Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sam skapirao recenicu u fazonu "Ako je Enthrone bio pocetak kraja, nadolazeci album ce pokazati da je Dimmu mrtav nacisto" :) :)

To ti ja non-stop pričam :meshuggah:

nego, da častiš, stigo ti ladno pozitivan feed-back za intervju za Deiphago. :twisted::muzicar::rockdevil:

Verovatno su čusli da si prekultna persona pa nakon tro nedeljnog razmatranja pristali :rockdevil:

Posted
Spiritual je bio vrhunac onoga sto danas rade....Dimmu se utapa, treba im promena i eksperiment, tolko od mene....

Slažem se potpuno sa svim izrečenim.

Zapiši ovaj datum :)

Posted

Ljudi ja se ne slazem sa onim komentarom sto sam citirao, ali hteo sam da pokazem da ima i takvih misljenja o Borgirima. Ja licno obozavam D.B., pogotovo albume Spiritual i Puritanical. Ali ni meni se ne dopadaju novija izdanja, nekako su previse sablonski odradjeni. Ali jbg, momci su profesionalci u svakom smislu, to treba da se zna. Cheers!

:pivopije:

• 3 weeks later...
Posted (edited)

pa ovo i jeste originalna verzija? nekapiram u chemu je fora? tako sam poskidao i mardukove remastere,pa zvuche isto kao i originalne verzije :confused:

Edited by dimmu_
Posted (edited)

Nije to nikakav remaster, to je samo reizdanje.

Mardukovi albumi jesu remasterovani.

Remaster znači peglanje nekih sitnih propusta u post-produkciji, dakle nivo šuma, clipping (probijanje zvuka), razmak između traka itd. Naravno da nećete čuti nikakvu konkretnu razliku u zvuku.

Edited by Gojko
Posted
Nije to nikakav remaster, to je samo reizdanje.

Mardukovi albumi jesu remasterovani.

Remaster znači peglanje nekih sitnih propusta u post-produkciji, dakle nivo šuma, clipping (probijanje zvuka), razmak između traka itd. Naravno da nećete čuti nikakvu konkretnu razliku u zvuku.

zahvaljujem na objasnjenju

Posted

Sem kada Meshuggah odradi remaster Nothinga, pa to zvuci potpuno drugacije :).