Jump to content

Dimmu Borgir

Natasha!

Recommended Posts

• 4 months later...

Jebote, pa oni još od prošlog jula rade na novom albumu.

Inače, pozdrav za Saleta:

Pričajte vi šta hoćete, ali "Abrahadabra" je super album i totalno osveženje posle prethodna dva.

Слажем се!

Ако буде ко прошли боље да се не брукају више и да не избацују ништа.

Lulisa,bas si kvarna. :D

Ja mislim da ce biti malo vise gitarski orijentisan kao In Sorte Diaboli. Samo da bude bolji od njega,posto je on bas sirovina,mislim prost je album. Ovako,da pomesaju malo tih elemenata,i da zbudze opet neku jebeniju simfoniju,ma da bude bar malo tezine kao PEM i bice do jaja.

Ja sam fanboj,ja cu to ionako neprestano slusati. :D

Inace Demiurge Molecule i Jewel Traced Through Coal najbolje sa zadnjeg ! Ende !

Јбг,што сам га више слушао све ми је више био огавнији.На првих неколико слушања није био толко лош али тек кад сам га обрнуо 10ак пута видео сам какво је ђубре од албума.

• Upvote 3
  • Downvote 1

Јбг,што сам га више слушао све ми је више био огавнији.На првих неколико слушања није био толко лош али тек кад сам га обрнуо 10ак пута видео сам какво је ђубре од албума.

Makar si se dozvao pameti, to se ceni.

• 6 months later...

Prelistavam malo temu,da vidim sta se desava sa njima jer ih ne pratim godinama i naletim na ovo:

И јебале их паре. Када прочитам да је онај манекен изјавио да могу комотно да живе од блек метала, желудац ми се окрене. ФАК ОФ!

Jebote zivot,kakav post! Sjajno! Samo napred Jaroslave,urezi naopaki krst u podlakticu i unistavaj!

• Upvote 3
  • Downvote 1

1. EDT

2. SBD

3. DCA

4. PEM

5. Stormblast

ostalo kurac, mada jeste GSG dobar, i Devil's Path pesma sa World Misanthropy EPja

A ti Sarmo ako ti je DB jedan od omiljenih bendova a DCA ti je tako nisko, treba da uzmes da ga vrtis dok se ne useres :P

• Downvote 1