Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pretrazila sam forum i nije bilo teme za ovaj bend :ph34r: .U pitanju je prog metal iz Holandije,prvi album su izbacili 2003. godine . Poslije toga je nastao niz problema sa postavom,da bi ove godine napokon izdali novi album pod nazivom "Artemisia" koji je btw odlican :rockdevil: . Vise info na:

http://www.myspace.com/suncaged

Posted
NIKAD SUN CAGED...SAMO LEMUR VOICE!

VUK

DIVIDED! :meshuggah:

Dobih i taj novi Sun Caged, ali nesto mi se ne da da ga pazljivije preslusam. Prosli je OK, ali brzo mi dosadio.

Ipak, Dominicija ne prestajem slusati do daljnjeg :opusteno:

VUK

Posted

tako je deda.

svi vukovi znaju da poslednje sto vredi je obrada "Freewill" na Magna Carta Rush tribute-u gde pola Lemur Voice-a svira sa bubnjarem iz Cairo-a.

KVLT.

Posted (edited)

Artemisia zvuci kao nastavak Divided! I po atmosferi i po kvalitetu pesama i po (ne)kvalitetu produkcije! :bigblue:

Vredi poslusati, mene je jako prijatno iznenadio, cini mi se bolji dosta od prvog albuma, manje metalurgije, vishe kao neki prog-rock, ali kad treba debeli ga zareze! :rockdevil:

Sve u svemu extra album! :pivopije:

Naravno, Divided kvlt! :rockdevil:

Edited by Acid Rain
Posted

Sun Caged ima par momenata ali nikad ih nisam slušao nešto više (mislim na prvi album). Kad nabavim ovaj drugi možda ih zagotivim malo više... Lemur Voice mi se više sviđa.

Hm, ono od čega, ovih i mnogih prethodnih dana, ne mogu da se odvojim su 7days. Preporuka za pogere.

Posted
cini mi se bolji dosta od prvog albuma, manje metalurgije, vishe kao neki prog-rock

Ovo sam i ja zakljucio, cak se oseti dosta Enchant momenata. Sigurno bolji album od prvog, opusteniji pre svega.

Posted
dobri kolaci!

Da stoji. A kako sam ja to rekao ispade da volim progresivni metal ali kroasane više :) Naravno 7days se zove bend. Buđav naziv ali je muzika odlična.

P.S. Sorry 4 spam

• 2 weeks later...
Posted
Ovo sam i ja zakljucio, cak se oseti dosta Enchant momenata. Sigurno bolji album od prvog, opusteniji pre svega.

E bash sam to i ja zakljucio, stvarno na momente preslikani Enchant iz "Blueprint" faze. :rockdevil:

Inace, album je predugacak, ali kada se slusa po par pesama bude extra! :bigblue:

Najjaca stvar "A fair trade"