Karpat Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 pa bend je dobar...al kad sam ih vidio kako su obučeni potrgo sam se od smijeha Quote
Veles Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 zaluđeni su velesom imam samo neke mp3-eve od njih (sa albuma knjiga velesova) te ako neko ima koji album nek mi se javi za razmjenu. što se izgleda tiče, ne znam šta je to smiješno kod njih, imidž svake druge pagan ili nsbm grupe ti je ovakav. Quote
Karpat Posted October 30, 2003 Report Posted October 30, 2003 ma tu su normalni...na jednoj slici su izgledali smiješno...al ne u negativnom smislu Quote
Dani Filth Posted April 18, 2004 Author Report Posted April 18, 2004 ma tu su normalni...na jednoj slici su izgledali smiješno...al ne u negativnom smislu Eh , nisu oni nistha smesni ... da vidish tek Theatres Des Vampires !!! To je komedija ... Quote
Turin Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Najbolji album je Sny Severnogo Mora iz 2002-e. Ovaj novi Tropoju Krovi Po Vole Roda je za nijansu slabiji jer nema vise kratkih folklornih napeva kao ranije. Fin pagan metal. Uradio sam recenziju Tropoju... za novi Butcherian Vibe. Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Imam samo ovaj poslednji zahvaljujuci mojoj Sondzi.Nije nishta posebno,nije loshe...mada mi ova 2. pesma stoji na repeat... Quote
Dark Alen Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 odlični rusi...imam dva albuma...dobar mix blacka,folka i dooma...savršeno Quote
Kveld Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 E , i meni su cool ...samo shto pojma nemam koji album imam od njih ...nego , dobar im je sajt a dobri su im i omoti Quote
solicitor Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Imam tri albuma i bas mi se svidjaju. Meni je bitno da u blacku ima nesto melodije, a jos kad ima i zenskih vokala i folklora kao sto rece Ivan, onda je bend po pravilu dobar. Skoro sam dobio ovaj bend i mogu reci da je na osnovu mog ukusa ovo jedan od najboljih ruskih black bendova. Jedini problem je sto pevaju na ruskom, pa su i imena pesama logicno na cirilici ... a winamp umesto cirilicnih slova izbacuje hijeroglife ... uz sebe se obavezno mora imati spisak pesama ... Quote
Ravendark Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 Imam od skora Tropoyu Krovi...album i jednom reciju odusevljen sam!Jedan od boljih ruskih bendova koji sam cuo. Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Eve ih ovi Rusi...neko ih pomenu danas,pa da isceviljimo temu iz zaborava. Imam 4 albuma...sto rece neko,folk/black,a znaju malo i da ga bace na doom.Nije loshe. Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Cudno kako nisam jos cuo za njih..neka, jos bolje, samo da ih nabavim i bice ok. Samo imaju smesno ime..vuce na neki rock.. Quote
Cuauhtémoc Tonaltzintli Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Хе, хе, ја их споменух на теми о Ашенима... Што се мог скромног мишљења тиче, одлични су... Мелодични, вокали су изузетни, поготово клин баритон... Клавијатуре су одличне, а наступи уживо још бољи! Имам све албуме и неке снимке уживо и ниједан албум ме није разочарао... Quote
Kveld Posted March 30, 2007 Report Posted March 30, 2007 eto , nabavih tri album od njih i jednako se lozim kao petnaestogodishnji klinac haha..toga mi dajte ..shto se mene tiche , mogli su da ostave samo one etno pesmice na albumima ali su prilichno dobro uklopili i black u sve to.ajde sad da mi kazete ko josh svira ovaku mjuzu sem Arkone ..(pa da pochem da se lozim na black pod stare dane ) Quote
gavrosaurus Posted April 1, 2007 Report Posted April 1, 2007 Бенд који сам "покупио" са оне теме не којој се расправљало о отварању овог (под) форума. Приуштио себи албум под називом "За Солнцем Вслед" и тотално се одушевио!!! Мислим да је овај бенд најкомплетнији од свих које сам, до сада, чуо, било да су у питању текстови, музика, аранжмани, подлога итд. Изванредно! Ово ме је освојило за трен ока. Пустите да освоји и Вас: http://rapidshare.com/files/12997285/Butte...emple.part1.rar http://rapidshare.com/files/12997172/Butte...emple.part2.rar Quote
gavrosaurus Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Мајку му, како сам ово превидео? :confused: Још сам отворио тему на фолк/викинг! Хм ... Како год, бенд је сјајан! Последњи "За Солнцем Вслед" је један од најбољих, најкомплетнијих и најоригиналнијих албума које сам чуо у последњих 6 месеци. Јако добро упаковано и аранжирано, квалитетно отпевано (лик је сасвим сигурно музички образован, у класичном смислу - оперски певач), врло добро и одсвирано и продуцирано ... Албум добије 10 а да и не размислим два пута. Немојте да Вам се деси да ово можете да приуштите а не урадите то, чућете их код неког пријатеља и кајати се, мада ће прва мисао бити: "Ја ово морам да имам!", то гарантујем. Овај албум стоји у фасцикли "Обавезно". Quote
APOHAKC Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Tek sam pre par meseci nasao ovaj bend, i ludnica je! Zaista izvanredan bend, sa puno melodija i sjajnim vokalima, i zaista su kompleksni, iako mi to uglavnom apsolutno nije bitno ovde se to itekako uklapa, ma fenomenalno! Quote
Blathaddar Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Kako je samo mocan album Tropoju Krovi Po Vole Roda,ne verujem.... Quote
APOHAKC Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ma sve je mocno, ljudi su genijalci... Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Не знам да ли да нагласим да је "За Солнцем Вслед" нашао пут и уселио се у врх мојих топ-листа на већ дуже време, ово је један од оних албума који ми се стално слушају, сјајан је и на десктоп звучницима као и на слушалицама. Стварно бих волео да чујем нешто ново и од њих. Quote
APOHAKC Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 hm, ja njih definitivno preferiram na slusalicama, ne znam, ima toliko melodija koje mi je nekako tesko da pohvatam na zvucnicima, dok na sluskama cujes sve... Quote
Masha Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 meni su od BT dobra prva dva albuma,ostalo mi je....hm...moze da prodje... Da li je niko cuo za ruski Nevid? U Nevidu peva likusa iz BT-la. Preslusajte,nisu losi. Quote
Recommended Posts