23/16 Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Umalo da kliknem, a onda sam se setio da na fb imam slike sa plasticnom gitarom . Quote
BLAGOJE Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 nece grob da me doda za prijatelja,ko zna sta on krije na profilu. Quote
Talvi Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Grob ne dodaje nikoga. Ti dodaješ Groba. Quote
BLAGOJE Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 (edited) hocu,kad da link za novi enslaved. edit:dodao me,cak ce i dudu prodati prije nego da da link za novi enslaved. Edited August 31, 2010 by FaporyCrownOfficial Quote
Lou Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Daj mu sise ( .)( .) To kada budem postao Aunt Lu. Quote
Sisus Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Šta znaš, možda Grob voli man boobs. Quote
Baron Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Haha kakvi ste vi likovi! Lepo sam se nasmejao na ovoj stranici. Zaboravio sam na kojoj sam temi. Quote
Lou Posted August 31, 2010 Report Posted August 31, 2010 Kad smo kod teme (na žalost), evo intervjua sa Snowy-jem koji je obavljen po ulasku u Dimmu Borgir. http://metalassault.com/Interviews/082410_Snowy_Shaw.php Quote
dimmu1 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 stigao mi je na mail danas snimak sinfonijskog orkestra kako svira gateways i prejebeno zvuci,a sto se tice pesme sto je vise slusam to mi se vise svidja.mislim da ce cak ovaj album biti odlican,barem meni. Quote
Lou Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Za one koji bi to da čuju i vide: http://t.opsp.in/KDRW Quote
NYX 218 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 (edited) Nista specijalno. Ovo je samo jedna od klasicnih probi orkestarskog parta, ne znam sta ste se toliko upalili. Najobicnija proba. Cak nije kompletan ansambl. Fali hor. Edited September 1, 2010 by NYX 218 2 4 Quote
oʞɾoƃ Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Da, a bez hora se ne podudara ambitus i onda dolazi do degeneracije kontrapunkta na ključnim predtaktovima u pesmi. 2 1 Quote
Grobodan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ja sam odmah primetio da je ovo jedna od klasicnih probi orkestarskog parta po fugama i sinegdohičnim abscesoidnim detritusima pozicioniranim na kulminativnim šesnaestinskim dvočetvrtinama. Ali ne smemo zaboraviti ni da proba nije ludibrum. 2 1 Quote
Talvi Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Svejedno, rekao bih da dirigent nije odredio premisu na pravi način. Ali ipak su to te iste polifone sekvence kao u samoj pesmi, ista fragmentacija linearne progresije strukture je u pitanju. Ne znam što se palite toto genere. I, naravno: daj picko link za novi enslaved 1 1 Quote
Grobodan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Propulziona ekskorijacija tonova stoji u direktnom kontrapunktu sa deviatio septi nasi, što je čak prilčno degenerativno u odnosu na derivativnu prirodu tonske lajšmanijaze. 1 1 Quote
Talvi Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ajslag-cincilator je rotaciona geblanga za pumpanje ulja u defufnu. A može da rikne i cincilator na katakligeru pa onda i gevenojzle oblajzu na brezonu. Quote
Grobodan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Ali angelus exuro pro eternus sola fide in manus tuas, diabolus virtus et lumbar est tako da je mysterion tes anomias. Quote
Black desire Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Nece tako procuriti album Quote
Grobodan Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Inače čujem da se članovi drže u javnosti jer su na albumu svirali članovi Deathspell omege, Ratko Mladić, Osama Bin Laden, Sadam Husein i Jesus G. Christ. Quote
NYX 218 Posted September 1, 2010 Report Posted September 1, 2010 Zao mi je sto jednostavno odbacujete mogucnost da shvatite par melodija na neki drugi nacin. Mozete slobodno da bombardujete svaki moj post, ne bi bio prvi put. Ono sto stoji je da sve sto napisem apsolutna istina, jer se time inace bavim, za razliku od vas, pa znam o cemu pisem, a nije mi stalo do vrednovanja laika. 1 5 Quote
Recommended Posts