuje kako oldies-e tako i neke mladje stvari obozavanih od strane iste publike. Svako ko nije prisustvovao trebalo bi da ih cuje bar jednom. Poznati su po svom sexy izgledu i bacanju mladih maloletnica i punoletnica na kolena, opustenom nastupu i surfovanju. Zagovornici su koriscenja prirodnog djubriva, ali o tome cemo nekom drugom prilikom. Naravno, posetite njihov mojsvemir stranicu na www.myspace.com/burningdesireblues Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 eeeeee, doteralo cara do duvara. vi ste kao neki rock'n'roll. a niko da posveti paznju jedinom i pravom, iskrenom tribute bendu. ThunderLord-u. grdno razocarenje u metal scenu u ovoj zemlji. laku noc srbijo, ma kolka i ma gde bila. :) :) Quote
Djommy Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Ne spamuj vise!!!!!! Ne na ovoj temi molim te!!!!! Hvala ti Mina sto obavestavas sire narodne mase na prljave detalje koje ja zaboravim!!!! I hvala Stojanu sto se smeje :):):):) Quote
Prinzessin Tinea Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 E, moram da vam odam tajnu- bubnjar ovog benda je u stvari Zeljko Joksimovic, samo sto se pretvara :mhihi: Inace dobar bend, nema sta :D Quote
Djommy Posted April 7, 2007 Author Report Posted April 7, 2007 Zasto si morala da me odas!!!!! Sad si sve pokvarila!!! Ispastaces jednoga dana!!! P.S. Ko je bre ova sto ti je na avramtaru??!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ljudi,prijateljski savet za vas... POJACAJTE SE,IZBACITE BUBNJARA NADJITE DRUGOG!!!! Ima jedan ciga u orkestru Bokija Milosevica,mozda bi mogli da sredimo nesto preko veze! Quote
Djommy Posted April 8, 2007 Author Report Posted April 8, 2007 UUUU ODLICNO!!!! Dobro da si rekao, ja sam se vec zabrinuo kad li ce vise da nadju nekog normalnog, a ne ovog pavijana!!!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 13, 2007 Report Posted April 13, 2007 Zasto si morala da me odas!!!!! Sad si sve pokvarila!!! Ispastaces jednoga dana!!! P.S. Ko je bre ova sto ti je na avramtaru??!! :P Ledja o ledja :) Ne znam ko je, znam da je u pitanju glumica na koju ja mnogo licim Quote
Djommy Posted April 14, 2007 Author Report Posted April 14, 2007 9 dana na srcu rana, 9 noci bez pomoci, a ja.......bla bla bla. Meni u opste ne licis na nju, ali meni niko ne lici ni na koga (kako god da se pise ninakoga)!!!! Quote
Djommy Posted April 16, 2007 Author Report Posted April 16, 2007 Ja sam rodjeni brat Zeljka Joksimovica!!! Quote
mina. Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Prekini Nikola, i ovu temu ce da ti zakljucaju ako ne prestanes da seres! :) Quote
Prinzessin Tinea Posted April 16, 2007 Report Posted April 16, 2007 Ja sam rodjeni brat Zeljka Joksimovica!!! Srce nase, hahah E da, vas gitarista i vacpe svira sa mnom u bjendu Quote
Djommy Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 E da, vas gitarista i vacpe svira sa mnom u bjendu Neka mu je Bog u pomoci!!! Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 blah...ne lichish na Zeljka Joximovica.... Quote
Prinzessin Tinea Posted April 17, 2007 Report Posted April 17, 2007 Neka mu je Bog u pomoci!!! :) :) zato lipo dodji u petak u Blue Moon sas svojom zenom ti lepom koja secka vene za sav muskiji i zenskiji rod :) i ja sas njom, haha i kad vi svirate ono jos.... najavljujte ovde svaki put kad nesto bude! Quote
Djommy Posted April 17, 2007 Author Report Posted April 17, 2007 Ma bude odma!!!:):) Kad smo vec kod svirki, trebalo bi da bude jedna u skorije vreme, lokaciju i ostale detalje cu da nakacim na posebnu temu medj svim ostalim svirkama! Quote
Djommy Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 Ja cu da odlucim na koga i kad cu da licim, jasno!!!??:):):):) Quote
..::ThAt GiRl::.. Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 @Coqlicka:el ja to seckam vene? :zlo: @Nikola:bolje odluchi na koga NE lichish Quote
Postmortal Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 UUUU ODLICNO!!!! Dobro da si rekao, ja sam se vec zabrinuo kad li ce vise da nadju nekog normalnog, a ne ovog pavijana!!!!! Хехе... Аааааало, бре, паааааавијане! Ова плочица је десет месеци рада!!! :) :) Треба да ти дам снимак кад га мало средим! Quote
Recommended Posts