Djommy Posted April 18, 2007 Author Report Posted April 18, 2007 UUUUU to se mora imati!!! Nadam se da je gotiva!!! Quote
Prinzessin Tinea Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 hahahahahahahaha, kako nije :) i onaj Aleksic (je l' mu tako prezime)... haha, carevi... a ti si pravi onaj sa splava, fenseru jedan Quote
Djommy Posted April 19, 2007 Author Report Posted April 19, 2007 Moram da splavaris, to je char zivota!!!:):):) Moram da gledam to!!! Quote
Djommy Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 Najjnovije vesti: Burning Desire bi trebalo da svira prvog jula sa Ortodox Celts-ima i Blazom u Basti skc-a!!!!! To ce biti neka mokra zurka, sa promocijom gomile koktela i ostalih alkoholnih i bez alkoholnih uzivancija, pa ko voli...! :pivopije: :pivopije: Quote
Prinzessin Tinea Posted April 27, 2007 Report Posted April 27, 2007 to mora da si ti sredio, buduci da je nesto sabanski fensi :) Probacu da dodjem ako mi sredis sve te koktele za dz (po mogucstvu da su vocni i da nemaju alkohola) Quote
Djommy Posted April 27, 2007 Author Report Posted April 27, 2007 Sta je fancy u koktelima i mokroj zurci!!??? To je samo lep nacin da provedes vrelo letnje vece, moras to da razumes mlada damo!!!!:):):):) A za te bezalkoholne koktele i ostalo bi morala da se obratis barmenu koji ce raditi te veceri, ali ja cu da se potrudim maximalno!!! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted May 4, 2007 Report Posted May 4, 2007 E Dzoni,pa ako stvarno svirate sa Keltima to je dojajno! Tad mora da se dodje! Sve najbolje! P.S. E,bicemo predgrupa u velikoj sali King Diamond-u u novembru! I to mi je dojajno! Je li a sta mi je spominjao Pera da ste nas zvali(Resister) da sviramo sa vama na nekoj vasoj promociji? Vidimo se buraz! Quote
Djommy Posted May 4, 2007 Author Report Posted May 4, 2007 Ma brate bice sve to!!! A za ovaj Kong Diamond, i Kelte to ce da bude i bice javljeno na vreme!!! :pivopije: Quote
Exilion Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 (edited) nisam slusao bend,ali samo jedan pozz za klavituristu Daniela,,p.s. to mi je komshija... Pozdravite ga na nekoj probi od MIlana ninkovica... Kolege klaviaturiste....pozz svima... King Diamond@mnogo dobra grupa... A ti sto trebaju da mu sviraju kao predgrupa su dobri manje vishe,,,ali klaviturista.....kuku majko,lik se raspada,kao da u zivotu nije svirao nikakve klaviaturne instrumente(orgulje,klavir,cembalo,klavikord,spinet itd..).. <(*_*)> KAmo srece da svira kao ja.... Edited May 8, 2007 by Exilion Quote
sleazyrocker Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 kad ce neka svirka,sto ne ubacite jos jednu gitaru Quote
Guest Bermudski trougao Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Cao ljudi,moze te li mi poslati kontakt telefon nekog od vas da se dogovorimo za svirku na [email protected] Quote
Recommended Posts