Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jesu dripci, jesu se prodali kao Lemi, jeste im imidz crap i poslednjih par albuma su sranje, ali i dalje ih vredi videti uzivo.

Lista u Amsterdamu je bila ovakva :

1. Spellbound

2. Dimmu Borgir(dobra stvar)

3. Gateways

4. Chess With The Abyss(govno od pesme sve do hej-hej dela)

5. The Serpentine Offering

6. Puritania

7. Progenies

8. Morning Palace

9. Perfection or Vanity

Sto se tice zamerki - Vortex ide preko matrice, a Shagrath se presvlaci cesce nego Ceca - prvo je bio u beloj bundi, posle toga u mJetal crnoj majici bez rukava, a na kraju u kaputu.

Masa uglavnom pozerska - niko ne zna tekstove, vicu hej-hej i pokazuju metalski pozdrav sa 3 prsta.

Simpaticna meleskinja mi se smeskala, dok nisam odvristao "We have been spellbound by the devil", a tada je pobegla medju Korn ekipu, ko zna sta bi bilo da je Razbijac bio na mom mestu.

Da postoje ikakvi vrednosni kriterijumi, posle onakvog novog albuma Enslaved-a i ovakvog raspadanja Borgir-a, ovima bi trebalo da bude cast da im budu predgrupa, a ne obrnuto...definitivno sve ide u pm...

Posted

Dimmu je hiticniji, agresivniji, a kada treba i melodicniji.

To sto im je muzika jednolicna/genericka im samo ide u korist.

Znam, ali ja gledam stvari malo subjektivno. Jednostavno mi novi radovi Dimmu Borgira, negde od DCA, ne leze bas,

a novi Enslaved kao i svi predhodni otkida:rockdevil:

Posted

Nije ni rečeno da je Daray izašao iz benda, ako ćemo tako. ;)

Mene trenutno zanima ko svira bas, pošto smo čuli pretpostavke (koje su najverovatnije istinite) o klavijaturisti.

Posted

Pa zato što nigde nije zvanično objavljeno, kao članovi se navode samo ova trojica. :D

I ja bih rekao da je Daray. Eno Meinlovih činela na bubnju, a oni sponzorišu Daray-a.

Posted

I ja bih rekao da je Daray. Eno Meinlovih činela na bubnju, a oni sponzorišu Daray-a.

Vidi mu se lice na par trenutaka i ruke, ko je pogledao njegove slike, može da ga prepozna. :da: