morbid god Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Objektivno, ako neko hoce da bude troo blacker, onda bolje neka preskoci ove bendove, jer pominjem: nisu ovde svi pagan ili viking, ima i totalno folk, zatim celtic i mnogih drugih. Nisam znao da se tr00 faktor dokazuje preskakanjem folkish/pagan i slicnih bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Mislim da cu morati da otvorim teme za legendarne bendove poput Primodiala, Lumska i mnogih drugih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 primordial je na doom forumu,a i ne treba da bude ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Било би добро да се ради оно што смо направили у пар наврата: Да поред бенда оставите и линк са ког бисмо могли да га скинемо, да препорука буде потпуна, овако - ко ће баш због неког-тамо-бенда из Тунгузије да бунари по Нету ма како препорука добро звучала? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 za vecinu ug bendova bas i nema linkova a torrenti i p2p serveri su 'mutavi'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 A jao tek sam sad procitao sve postove... Ocemo Ragnarok nazad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Zar hoces da posejes razdor u ovu malu metal zajednicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Ma zajebavam se bre, ovo je jedini Viking'Folk forum je jedino na sta i dolazim ovde i puca mi bas kita za Ragnarok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Sta vi mislite, da li neki srpski bend ili izvodjac zasluzuje da se nadje u ovoj kategoriji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 LoL Bolje da ne kazem sta ja mislim U svakom lucaju ne verujem da imamo bendova koji zaista sviraju ovakvu muziku ali mozda sam ne dovoljno upoznat sa scenom u poslednje vreme, mozda Interfector? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Dobro, ovde smo da iznosimo predloge, slobodno reci sta mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Na neki nacin mislim da Interfector moze da prodje ovde.... na neki nacin Ali, znam da cu sada ispasti smesan, mozda bi i Bjesovi mogli da prodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Bjesovi definitivno nemaju nikakve odlike ni folka a nisu ni metal. Veruj mi, slusam ih od njihovog nastanka. Pre bih stavila Abonos u ovu kategoriju, a cujem da ce i Demether na novom albumi imati neke etno prizvuke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Ma rekao sam da cu ispasti smesan, ja ih isto obozavam i slusam ih dosta dugo... samo ih ja mozda dozivljavam na malo drugaciji nacin lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Butcher Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ja imam jedno pitanjce! Postavio sam novi topik za bend Hromovlad iz Slovacke, al tema nije postavljena. Pisalo je kako valjda temu treba da odobri moderator. E, sad ne znam mozda to i nije pisalo, il sam ja nesto zajebo, bio je to neki cudan trenutak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Evo, sad cu odobriti. I moderatori moraju da rade na svojim poslovima...pa ako se odmah ne pojavi, znaci da nismo jos videli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Za one sto veruju da je ovaj podforum nepotreban neka malo prouce ovo sto pise na ovom linku http://pt.wikipedia.org/wiki/Folk_metal Izvinjavam se ako neko ne razume portugalski, ali mi sto slusamo ovakve zanrove smo poliglote pa se nadam da nije tesko snaci se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 elem , ja sam htela da pitam da li moze da se otvori posebna tema o skandinavskom (+ finskom, naravno) i slovenskom folku gde bi se kachili linkovi i eventualno dogovarali oko neke razmene (meni recimo treba novi Tenhi pa ako se nadje neka dobra dusha haha).shto se tiche domacih bendova ovde mi jedino ide Tamerlan iako nije metal uopshte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 A tek neo-folk tema..mislim da maksimum 5% ljudi koji posećuju ovaj podforum zna o čemu se tu radi. Kveld: daću ti ja novi Tenhi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Koliko se sećam, postavo sam novu temu o jednom zanimljivom folk bendu koja još nije odobrena ili..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 De je Amon Amarth? o_0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted November 15, 2007 Report Share Posted November 15, 2007 De je Amon Amarth? o_0 Где је Амон Амарт у Фолк под форуму? Стварно људи, ГДЕ ЈЕ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Folk i Viking Metal je podforum.... jebote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Sta je tu cudno? Pa ovo je trenutno najpopularniji metal pravac u Evropi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOHAKC Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Sta je tu cudno? Pa ovo je trenutno najpopularniji metal pravac u Evropi. Најпопуларнији или не, заслужује свој део форума! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts