Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa vako......Burning Desire postoji vec neko duze vreme, svirkamo R'n'R, Hard Rock, Blues......

Ako nekog nesto zanima, a vi slobodno pitajte!!!

pozz :pivopije:

Posted

E a gde je biografija, fan klubovi i sve sto sledi sa slavom i popularnoscu? :mrgreen:

LM, stvarno ste se popravili u odnosu na to kako ste svirali pre, recimo, godinu dana! ;) I tehnika, i vokal, i repertoar! Da kucnem u drvo :mrgreen:

Samo vam autorske jos fale! Kad cete da se bacite na to?

I ono sto mi treba je mail benda da vam prosledim sredjene slicice sa sMirki... Posto sam tebi, Djomislave, dala dosta ali vidim nema ih na ms-y... Samo ona jedna sa yum-a :);)

Posted

Evo vrlo kratak bio.....

Bend cine:

Vidojevic Marko - vokal, gitara

Ipac Dejan - bas

Danijel Jovanovic - klavijature

Denkov Nikola - gitara (ponekad:) )

Vojvodic Nikola - bubanj

postojimo vec 3 god. svirali smo sa 202-ojkom par puta po Srbiji, po beogradskim klubovima......

Sviramo obrade Whitesnake-a, Deep Purple-a, Hendrix-a, Cult-a, Bon Jovi-a, Monkeys-a,...............

Sa autorskim radom ce da se krene u skorije vreme.

Kad bude bilo gotovo cuce te!!!:):):):):):):):):)

Posted

Dakle, ono sto mogu reci jeste da je ova fantasticna petorka koja je nekada cetvorka dozivela ogromnu erekciju u usponu i zaista presla sa nivoa jednog prosecnog tribute benda na nivo jednog zaista sjajnog mladog perspektivnog benda. Imali su niz svirAka na kojima su doveli publiku u potpunu ekstazu svojim repertoarom koji ukljucuje kako oldies-e tako i neke mladje stvari obozavanih od strane iste publike. Svako ko nije prisustvovao trebalo bi da ih cuje bar jednom. Poznati su po svom sexy izgledu i bacanju mladih maloletnica i punoletnica na kolena, opustenom nastupu i surfovanju. Zagovornici su koriscenja prirodnog djubriva, ali o tome cemo nekom drugom prilikom.

Naravno, posetite njihov mojsvemir stranicu na www.myspace.com/burningdesireblues

Posted
Dakle, ono sto mogu reci jeste da je ova fantasticna petorka koja je nekada cetvorka dozivela ogromnu erekciju u usponu i zaista presla sa nivoa jednog prosecnog tribute benda na nivo jednog zaista sjajnog mladog perspektivnog benda. Imali su niz svirAka na kojima su doveli publiku u potpunu ekstazu svojim repertoarom koji ukljucuje kako oldies-e tako i neke mladje stvari obozavanih od strane iste publike. Svako ko nije prisustvovao trebalo bi da ih cuje bar jednom. Poznati su po svom sexy izgledu i bacanju mladih maloletnica i punoletnica na kolena, opustenom nastupu i surfovanju. Zagovornici su koriscenja prirodnog djubriva, ali o tome cemo nekom drugom prilikom.

Naravno, posetite njihov mojsvemir stranicu na www.myspace.com/burningdesireblues

:):):):):):):):):):)

Posted

Ne spamuj vise!!!!!! Ne na ovoj temi molim te!!!!! :cry:

Hvala ti Mina sto obavestavas sire narodne mase na prljave detalje koje ja zaboravim!!!!

I hvala Stojanu sto se smeje :):):):):):):):)

Posted

Zasto si morala da me odas!!!!! :cry: Sad si sve pokvarila!!!

Ispastaces jednoga dana!!! :violent:

P.S. Ko je bre ova sto ti je na avramtaru??!!

Posted
Zasto si morala da me odas!!!!! :cry: Sad si sve pokvarila!!!

Ispastaces jednoga dana!!! :violent:

P.S. Ko je bre ova sto ti je na avramtaru??!!

:P :P :P

Ledja o ledja :) :)

Ne znam ko je, znam da je u pitanju glumica na koju ja mnogo licim :lol:

Posted

9 dana na srcu rana, 9 noci bez pomoci, a ja.......bla bla bla.

Meni u opste ne licis na nju, ali meni niko ne lici ni na koga (kako god da se pise ninakoga)!!!! :pivopije:

Posted
Neka mu je Bog u pomoci!!!:)

:) :) :) :)

zato lipo dodji u petak u Blue Moon sas svojom zenom ti lepom koja secka vene za sav muskiji i zenskiji rod :) :) i ja sas njom, haha :lol:

i kad vi svirate ono jos.... najavljujte ovde svaki put kad nesto bude!

Posted

Ma bude odma!!!:):):):):)

Kad smo vec kod svirki, trebalo bi da bude jedna u skorije vreme, lokaciju i ostale detalje cu da nakacim na posebnu temu medj svim ostalim svirkama! :pivopije:

Posted
UUUU ODLICNO!!!!

Dobro da si rekao, ja sam se vec zabrinuo kad li ce vise da nadju nekog normalnog, a ne ovog pavijana!!!!! :pivopije:

Хехе... Аааааало, бре, паааааавијане! Ова плочица је десет месеци рада!!! :) :) :) :)

Треба да ти дам снимак кад га мало средим! :pivopije: