Jump to content

Dimmu Borgir

Natasha!

Recommended Posts

aha, mystis svira frulu cini mi se. znam da sam negde procitala da su oni njega cudom pokupili, lik uopste nije bio u BM fazonu... mada, ja obozavam i onog starog stiana aasrstada. bas je bio tr00 s onim cilindrom :rockdevil: sta je s njim, jel iko zna?

Edited by Natasha!

koje njihove lajvove imas?

da znam sta mi fali.

ja imam WM naravno, onda neki cert gde sviraju sam Enthrone, jako star, i mozda jos jedan lajv iz doba Spirituala. al za to ne mogu da se setim dal je ceo koncert ili samo imam par pesama odatle.

Edited by Natasha!

htedoh reci da ne mogu da ga svarim kao sve burzum albume,normalno da je burzum 13 puta vece sranje od borgira.Dobro nije tema o vargu al on mi je pao na pamet kao sinonim za sranje produkciju.

The Fallen Arises nije los instrumental

Ko o cemu, ti o Burzumu.

Суштина многих black metal бендова није у продукцији тј. јесте али ова врста метала не треба да звучи као амерички death metal, ова врста музике се не базира на дубоким тоновима (будући да су Скандинавци најбољи техничари у металу, не морају се крити иза "грмљавине" и неких замрљаних и нејасних звукова) већ на високим тј. вриштању, како вокала тако и гитара.

Сви ти албуми за које већина мисли да су срање од продукције су намерно такви, сво то прштање је, у великом броју случајева, врло пажљиво осмишљено.

Скандинавци (а Норвежани нарочито) су веома, веома добри музичари, аранжери и истински музички философи, то им је у крви, њима је музика у крви, бар 90% Норвежана свира бар један инструмент, од најранијег детињства.

Не грешите помишљајући да је ишта у њиховој музици непромишљено, било да је у питању Burzum, Dimmu Borgir или Emperor или пак неки други, нама анонимни музичари.

obozavas zbog podrzavanja komentara tebi drage osobe.ja obozavam kad se sve lepo cuje a ne da idem jednom mesecno kod usnog lekara zbog nekih jebenih izdrkanih norvezana

Ti si mi draga osoba :wub:

Volim jebene izdrkane norvezane :wub:

Суштина многих black metal бендова није у продукцији тј. јесте али ова врста метала не треба да звучи као амерички death metal, ова врста музике се не базира на дубоким тоновима (будући да су Скандинавци најбољи техничари у металу, не морају се крити иза "грмљавине" и неких замрљаних и нејасних звукова) већ на високим тј. вриштању, како вокала тако и гитара.

Сви ти албуми за које већина мисли да су срање од продукције су намерно такви, сво то прштање је, у великом броју случајева, врло пажљиво осмишљено.

Скандинавци (а Норвежани нарочито) су веома, веома добри музичари, аранжери и истински музички философи, то им је у крви, њима је музика у крви, бар 90% Норвежана свира бар један инструмент, од најранијег детињства.

Не грешите помишљајући да је ишта у њиховој музици непромишљено, било да је у питању Burzum, Dimmu Borgir или Emperor или пак неки други, нама анонимни музичари.

Tako je bre, tako je...

A tek Perfection or Vanity :wub:

Uh....obooozavam to....

Који су параметри за одређивање?

Субјективне или објективне природе, могу ли заједно и шта их одваја?

Мени је Arcturus - "Aspera Hiems Symphonia" вероватно бољи од најбољег Borgir албума и шта сад?

Не постоји разлог за додељивање епитета "најбољи" јер не подразумева сваког.

Овом више одговЊара ово, оном одговЊара оно и зашто би неко морао да буде у праву?

Мени је ово издање Dimmu Borgir патетично, некоме ће се свидети, ја не разумем зашто али опет, већина не капира зашто ја волим џез.

И укруг.