Natasha! Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Vortex stariji? Nikad ne bi rekla... Uvek je bio zgodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 meni on bas izgleda najstarije od svih tu.mystis je najmladji rekao bi...dal svira frulu ili flautu na onom dvd-u,ne mogu da se setim sta bese.hehe lud je skroz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) aha, mystis svira frulu cini mi se. znam da sam negde procitala da su oni njega cudom pokupili, lik uopste nije bio u BM fazonu... mada, ja obozavam i onog starog stiana aasrstada. bas je bio tr00 s onim cilindrom sta je s njim, jel iko zna? Edited April 4, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ko ce znati.vortex je ranije svirao gitaru a silenoz bas ja mislim.imam neki koncert kada je drgaciji raspored postave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 (edited) koje njihove lajvove imas? da znam sta mi fali. ja imam WM naravno, onda neki cert gde sviraju sam Enthrone, jako star, i mozda jos jedan lajv iz doba Spirituala. al za to ne mogu da se setim dal je ceo koncert ili samo imam par pesama odatle. Edited April 4, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 ubi me ako znam kako se zovu,nista mi ne pise na snimcima,imam jako mnogo muzike ali slabo azuriram to kako treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Spot je keva, baš ima priču do jaja... Produkcija je naravno vrh, a jedino mi smeta onaj Shagrathov kostim, izgleda kao Dani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 jedino mi smeta onaj Shagrathov kostim, izgleda kao Dani... Ne govori to vise nikada!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Da zanemarimo predrasude i nastavimo da slusamo ISD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 fear and wonder je perfektan instrumental Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 A tek Perfection or Vanity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 htedoh reci da ne mogu da ga svarim kao sve burzum albume,normalno da je burzum 13 puta vece sranje od borgira.Dobro nije tema o vargu al on mi je pao na pamet kao sinonim za sranje produkciju. The Fallen Arises nije los instrumental Ko o cemu, ti o Burzumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Суштина многих black metal бендова није у продукцији тј. јесте али ова врста метала не треба да звучи као амерички death metal, ова врста музике се не базира на дубоким тоновима (будући да су Скандинавци најбољи техничари у металу, не морају се крити иза "грмљавине" и неких замрљаних и нејасних звукова) већ на високим тј. вриштању, како вокала тако и гитара. Сви ти албуми за које већина мисли да су срање од продукције су намерно такви, сво то прштање је, у великом броју случајева, врло пажљиво осмишљено. Скандинавци (а Норвежани нарочито) су веома, веома добри музичари, аранжери и истински музички философи, то им је у крви, њима је музика у крви, бар 90% Норвежана свира бар један инструмент, од најранијег детињства. Не грешите помишљајући да је ишта у њиховој музици непромишљено, било да је у питању Burzum, Dimmu Borgir или Emperor или пак неки други, нама анонимни музичари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kako fino zboris Obozavam prstanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 obozavas zbog podrzavanja komentara tebi drage osobe.ja obozavam kad se sve lepo cuje a ne da idem jednom mesecno kod usnog lekara zbog nekih jebenih izdrkanih norvezana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Нисам баш сасвим сигуран да разумем шта тебе привлачи у black metalu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 neces ni razumeti,nas dvojica nismo isti a nemam nameru da sad i to objasnjavam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 obozavas zbog podrzavanja komentara tebi drage osobe.ja obozavam kad se sve lepo cuje a ne da idem jednom mesecno kod usnog lekara zbog nekih jebenih izdrkanih norvezana Ti si mi draga osoba Volim jebene izdrkane norvezane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 sad kao treba da se primim na te roze smajlije? Nisam pretarani obozavatelj DB-a ali pored Emperora je najbolji Norveski bm.Kome smeta moj komentar neka iskulira kako se ne bi svadjali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Суштина многих black metal бендова није у продукцији тј. јесте али ова врста метала не треба да звучи као амерички death metal, ова врста музике се не базира на дубоким тоновима (будући да су Скандинавци најбољи техничари у металу, не морају се крити иза "грмљавине" и неких замрљаних и нејасних звукова) већ на високим тј. вриштању, како вокала тако и гитара. Сви ти албуми за које већина мисли да су срање од продукције су намерно такви, сво то прштање је, у великом броју случајева, врло пажљиво осмишљено. Скандинавци (а Норвежани нарочито) су веома, веома добри музичари, аранжери и истински музички философи, то им је у крви, њима је музика у крви, бар 90% Норвежана свира бар један инструмент, од најранијег детињства. Не грешите помишљајући да је ишта у њиховој музици непромишљено, било да је у питању Burzum, Dimmu Borgir или Emperor или пак неки други, нама анонимни музичари. Tako je bre, tako je... A tek Perfection or Vanity Uh....obooozavam to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 ... DB-a ali pored Emperora je najbolji Norveski bm. so true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Који су параметри за одређивање? Субјективне или објективне природе, могу ли заједно и шта их одваја? Мени је Arcturus - "Aspera Hiems Symphonia" вероватно бољи од најбољег Borgir албума и шта сад? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Мени је Arcturus - "Aspera Hiems Symphonia" вероватно бољи од најбољег Borgir албума и шта сад? Nista,tvoje misljenje.Necu te ubiti zbog toga,kao sto su neki hteli jer sam pljuvao burzum.Svi podrzavaju demokratiju a sloboda izrazavanja nigde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 sad kao treba da se primim na te roze smajlije? Pa primi se vec jednom! :wub: Uh....obooozavam to.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Не постоји разлог за додељивање епитета "најбољи" јер не подразумева сваког. Овом више одговЊара ово, оном одговЊара оно и зашто би неко морао да буде у праву? Мени је ово издање Dimmu Borgir патетично, некоме ће се свидети, ја не разумем зашто али опет, већина не капира зашто ја волим џез. И укруг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts