Grobodan Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 i ne samo o EDT, nego o tome da li je upliv mainstreama dobar za black metal Mogli bi sad da opletemo o Now, diabolical i ti da vratiš avatar Quote
lemmy sixx Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 EDT bogotac, SBD drugi, PEM treci. JER TAKO JE REALNO jebote kao da čitam diskusiju iz 2001. godine Ti 2001. nisi znao ni citati, a ne sta je metal. 1 1 Quote
oʞɾoƃ Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 je l' verujete da sam skoro iskopao post u kome tvrdim da je Six Feet Under daleko bolji bend od Kanibala mislim OK, nije kao da sam rekao za In Flames da je black metal, ali tu je negde Quote
HeLLsarma Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 je l' verujete da sam skoro iskopao post u kome tvrdim da je Six Feet Under daleko bolji bend od Kanibala mislim OK, nije kao da sam rekao za In Flames da je black metal, ali tu je negde Daj baci ga ovde. Quote
Lou Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Polako, Pajo, prvo večera i cveće. Nije bio Paja, nego Sarma. Svi ste mi vi isti! Quote
Demon Seed Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 (edited) nemojte da se zajebavamo, ovo je lektira i mora se slušati Jedan je Dimmu Borgir, lektira, to se mora slušati Morbid Angel ne valja, bolja je evropska škola od američke Edited January 13, 2015 by Demon Seed Quote
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ja Morbide uopste ne volim i uopste ne kontam tu muziku. Odvratno. Dimmu sa druge strane stvarno lektira. 1 Quote
kuruz Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Jedan je Dimmu Borgir, lektira, to se mora slušati Morbid Angel ne valja, bolja je evropska škola od američke nisam ja rekao da Morbidi ne valjaju, nego da više volim evropske bendove ne kapiraš finese Quote
Demon Seed Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ti ne kapiraš da kad kažeš kako je Unleashed bolji od Morbida, nije uopšte bitno koja je to finesa i da li ti smatraš da su Morbidi dobri ili ti se uopšte ne sviđaju Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 mislim OK, nije kao da sam rekao za In Flames da je black metal, ali tu je negde Nisam ni ja rekao da je In Flames blek metal, malo si pobrkao loncice. 1 Quote
Demon Seed Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Što misliš da je ciljao na tebe time, narcisu? Quote
kuruz Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ti ne kapiraš da kad kažeš kako je Unleashed bolji od Morbida, nije uopšte bitno koja je to finesa i da li ti smatraš da su Morbidi dobri ili ti se uopšte ne sviđaju jebe mi se tačno nisam rekao da Morbidi ne valjaju Što misliš da je ciljao na tebe time, narcisu? nisi upoznat sa kultnim postovima Ne znam da li bi se oni uopste mogli svrstati u black,ali posto im je vokal black-erski,evo ih na ovom forumu. Quote
lemmy sixx Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Pa? Nisam rekao da je In Flames blek. Quote
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Nisam ni ja rekao da je In Flames blek metal, malo si pobrkao loncice. To sam ja rekao. jebe mi se tačno nisam rekao da Morbidi ne valjaju A ovo cu tek da kazem. Morbid Angel je sranje. 1 1 Quote
Grobodan Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Morbid Angel je najbolji bend ikad, koji je postojao i koji će postojati. 2 2 Quote
Guest HEFEST Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 Ja imao dva albuma koje sam dobio na tabliću u osnovnoj i znam da mi bilo odvratno lose pa sam ih trampio za nesto drugo. Od tada sam ih par puta cuo i nemam neku zelju ponovo to da uradim. Quote
Lou Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 po sistemu što mi je neko ovde predložio taj album, pošto mi ništa pre toga nije valjalo mislim da je ćelavi Vi'š kako sam ti lepo preporučio, ne bih ja tebe zajebao. Zanimljiva pojava - album je legao nekim ljudima (ista situacija kod jednog drugara) koji nikada nisu mirisali CoF, a ima sve njihove prepoznatljive elemente. Nisam video u šumi onih vaših drogoških izmaglica Izuzetan opis, dopada mi se. Meni je jedina loša stvar na EDT ponavljanje uvodnog rifa u "In Death's Embrace", nekada me smori. Quote
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Meni recimo Tormentor of Christian Souls do jaja dosadni rifovi, a kao klinac sam se bacao po kući slusajući ga Glupe su te 'preraso sam to' priče, al' dosadilo, jebem li ga. Nekako sve fino, čisto, kad jedan voza melodiju, drugi miruju, jebeš ti to Devil's Path najjača pesma! Quote
Lou Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Zbir je veći od sume delova, Simone! Nekada me muzika koju sam ranije slušao više ne radi ili mi nije period u kojem mogu da je slušam, ali teško da ću ikada reći da sam prerastao. Neke stvari koje sam slušao kada sam bio mlađan ću možda slušati ređe, ali ću ih slušati. Quote
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=K39Q9N4vVI0 We are nothing but the sum of our parts. Pa to ti kažem, ja ne želim da kažem da sam prerastao, nego kontam da mi post izgleda tako. Ali isto tako ne može da se porekne da je i tekst pesme koju pomenuh infantilan do bola i da se kao takav lakše dojmi napaljenim adolescentima Edited January 15, 2015 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Simka vreme je da predjes na free jazz posavetuj se sa Lujom. Quote
Demon Seed Posted January 15, 2015 Report Posted January 15, 2015 Simka vreme je da predjes na free jazz posavetuj se sa Lujom. IMA ONAJ RICHARD WOODSON'S ELIPSIS SMEĆENCE Mora teška strugotina, biti, će da bih mogao da probam norveški Shining malo, mada me iznervirao saksofonista na Ihsanohvim albumima pa sam ga terao u majčinu Valjda je Uruk nadležno telo za freejazz ovde? Samo napeto, ali prave živce da gađa! Teško mi je da se izrazim bez da budem vulgaran, ne mogu ovde, deca gledaju... Quote
Recommended Posts