Jump to content

Dimmu Borgir

Natasha!

Recommended Posts

Brate,ja sam njega prvog slusao od Borgira,neprestano. :D Ja celu diskografiju slusam sa uzivanjem,samo nesto mi je mnogo bolje,nesto losije. Devils Path 2000 je sigurno medju najboljim pesmama od njih,trebalo bi i nju nekad da izvode,to bi bilo mnogo mocno. :D

Najava Inferno festivala uz nekoliko intervjua. Najzanimljivije otkriće je intervju sa Silenozom, kaže da su u lošim odnosima sa izdavačkom kućom i da po prvi put posle niza godina imaju obične svakodnevne poslove.

http://www.infernofe...gazine_2014.pdf

ne mogu se oteti utisku da su ovi u malo dubljem i višeslojnijem kanalu od samog odnosa sa izdavačem.

Svakako da jesu,al nadam se da ce se sve srediti,da ce resiti te probleme,prvo da funkicionisu oni sami kako treba,a drugo da nadju drugog izdavaca. Mada,ne znam ko ima dovoljno novca da plati sve to sto oni smatraju da treba,plus marketing. Mozda Century Media. Ipak je Nuclear Blast najjaci za promociju. Borgir im vise nisu jedna od krava muzara. :D

ne mogu se oteti utisku da su ovi u malo dubljem i višeslojnijem kanalu od samog odnosa sa izdavačem.

Definitivno, čita se između redova. Još na leto 2012. su objavili snimke komponovanja novog albuma i ni reči od tada. Pri tom, imaju snimljen ovaj DVD sa orkestrom i očigledno ne mogu da ga izdaju (ko zna zbog čega, Silenoz kaže da samo čeka) - čak i da to puste u prodaju sada, neće biti toliko popularan koliko bi bio u ono vreme, prošao je hype.

nego, šta bi sa Mustisom na kraju, batalio?

Svira u Susperia-i i zajebava se na žurkama, ništa pametno. Od desetogodišnje priče o solo albumu ispade kurac.

Mislim da je rekao odavno da nema nameru da bude redovan sa time i da će da komponuje i snima samo kada mu dođe, nikakva fora sa albumom na 2-3 godine. Što nikada i nije praktikovao, na kraju. :)

Jbt,kakva je Vermin albumcina. Mislim da je Galder ionako malo redukovan od Silenoza sa gitarskim delom,a covek je za Old Mans Child pravi toliko zarazne rifove. Kapiram ceo koncept,gitare cisto da prate ritam,tu i tamo neki melodicni lead,malo tremolo pikanje,pa tu i tamo solaza,al u prvom planu su simfonija i vokali. Jedino je eto In Sorte bio vise gitarski vodjen,ali sve je tu nekako vec prezvakano,al opet svakako je DCA zadnji album koji je imao gitarsku rasturacinu kako treba.

• Upvote 2
  • Downvote 1

kad već pričamo o pesmama, meni je ova stvar prva asocijacija na Dimmu:

Zna se koja je prva asocijacija,nema tu diskusije

http://www.youtube.com/watch?v=Gtx_UisuXAY

Ovo je naravno druga:

http://www.youtube.com/watch?v=SD8A036sZes

Od prve nema bolje pesme,to je njihova najjaca stvar.Od druge ima,i to puno,ali je kult teski.

Edited by lemmy sixx
  • Upvote 2

haha jbg, meni je Hybrid Stigmata bila mislim i baš prva stvar koju sam čuo od njih, pustili je na 202 baš tu negde kad je izašao album :D

pre toga čitah u MEX-u o njima koji mesec ranije ali ih nisam čuo dotad

A dobro,onda si sentimentalno vezan. :D

Mene su kupili sa ovom pesmom:

http://www.youtube.com/watch?v=MKQwH1PArQA

Otkrio sam ih kada je izasao SBD,pa onda pokupovao sve ranije albume.

čekaj, Lemi ozbiljno priča o nekom blek bendu? :haha:

Lepo rekoh i ponavljam po stoti put,u blek metalu valja sledece: Dimmu Borgir,Old Man's Child,Emperor,prva tri COF-a,dva albuma Immortala.Sve ostalo je smece.

Слуша ДБ кад се врати пијан са коцкања.

Otprilike je tako bilo...dodjem kuci iz kockarnice,natocim Dzek,slusam Dimmu Borgir,Divlje Andjele i Semsu i serem po yumu.

Ali vise se ne kockam.

• Upvote 2
  • Downvote 1

I meni su Hybrid Stigmata, Kings of the Carnival Creation i Blessings upon the Throne of Tyranny prve koje sam cuo od Dimmu, isto sam sentimentalno vezan za Hybrid Stigmatu, a ove zujalice tu i tamo :)

A kad vec Lemmy pomenu SBD, i mene su na tom albumu definitivno kupili, samo sa Promised Future Aeons <3

• Upvote 1
  • Downvote 1

Kings of the Carnival Creation i Blessings upon the Throne of Tyranny

:rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Ides u kurac jebote,pa na ovo i dan danas odlepim.

A kad vec Lemmy pomenu SBD, i mene su na tom albumu definitivno kupili, samo sa Promised Future Aeons <3

A ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=8CSvMKfQSNU

• Upvote 2