Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je postalo mučno sve što je vezano za ovaj bend. Album sam ponovo obrnuo, i dalje mi je loš kao i prvi put.

Mislim da je više do tebe nego do albuma, tako će ti i novi IF biti loš jer nisi više u tim vodama.

Posted

Posle duzeg slusanja ovo deluje kao korektan album.

Par dobrih pesama koje cu povremeno slusati, nista vise nisam ni ocekivao(makar nema gay vokala :)).

Posted (edited)

69178_478419011041_271847211041_6718118_7118821_n.jpg

Album sam na telefonu obrnuo par puta u prevozu. Nikakav, ali nikakav utisak ne ostavlja na mene.

Edited by -Mare
Posted

Album sam na telefonu obrnuo par puta u prevozu. Nikakav, ali nikakav utisak ne ostavlja na mene.

Bez uvrede, ali ja da po prvi put slušam Altars of madness na sluškama u busu ne bi ostavio nikakav utisak na mene :lol:

Posted

Potpisujem. Dogodilo mi se par puta da sam prvi put nešto preslušao usput, tako u prevozu i shvatio koliko je materijal dobar tek kada sam ga čuo kod kuće, na zvučnicima i u udobnosti svoje fotelje. :da:

Posted

Bez uvrede, ali ja da po prvi put slušam Altars of madness na sluškama u busu ne bi ostavio nikakav utisak na mene :lol:

Kupi bolje sluske ;).

Posted

Pokusao sam i kod kuce - isto se desilo. U prevozu bar imam vremena za slusanje muzike pa sam mislio da probam tako, al jebiga.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Ја сам спао да вртим само две песме са албума.

• Upvote 1
Posted

Malo off topic, ali preporuka za slusanje:

1. Slusalice Sennheiser CX300-II

2. SanDisk Sansa Fuze

Sansu imas da kupis u Beogradu, negde oko šest hiljade dinara (4 GB), ali za slušalice nisam siguran. Možda ima u 4Audio ali su verovatno preskupe. Ovo ti je idealna kombinacija za prevod u Beogradu :lol: Pokusaj slusalice da nadjes negde drugede, cena je negde oko 50 evra.

Inace, novi Dimmu Borgir i nije toliko los, zanimljivo je za slusanje, jedino je raspored pesama nekako los, mislim da je mogla malo bolja kombinacija. Ocena 7,5/10.

Pokusao sam i slike da stavim, ali je forum prso skroz...

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Koje?

Gateways i Jewel

Jedina pjesma koju je ovaj bend uradio je Puritania a ona kao sto svi znamo nije blek metal....

Зар је битно шта је?Одлично звучи

Posted (edited)

Jedina pjesma koju je ovaj bend uradio je Puritania a ona kao sto svi znamo nije blek metal....

Jedina pesma koju je bend uradio?

Edited by Uncle Lu
Posted

Ima ta stvar Google, kaže ti stvari koje ne znaš. A ima i fora da se čita tema na kojoj se piše. Obe opcije bi te dovele do imena Garm.

• Downvote 1