Natasha! Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Posto je vec odavno ova tema presla 100 strana, evo nove pa nastavljamo... Necu pisati diskografiju i biografiju jer se sve vec zna Quote
Josif Visarionovič Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Sad ce biti malo preglednije.Jel slusao neko onaj Shagratov bend Chrome Division ili kako se vec zove? Quote
23/16 Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Slusao sam Doomsday Rock 'N Roll, nista posebno. Da li imaju jos neki album? Quote
Josif Visarionovič Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Ne bih znao,ali sam cuo da je kao neki rock bend.Ne mogu da zamislim kako to zvuci... Quote
gavrosaurus Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 (edited) Artwork for Norwegian Melodic Black metallers Dimmu Borgir's upcoming album, "In Sorte Diaboli" — which is scheduled for an April 24 release in North America — has been banned by retailers. Slipcover artwork can be viewed at this location. Цццц ... Edited April 2, 2007 by gavrosaurus Quote
Sinstrel Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 ^ Bas me cudi... Nego otkud to pravilo da se teme posle 100. strane gase i otvaraju nove? Kao sto rekoh i na prethodnoj temi novi album je bash losh. Quote
gavrosaurus Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Мање-више, на новом албуму нисам нашао ништа што ми треба, у музици. Све је то некако стерилно, није изазивачки, некако је празно; и да је неко други снимио овај ЦД, опет га не бих слушао а то што на фирми пише "Dimmu Borgir" додатно отежава ствар. Мислим да већина тих (старијих) блек бендова улази у стваралачку кризу и губи идентитет. Quote
MAN O WAR Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Uopshte nije losh?!??!?! ----------- Album je ok Quote
oʞɾoƃ Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Цццц ... Jao, valjda neće i moj mailorder dobiti cenzurisanu verziju, od toga bih zaista popizdeo. Jebeni Ameri, JA HOĆU SISATOG BAFOMETA OKRUŽENOG SLEPIM SVECIMAAA!!! Quote
Wolflord Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Ne bih znao,ali sam cuo da je kao neki rock bend.Ne mogu da zamislim kako to zvuci... Ako volis hard rock mozda bi ti se i svidelo. Nije lose a nije ni nesto specijalno. Mada bih voleo ceo album da preslusam, cuo sam samo par stvari. Quote
Josif Visarionovič Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Мање-више, на новом албуму нисам нашао ништа што ми треба, у музици. O tome ja pricam sve vreme ali u drugom kontekstu.I pored svih virtuoznosti i muzickog umeca ne mogu da pohvalim ovaj album.Imam osecaj kao da sam ga vec slusao,samo da su tekstovi drugaciji...Ne osecam se onako pun energije dok ga slusam kao kod nekih drugih bendova koji su jos uvek u ekspanziji i imaju ideja na pretek... Quote
Grobodan Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 da se ne upustam u neku dublju raspravu - meni je album vrh... Quote
Josif Visarionovič Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 DCA Remastered Dobro stvar ukusa,mene je album smorio.Nadam se da sledeci nece opet biti posle par godina i ono u fazonu 'Hej pa mi jos uvek postojimo,hajde da snimimo album' Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 (edited) album je fantastican! ja sam se bas navukla. pesme The Conspiracy Unfolds i The Serpentine Offering su nesto najbolje sto sam cula u zadnje vreme... za ovu zadnju se radi i spot. svi pljujete albvum a niko da da konkretne argumente zasto je los... mislila sam da ce album biti sranje, jer tesko je posle EDT, SBD i PEM napraviti nesto kvalitetno ali uspeli su album je brukaaaa ne znam zasto, al navodi me da ga slusam 100 puta... Edited April 3, 2007 by Natasha! Quote
Dowla Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Skinuo sam album sa rapidshare, i na prvo slusanje mi ne deluje lose, ali... time will tell. Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Moj argument bi po 100-ti put bio isti.Ponestalo im je ideja i zato su snimili nesto sto lici na prethodni album.Ja stvarno ne vidim drasticnu razliku ta dva albuma... Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 razlika je sto je novi bolji jedno 5000 puta od DCA. Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 (edited) Volim i ja tebe Za mene je EDT onaj pravi DB,ostalo mi je manje vise skart Edited April 3, 2007 by Death_Cult_Legion Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 spiritual je skart? ovo sto si rekao je svetogrdje pa puritanical i spiritual nemaju losu pesmu (sem burn in hell)... brate, ja od promissed future aeons sa spirituala nisam cula da su uradili bolju pesmu... Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Puritanical mi je preterano nabudzen elektronikom,cak malo i na industrial podseca,spiritual ima previse klavijatura za moj ukus,dca je namazan mnogo klavijaturama i zvuk je prilicno komercijalniji.Stormblast i For All Tid bas i ne volim,produkcija mi se ne svidja,ostaje EDT kao njihov najbolji album,nekako mi lezi,sve je uklopljeno po mom ukusu.Jedina zamerka su textovi,malo vise pominju satanu,to je jedino sto mi se ne svidja kod tog albuma.Ostalo je... Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 joj, for all tid mi je bas los . stormblast, malo bolji ali i dalje los. jedino sto mi se izdvaja istoimena pesma i to je to. godless iako nije album je fin skroz... ebnthrone, odlican. master of disharmony je bas kucanje. BM himna . textovi, malo lozacki (ti fazoni sa satanom, ali dobri). za moj ukus najbolji - spiritual. ima atmosferu jebes mu mater. pocevsi od reptile kao uvodnom pesmom. pun je klavijature ali sve to tako dobro zvuci da nemam reci... puritanical, posle njega najbolji. ima te "elektronike" ali je savrseno. dosta clean vokala kao i na prethodnom. mnogo simfonijskih delova sto bas daje dubinu. cini mi se da su radili s nekim poznatim simfonijskim orkestrom. to je vec klasicna muzika, a ne tipican BM. death cult, solidan. ima ok pesma, ali me ne navodi da ga ponovo slusam. jako dobar produkcijski. in sorte diaboli - jebanje keve jednom recju mesavina svega kvalitetnog kod njih (klavijaturi i tog simfonijskog dela). jedva cekam spot da vidim... Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 zaboravih godless.Chaos Without Prophecy je mnogo dobra stvar. Devil's Path-Master Of Disharmony sa onim kandilima je mnogo dobro uradjeno,onda onaj kao instrumental na pocetku.Mnogo jaka stvar. To je otprilike po mom ukusu ono sto valja kod njih.Ne kazem da su ostali losi,super to zvuci ali mislim da su malo preterali sa elektronikom... Quote
Natasha! Posted April 3, 2007 Author Report Posted April 3, 2007 pa da, al nije to ona gotik sranje elektronika... ovo do jaja mracno zvuc ... bez te elektronike ne bi bilo tako dobro cini mi se. pa zamisli puritaniu bez toga npr. bila bi raspad. Quote
Josif Visarionovič Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 Gotik je nesto drugo,meksi rifovi,zavijanje pevacica...Atmosfera je potpuno drugacija,znas vec kako je sta da ti pricam. A da je Puritania zvucala produkcijski kao EDT?Mislim da bi to bilo remek delo black metala... Quote
Recommended Posts