Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stigao digi :rockdevil:

Sa njegovim prispecem,postaje zvanicna cinjenica in my book - jos jedan classic Dimmu album.

Buklet je perverzija,textovi se citaju u ogledalu - imam zanimljivu teoriju zasto,ali sacuvacu je za sebe jos malo :) Mustis ponovo osvaja nagradu za najruznijeg u bukletu,koju neprikosloveno drzi otkad je stigao u bend.

Textovi odlicni - pljujete dimmu da su se prodali i komercijalizovali,mnogo bih voleo da se album proda u sto vecem tirazu i da svi koji su kupili razmotre dobro lirike,posebno deca :da::) hehehe

Posted
Buklet je perverzija,textovi se citaju u ogledalu - imam zanimljivu teoriju zasto,ali sacuvacu je za sebe jos malo :)

Зашто - ово је моја прича, ово сам ја?

My decent is the story of everyman

I am hatred, darkness and despair

Posted

U američkom bukletu su sve sem poslednje 2 čini mi se mirrored. A teorija mi je - sad ću da se proserem, nemo' da se neko smeje - valjda kao ništa se ne konta dok se ne sagleda iz prave perspektive, i onda tek kad se sve razjasni (tj. do poslednje 2 pesme) sve postaje jasno i više ti ne treba ogledalo :)

Koliko znam bice uskoro,za desetak dana,Gojko i ja ga preorderovasmo iz proklete Amerike :pivopije:

U 8 ujutru, batice :D

Posted
A teorija mi je - sad ću da se proserem, nemo' da se neko smeje - valjda kao ništa se ne konta dok se ne sagleda iz prave perspektive, i onda tek kad se sve razjasni (tj. do poslednje 2 pesme) sve postaje jasno i više ti ne treba ogledalo :)

Moja teorija - istina ti je pred ocima,ali je ne vidis,jer ne znas kako,treba samo pogledati iz drugacijeg ugla i sve ce ti biti jasno.

Slicno :pivopije:

Posted
Koliko znam bice uskoro,za desetak dana,Gojko i ja ga preorderovasmo iz proklete Amerike :pivopije:

MORAM DA IMAM OVAJ ALBUM NA DIGIJU!!! :rockdevil: Album mi je sve bolji i bolji! :rockdevil:

Ima da smaram ove u Mordoru svaki dan dok god ne dobiju taj disk.

:pivopije::pivopije:

Imam ja tu pesmu i ocajna je da gora nije mogla da bude...

One klavijature na pocetku kao neke ciganske melodije,uzas

Pesma je vise nego fenomenlana! Imam onaj Live spot i zvuci do jaja! Mogu misliti kako je tek sa profy studijskim snimkom. :twisted:

Posted
Moja teorija - istina ti je pred ocima,ali je ne vidis,jer ne znas kako,treba samo pogledati iz drugacijeg ugla i sve ce ti biti jasno.

А то, опет, кажу сатанисти, дакле - само друга страна медаље;

ако се не верује једнима, нема разлога да се верује ни другима.

Лаж каже за себе да је истина (али у огледалу) и џелат говори да је жртва.

Стара прича. зар не?

;)

Posted
Album mi je sve bolji i bolji! :rockdevil:

Ista stvar!

Sve je bolji sto ga vise slusam ;)

Tako mi je bilo i kad sam prvi put, cula Sorgens Kammer-Del II...

U pocetku mi je delovao smorno, ali kad mi je cucnuo... :opusteno:

Posted
A pošto smo nas dvojica verovatno jedini u Srbiji koji imaju kao bonus na originalu Heretic Hammer, reći ću samo da je pesma sjajna :)

slazem se,najbrza na albumu

А то, опет, кажу сатанисти, дакле - само друга страна медаље;

ако се не верује једнима, нема разлога да се верује ни другима.

Лаж каже за себе да је истина (али у огледалу) и џелат говори да је жртва.

Стара прича. зар не?

;)

Jeste,to je i moje tumacenje,samo je stvar ko koju stranu vise voli :)