HeLLsarma Posted February 23, 2018 Report Posted February 23, 2018 (edited) The song represents the more epic side of a devilish and diverse album, which pays tribute to all eras of the band's 25-years-long history. Ima nade. Mislim da ga ne useru skroz i da ne bude gori od Abrahadabre. Ovo me sve podseti na Keep Of Kalessin i Behemoth. Kad je Keep Of Kalessin izbacio Dragontower i jos isao na takmicenje za Evroviziju, e to je bio sok i KOJI KURAC, DA LI SU TOLIKI DEBILI, i onda dodje Reptilian i ispade bas dobar album, samo da izbacis tu pesmu. A Behemoth mi bas bio njah sa Blow Your Trumpets, a cak i Ora Pro Nobis mi na pocetku nije delovala nesto vau, sumnjao sam kakav ce biti album, ali sreca pa se ispostavilo da je The Satanist albumcina. Naravno, da ne poredim Behemoth sa Borgirima, davno je Behemoth preuzeo tron ekstremnog black/deatha i to zasluzeno, a Silenoz i ekipa bi mogli malo da nauce kako se radi brutalan i simfonijski metal od Septicflesha. Dakle gajim nade, ali tanka je zica na kojoj hodaju. Edited February 23, 2018 by HeLLsarma Quote
obsessed by cruelty Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 samo Venom intervju i "naš zvuk je nastao iz neznanja" ko to nije lepio u sobu nije metal meni ora pro nobis lucifer baš dobra pesma, adrenalin nalet lvl100, teška paljevina Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 realno si trebo još pre Venoma da lepiš Sex Pištoljse kojima je zvuk nastao iz neznanja bolje su pesme ako ništa xexe The song represents the more epic side of a devilish and diverse album, which pays tribute to all eras of the band's 25-years-long history. Ima nade. E blago si ga tebi na optimizmu Mislim da je bolje da čitamo objave nego da slušamo pesme Quote
obsessed by cruelty Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Sex Pištoljse s m e ć e 1 Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 bogovi rokenrola, ne zna se koae pesma bolja 1 Quote
obsessed by cruelty Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 jajara sam jbg, od tih bukvar bendova sam uvek više voleo ramonse a od engleza - sve ostalo Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Ramonsi su pop A Sid VIšs je maskota, jebeš njega, al' Pištoljsi su dobri Quote
Мајор Гашпар Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Маскота, али настао из незнања. Прати вашу причу. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) Ali ostalima je zvuk nastao iz neznanja, njegov zvuk ni nije nastao xD Edited February 24, 2018 by Demon Seed Quote
HeLLsarma Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Sa Metal Injectiona : Now for the first time since 2010's Abrahadabra, we've got a new song, which seriously might be my new favorite Dimmu Borgir track. "Interdimensional Summit" is a massive, grandiose dose of gilded fucking evil that was absolutely worth the wait. I cannot possibly overstate how much I love this song – it's everything fantastically dark about the band's early works with the behemoth orchestrations of the later stuff, and of course some new sounds tossed in there. Koliko li su mu platili da ovo napise? "Eonian" track listing: 01. The Unveiling 02. Interdimensional Summit 03. Ætheric 04. Council Of Wolves And Snakes 05. The Empyrean Phoenix 06. Lightbringer 07. I Am Sovereign 08. Archaic Correspondence 09. Alpha Aeon Omega 10. Rite Of Passage Quote
Мајор Гашпар Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 @ДС И то се може рећи, искључивали су му струју. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 To xD Ide sad na RTS3 mislim svake nedelje uvece dokumentarac, gledao sam o Micku Ronsonu, The Stooges i Pistolse pre neko vece, bas se podsetih kako su dobre pesme Gledao sam i o Nirvani dokumentarac, ali to ne mogu da preporucim, deprimirajuciji je film od te scene sto si okacio gde Sid pada u nesvest za vreme intervjua xD @Sarma: to i ja pomislih dok sam citao xD Zatoe rateyourmusic super, power to tha ppl 1 Quote
Сале Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 The song represents the more epic side of a devilish and diverse album, which pays tribute to all eras of the band's 25-years-long history. Не знам дал да се смејем ил да плачем због овога горе написаног. Па који епик сајд оф девилиш албум маму вам јебем кад сте снимили најпозерскију песму у историји музике генерално?! Ако та песма представља албум и оно што сте снимали протеклих 20 и кусур година,онда лаку ноћ децо. Постали су машин хед блек метала. А и овај ретард што је писао рецензију за ту ђубретарску песму мора да је био на тешким дрогама док је то писао. Или слушао. Quote
HeLLsarma Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Ja mislim da je placen za to. Najpozerskija? Ja sam mislio da je to Gateways i oni delovi sa bundama. Quote
23/16 Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 (edited) Na šta će tek ostatak albuma da liči ako je ovo vrh vrhova. Edited February 24, 2018 by 23/16 Quote
Сале Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Najpozerskija? Ja sam mislio da je to Gateways i oni delovi sa bundama. На добром су путу да превазиђу себе из те гејтвејс фазе. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Sviđa mise pristup da je čovek kreten na drogama ako je ovo pisao, idiot je i ako je plaćen za to Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 A mozda mu se zaista svidja? Pa kakav je kurcev slusaoc, novinar i kriticar ako mu se dja 1 Quote
HeLLsarma Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Ja rekoh, onaj pocetni deo, solaze i kraj mogu da mi prodju, ali ono izmedju je brate... Sto kaze moja devojka, juce smo bas gledali spot, kao neki rokic to izmedju, mekano sa sve horovima. Fazon i nije toliko sranje da je neki drugi bend to radio, ali za Borgir je stvarno smesno. Ja i dalje polazem nade na teoirju sa Keep Of Kalessin (da ne uplicem Behemoth). Ali, tanka je to zica. Jebes im majku. Quote
kuruz Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Keep of Kalessin su propali, poslednji odličan album im je Armada, posle toga sve tanje i tanje Quote
HeLLsarma Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Nemoj tako, i Kolossus je odlican, doduse Armada je za mene remek delo sto se tice tog epic black metala. Doduse jeste ovaj zadnji bas generican, mogu slobodno da se raspadnu. Quote
Demon Seed Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 Jedino sto valja od KoK je Reclaim Quote
Recommended Posts