Black desire Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Koliko god da sam pljuvao ovaj bend, moram reci da je novi album nesto najbolje sto sam cuo ove godine uopste od metala! Stvarno ne znam koji mi je, pa da mi se ovo toliko svidi A to je cudo, mnogima se svidja, koji uopste nisu pratili bend inace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Sad nesto konkretno: 15. oktobra sviraju u Ljubljani 16. oktobra u Becu 17. oktobra u Budimpesti 18. je PRAZAN 19. oktobra u Pragu Jbt. - na pragu su nam... Frubi - radi nesto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 18. je pauza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Svinjari.Ma rece mi burazer da su trazili 58 000 evra da dodju.toliko je moj komsija platio najnovijeg audija a4 automatik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Ре-издање нема ништа од оне искрености и енергије коју има оригинал. Slazem se Gavro! Stari ima mnogo vise "duse"! Mada... ni reizdanje nije lose ali stari Stormblast mi je neuporedivo bolji. Svinjari.Ma rece mi burazer da su trazili 58 000 evra da dodju.toliko je moj komsija platio najnovijeg audija a4 automatik... Daj brate reci komsi da da Borgiru audija samo da sviraju kod nas, reci mu da ce biti nezaboravno i da ce se ludo provesti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Eh,pa ko bi ga onda vozio...ili bi svako trazio po jednog za sebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Vozili bi Borgirovci! Sta ima veze? Mozda tako podmitis jos gomilu bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Dajte bre svakom po Zastavu 10 i nema problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ja kasnim mnogo , ali : OVO JE JEBENO FENOMENALAN ALBUM! tachka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 bravo momče! mudro zboriš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Vidi se da je ulozeno dosta truda i znanja u album, al nekako, nesto mu nedostaje da bi bio zanimljiviji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 zanimljiviji? pa sta treba da rade zaboga? ne vidim da su ostali albumi "zanimljiviji" (da citiram)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Prosli albumi su dobro prosli, tako da nema potrebe za promenom. Od njih ocekujem jos gomilu generickih albuma...nekoliko dobrih pesama po albumu i ja sam zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Komplekasn je i sve to...produkcija super....sve lepo uklopljeno...al nekako sam ravnodusan dok slusam, ne ostavlja neki utisak na mene, svidjaju mi se pojedine pesme, ali pricam o albumu kao celini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 (edited) bojan: bro, ovaj alvbum nema samo par dobrih pesama! sve su odlicne na svoj nacin... nisu jednolicne i svaka u sebi nosi nesto novo ovaj album je za 2 klase bolji od DCA black: mozda ti vremenom dodje. nije ovo ipak album na prvu loptu... Edited June 5, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ovaj album je posle puritanicala meni najbolji! TSO je fenomenalan spot , odushevljen sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 ovaj album je posle puritanicala meni najbolji! TSO je fenomenalan spot , odushevljen sam! spot je bruka , kvalitet čist! nisam još videla da neko u metalu uopšte ima spot na sličnu foru... obično su svi isti, liče jedni na druge, i priglupi su... meni je ovaj u prva 4 DB albuma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucio Holocausto Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) zanimljiviji? pa sta treba da rade zaboga? ne vidim da su ostali albumi "zanimljiviji" (da citiram)... slazem se, meni je ovaj album ok. Nije mi jasno zasto ljudi volu puno da se prave pametni, ni ne poslusaju nesto a vec govore "bip# mogao je biti bolji, ali opet to se UVEK moze. Ima par odlicnih numera, par loshih, i par krsh. Spot za TSO je mnogoooo dobar, mada me Sharky u nekim momentima podseca na Dani Filtha ... verovatno zbog sminke\armora kojeg nosi edit" suocite se sa tim, da su loshi, ne bi imali Vortexa u bendu ... covek je po meni jedan od najboljih muzicara danas, verovatno mu je jedina preteca Kralj Majoneza (king Diamond) Edited June 5, 2007 by Shitbusters Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Spot je jadan . Ili sam ja previse mator ... Album je dobar, ali oni vise ne moraju da se dokazuju, zato igraju na sigurno. Edited June 5, 2007 by shin-boyan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 nema potrebe za promenom. Od njih ocekujem jos gomilu generickih albuma... Управо тако. Мислим да би Dimmu Borgir требали мало више да се друже са Darkthrone, Enslaved па Satyricon и сличнима, можда нешто од тог карактера пређе и на њих ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Ima par odlicnih numera, par loshih, i par krsh. Pa o tome sam govorio...ne volim takva albume...gde biras dobre pesme.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Управо тако. Мислим да би Dimmu Borgir требали мало више да се друже са Darkthrone, Enslaved па Satyricon и сличнима, можда нешто од тог карактера пређе и на њих ... Bas sam na te bendove i mislio dok sam pisao poruku . Ok ... i na Mayhem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 ne, ni slučajno da se ne ogledaju na darkthrone i satyricon, ne zato što su ovi loši, daleko bilo, već zato što bi tada izgubili svoj identitet, ono po čemu su prepoznatljivi, pa makar to i nekome zvučalo mekano i previše melodično. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Нема никакве везе са мелодичношћу, имбецилно је одбацивати нешто јер је мелодично па чак и мекано. Не, овај албум нема идентитет а и сам бенд га има све мање и то се рефлектује на музику. Реците, ви којима се допада - шта сте ново чули на њему? Шта је узбудљиво на новом албуму? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Meni napali The Serpetnie Offering...posle oduseveljenje lagano splasnjava.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts