Grobodan Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Stigao digi Sa njegovim prispecem,postaje zvanicna cinjenica in my book - jos jedan classic Dimmu album. Buklet je perverzija,textovi se citaju u ogledalu - imam zanimljivu teoriju zasto,ali sacuvacu je za sebe jos malo Mustis ponovo osvaja nagradu za najruznijeg u bukletu,koju neprikosloveno drzi otkad je stigao u bend. Textovi odlicni - pljujete dimmu da su se prodali i komercijalizovali,mnogo bih voleo da se album proda u sto vecem tirazu i da svi koji su kupili razmotre dobro lirike,posebno deca hehehe Quote
Wolflord Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Ahhh... mora da je taj digi extra! Gde si kupio to? Jel ima u Mordoru mozda? Quote
Grobodan Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Koliko znam bice uskoro,za desetak dana,Gojko i ja ga preorderovasmo iz proklete Amerike Quote
gavrosaurus Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Buklet je perverzija,textovi se citaju u ogledalu - imam zanimljivu teoriju zasto,ali sacuvacu je za sebe jos malo Зашто - ово је моја прича, ово сам ја? My decent is the story of everyman I am hatred, darkness and despair Quote
Grobodan Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 Pa uzmi u obzir osnovu koncepta - covek koji provaljuje gluposti i lazi koje leze iza religije. Quote
Sirius Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 taj fazon sa ogledalom....tako je pisao leonardo da vinci, jer je bio levak.....mozda ima veze sa tim..... Quote
oʞɾoƃ Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 U američkom bukletu su sve sem poslednje 2 čini mi se mirrored. A teorija mi je - sad ću da se proserem, nemo' da se neko smeje - valjda kao ništa se ne konta dok se ne sagleda iz prave perspektive, i onda tek kad se sve razjasni (tj. do poslednje 2 pesme) sve postaje jasno i više ti ne treba ogledalo Koliko znam bice uskoro,za desetak dana,Gojko i ja ga preorderovasmo iz proklete Amerike U 8 ujutru, batice Quote
Grobodan Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 A teorija mi je - sad ću da se proserem, nemo' da se neko smeje - valjda kao ništa se ne konta dok se ne sagleda iz prave perspektive, i onda tek kad se sve razjasni (tj. do poslednje 2 pesme) sve postaje jasno i više ti ne treba ogledalo Moja teorija - istina ti je pred ocima,ali je ne vidis,jer ne znas kako,treba samo pogledati iz drugacijeg ugla i sve ce ti biti jasno. Slicno Quote
Josif Visarionovič Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 zajebite teoriju,slusajte to sto ste kupili... Quote
Grobodan Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 slusao sam ga i pre nego sto sam kupio disk,valjda cu da gledam celo pakovanje Quote
oʞɾoƃ Posted May 5, 2007 Report Posted May 5, 2007 A pošto smo nas dvojica verovatno jedini u Srbiji koji imaju kao bonus na originalu Heretic Hammer, reći ću samo da je pesma sjajna Quote
Josif Visarionovič Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Imam ja tu pesmu i ocajna je da gora nije mogla da bude... One klavijature na pocetku kao neke ciganske melodije,uzas Quote
Wolflord Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Koliko znam bice uskoro,za desetak dana,Gojko i ja ga preorderovasmo iz proklete Amerike MORAM DA IMAM OVAJ ALBUM NA DIGIJU!!! Album mi je sve bolji i bolji! Ima da smaram ove u Mordoru svaki dan dok god ne dobiju taj disk. Imam ja tu pesmu i ocajna je da gora nije mogla da bude... One klavijature na pocetku kao neke ciganske melodije,uzas Pesma je vise nego fenomenlana! Imam onaj Live spot i zvuci do jaja! Mogu misliti kako je tek sa profy studijskim snimkom. Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 One klavijature na pocetku kao neke ciganske melodije,uzas upravo. Quote
gavrosaurus Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Moja teorija - istina ti je pred ocima,ali je ne vidis,jer ne znas kako,treba samo pogledati iz drugacijeg ugla i sve ce ti biti jasno. А то, опет, кажу сатанисти, дакле - само друга страна медаље; ако се не верује једнима, нема разлога да се верује ни другима. Лаж каже за себе да је истина (али у огледалу) и џелат говори да је жртва. Стара прича. зар не? Quote
Wise Owl Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Album mi je sve bolji i bolji! Ista stvar! Sve je bolji sto ga vise slusam Tako mi je bilo i kad sam prvi put, cula Sorgens Kammer-Del II... U pocetku mi je delovao smorno, ali kad mi je cucnuo... Quote
Josif Visarionovič Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 slazem se. novi album uglavnom izgotive ljudi koji nisu pratili ranije radove ili uberfanovi koji suvise vole db da bi priznali da je ista od njih sranje. Jos jednom potpisujem ovaj komentar.Svaka cast!!!! Quote
Grobodan Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 A pošto smo nas dvojica verovatno jedini u Srbiji koji imaju kao bonus na originalu Heretic Hammer, reći ću samo da je pesma sjajna slazem se,najbrza na albumu А то, опет, кажу сатанисти, дакле - само друга страна медаље; ако се не верује једнима, нема разлога да се верује ни другима. Лаж каже за себе да је истина (али у огледалу) и џелат говори да је жртва. Стара прича. зар не? Jeste,to je i moje tumacenje,samo je stvar ko koju stranu vise voli Quote
Bata Trokrilni Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Ma kvalitetan je album, ali mu nedostaje raznovrsnost koju imaju PEM i DCA. Quote
RaVeN Posted May 6, 2007 Report Posted May 6, 2007 Sad skinuh Stormblas re-recorded.....pesme zvuce super (vrtim Guds Fortapelse - Epenbaring Av Dommedag vec 10-ak puta ) !! Quote
^Suicide_Pony^ Posted May 7, 2007 Report Posted May 7, 2007 brate, bolji je stari 100 puta. tamo svaku pesmu mozes da vrtis toliko puta i da te ne smori. Quote
Recommended Posts