Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 meni je od dimmu i dalje enthrone neprikosnoven. do tada se nije desilo da se neki blek toliko spoji sa mejnstrimom... Otprilike je iz istog razloga i loš i dobar Možda bi stvarno mogao Vo, kao mladi iskustnik da pusti Stormblast... Quote
Talvi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Stormblast i Puritanical meni najbolji Dimmu albumi Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Otprilike je iz istog razloga i loš i dobar Zašto je to konkretno loše? EDT najbolji, nema tu šta. Quote
kuruz Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 nemojte da se zajebavamo, ovo je lektira i mora se slušati 1 1 Quote
HeLLsarma Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Meni SBD,ali generalno sve do 2001 je fantazija. Doduse ja volim sve od Borgira,ali od 2003 pada kvalitet. Purithanical im je nekako prelaz na taj novi pompezni i bombastican zvuk,al je energican i prebrutalan. :-) Quote
Buddha Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) edt-sbd-pem tranzicija im je bas dobra, na puritanicalu su bas postali prepucani, nema vise gde dalje, ono holivud blek fazon orkestri nek sve prsti. tu sam negde i izgubio interesovanje, kapiram da nisam mnogo propustio posle toga Edited January 12, 2015 by Buddha 1 Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Zašto je to konkretno loše? Pa reče Buddha zašto, sad jedino da prežvakavam i da pišem esej zašto ja smatram da je naginjanje crnog metala ka mejnstrimu štetno za crni metal i blablabla Quote
Buddha Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 mozda je stetno blekerima starosedeocima ali mislim da je ispalo dobro jer se vise ljudi aka obicnih metalaca zainteresovalo za zanr i tako prokopavanjem dosli i do mayhema burzuma ulvera itd. 1 Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ti si pričao o EDT, Buda o nečemu drugom. I dalje ne vidim šta tu ima štetno ali 'ajde, izgubio sam interesovanje za odgovor. mozda je stetno blekerima starosedeocima ali mislim da je ispalo dobro jer se vise ljudi aka obicnih metalaca zainteresovalo za zanr i tako prokopavanjem dosli i do mayhema burzuma ulvera itd. Naravno. Quote
Сале Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Purithanical im je nekako prelaz na taj novi pompezni i bombastican zvuk,al je energican i prebrutalan. :-) Пјуританикал им је последњи добар албум. А тај албум је само прелаз на она 3 усрана и говњива албума после тога. Мени ништа после тог албума није ни помпезно ни енергично а понајмање брутално . Нарочито последњи. Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ti si pričao o EDT, Buda o nečemu drugom. I dalje ne vidim šta tu ima štetno ali 'ajde, izgubio sam interesovanje za odgovor. Pitaj Fenriza ako te moj odgovor ne interesuje Ne, i Buda i moja malenkost smo pričali o EDT. Rekao bih da je to očigledno i hiljadu puta prežvakano, ali 'ajde - kad se baviš ekstremnom muzikom pa probaš da se probijaš u mejnstrim, onda često sama muzika ispašta zbog kompromisa koje praviš da bi to leglo široj masi. Btw meni DCA bolji od PEM, verovatno samo na osnovu produkcije... Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Evo ovako meni je od dimmu i dalje enthrone neprikosnoven. do tada se nije desilo da se neki blek toliko spoji sa mejnstrimom... Otprilike je iz istog razloga i loš i dobar Album koji nema loše milisekunde po tebi je i loš i dobar zbog spajanja sa mejnstrimom. 1 Quote
Face Of Melinda Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 edt-sbd-pem tranzicija im je bas dobra, na puritanicalu su bas postali prepucani, nema vise gde dalje, ono holivud blek fazon orkestri nek sve prsti. tu sam negde i izgubio interesovanje, kapiram da nisam mnogo propustio posle toga Bukvalno... ako obrnem Borgire to su ova tri albuma i to je to. Kada se pojavio DCA album mi je bio ok-ish ali od tada borgire vise pratila nisam, jerbo prezvakano... Buddha je sve ovo lepo srocio da ne bih nista vise dodala Quote
Сале Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ентрон даркнес нема нити 1 секунд који је лош тј. лоше одсвиран. Феноменалан албум у сваком погледу. Барем за мене. Quote
HeLLsarma Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Tako je brate Sale. A i SBD takodje. :-P Quote
Сале Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Као што рекох,мени је последњи добар пјуританикал.Све после тога мени није вредно ни помена. Quote
Demon Seed Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 (edited) Album koji nema loše milisekunde po tebi je i loš i dobar zbog spajanja sa mejnstrimom. Jeste. =] Već je sve objašnjeno, kao što Buda reče u prvom postu, baš zato što je prijemčiv, zato i dosadi brže nego npr. Anthems koji ima potencijal za hiljade slušanja. Mnogo si ti to 'loš' primio k srcu pa nabijaš mak na konac Nisam ja mislio da nagrdim album kako je loš, ne znam jesi li video da sam upravo njega preporučio Volu kad je rekao kako nije slušao DB. Edited January 12, 2015 by Demon Seed 1 Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Nisam video u šumi onih vaših drogoških izmaglica Ne znam to za dosađivanje, kupio sam ga po izlasku i još mi nije dosadio. Opet ne vidim šta je loše ako je nešto prijemčivo. Quote
oʞɾoƃ Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 jebote kao da čitam diskusiju iz 2001. godine Quote
Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 To sam i ja pomislio, diskutujemo o EDT, whatthefuck Quote
oʞɾoƃ Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 i ne samo o EDT, nego o tome da li je upliv mainstreama dobar za black metal Quote
Kumodraski Vo Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Bas me zanima sta ste onda diskutovali u predjasnih 140 strana.. Quote
Talvi Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 uglavnom o raspadu benda tamo pred Abrahadabru Quote
Recommended Posts