Novaliis Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Ima 10-15 tema jer postoji jedna jedina random prog rock diskusija na power & prog forumu u kojoj se govori o 100 bendova, novim albumima i sl. i zbog toga je sve zbrkano i haoticno. Ima ljudi koji su rekli da zbog toga ne postuju tamo, ali bi postovali kada bi postojao podforum. Tako da, kada bi se otvorio podforum, tada bi se otvarale mnoge druge teme. Pored toga, ima odredjen broj velikih bendova koji bi privukli vise ljudi, koji mozda i nisu striktno prog rock fanovi - Pink Floyd, Genesis, Porcupine Tree, Rush, Emerson, Lake & Palmer, Yes.. a svi oni pripadaju tamo. Mislim da bi takodje tamo pripadali psychodelic rock bendovi, taj zanr je usko povezan sa progom. Tako da, ja ne brinem o broju tema, dovoljno je bendova, sto starijih, sto novijih, dovoljno je razlicitih pokreta unutar zanra za dosta kvalitetnih diskusija na podforumu. A vremenom bi podforum dobijao na popularnosti, vise ljudi bi dolazilo i proverilo o cemu je rec i time bi prog rock postajao popularniji kod nas, a zaslusuje da bude. Prog rock je inace u velikoj ekspanziji, posebno od 2000. pa na ovamo, bas zbog bendova kao sto su Spock's Beard, Transatlantic, Marillion, Porcupine Tree.. Mislim, ja samo predlazem ono sto mi je palo na pamet. Za dobrobit foruma. Znam da je to dug i komplikovan proces i da ne zavisi toliko od vas moderatora. Prog rock je veliki i znacajan podzanr i ljudi koji posecuju ovaj podforum uglavnom su rokeri i hard rokeri, i ne slusaju prog uopste. Samo sam mislio da bi yum bio pregledniji tako. 2 1 Quote
Berliner Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 ja smatram da treba otvoriti prog rock podforum citajuci opstu prog rock temu, naisao sam na sledece postove koji solidno objasnjavaju potrebu da se napravi takav podforum http://www.yumetal.net/forum/topic/34103-progressive-rock/page__st__1460__p__2231153&?do=findComment&comment=2231153 http://www.yumetal.net/forum/topic/34103-progressive-rock/page__st__1460__p__2231189&?do=findComment&comment=2231189 1 2 Quote
SrkiEON Posted November 1, 2010 Report Posted November 1, 2010 otvorio sam temu o grupi eon. ova tema je postojala davno , na domacoj metal sceni ali bend se distancirao od metala i prikladnije nam je da ovde predstavimo prvi spot i singl. ako nije problem, kontaktirajte modove na domacoj sceni radi uklanjanja stare teme o bendu. pozdrav i hvala. Quote
Texas King Posted April 27, 2018 Report Posted April 27, 2018 Da li je realno da jedan od najvećih bendova 90tih Smashing Pumpkins uopšte nemaju temu na Yumetal-u? Quote
sleazyrocker Posted September 12, 2019 Report Posted September 12, 2019 On 4/27/2018 at 12:45 PM, Texas King said: Da li je realno da jedan od najvećih bendova 90tih Smashing Pumpkins uopšte nemaju temu na Yumetal-u? Nije, ali mozes sam da je otvoris. Quote
Recommended Posts