23/16 Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 A ja ne mogu da razumem nadrkanu decu koja sve teraju u qrac. Moze sve to finije da se kaze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 (edited) A ja ne mogu da razumem nadrkanu decu koja sve teraju u qrac. Moze sve to finije da se kaze... Da ali kad bi se zalazilo u detalje nebi imaLo kraja,a toliko je razvijen zanr,da su od postanka bivali sve ruzniji i ruzniji,a textovi su im jedno te isto sranje,zasnovane na ljudskoj mrznji prema svemu ljudskom,i zato je najLakse na neki nachin reci da je SRANJE. ili : Porazavajuce! Edited September 11, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Haha, pa vidi se kolko znas, cuo si 3 benda i sad sudis o celom zanru....ako ti se ne svidja to je tvoja stvar, i to sto ti slusas je nekome bzvz...tako da rasprava moze da ide u nedogled....postavljas se kao neki iskusni poznavaoc muzike koji slusa metal 20 godina, i onda kao je merodavan da sudi o necemu...slusaj, kad napravis bend, kad ulozis sve svoje znanje, ljubav i vreme u to, pozovi mene prvog da se poserem na to, cisto da vidis kakav je osecaj....aj prijatno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Black metal outfit je uglavnom shimnka, obican pozeraj. Skoro sam vidjeo npr. sliku momaka iz Posmrtne Liturgije, kao njih trojica sa corspepaint-om, bodljama i nekakvim opasnim facijlanim ekspresijama - meni je to bilo smijesno, ma koliko god oni pokusavali zlo da izgledaju. Ono eventualno moze da zgrozi neku babu iz komsiluka, ili klinca od 7 godina - ali nekog ko je iole upoznat sa black-om, onakve stvari mogu samo da nasmiju. Takvih primjera je na ino sceni jos vise, svaki drugi buk bm bendova se radi na tu foru - bez ukusa, pretenciozno, usiljeno itd. Na kraju se postigne kontraefekat, jer upravo hvali stila i neceg bitnog, neke prave esencije zla, koja se ne ogleda u grimoroznim facama i tikovima, norveshkim shumama i kilom bodlji na sebi. Ali sa druge strane, taj tzv. tr00 pristup je nesto sto prodaje limitirani broj ploca(sa beskrajnim brojem re-izdanja), a najgori su oni koji te iste ploce kupuju na osnovu tog imidza, jer zlo mora da se osjeti jos na cover-u i bukletu Ne znam, rijec 'iskrenost' je u black metalu odavno izgubila smisao. Ne znam sto jos da dodam, a rekao bih dosta toga.. umor cini svoje. Some other time Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Ja licno slusam muziku, ne zanima me kako izgledaju izvodjaci..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Такође. Не знам докле више расправе не ову тему.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 "Death Cult Armageddon" је савршен! Ово је фантастично, генијално, идеално. Ово је, за мене, пример перфектног black metal албума. Обожавам ово. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Мој човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 DCA ima lepo pakovanje, lepu produkciju, lep omot, lep spot...sve je nekako lepo i privlacno....ali....album smara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 DCA je daleko bolji album od ovog zadnjeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Mislis novi je losiji, posto nijedan nije dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Eto sta se desava kad se bend ne menja....zato se ne treba buniti kad se promeni, nekako zadnja tri albuma su im u skroz istom fazonu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Meni je Puritanical Euphoric Misanthropia odlican album,dok su DCA i ISD sasvim prosecni, ali kao sto rekoh DCA je bolji od ISD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 U principu, ova 2 zadnja su samo prezvakani Puritanical. Nista novo u njima nema, doduse, In Sorte bas i nisam nesto puno puta preslusao, ali sam stekao takav utisak spram onog sto sam cuo. Inace kod DB-a su svi albumu do Puritanicala (ukljucujuci i njega) razliciti, tako da ta prica o menjanju ne pije vodu. NEgo su jednostavno ostali bez ideja, a posto nece da im opadne popularnost izdaju nove koji i nemaju neke ideje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Ako ih na pogledam na ovoj turneji , verovatno nikada vise ni necu pozeleti da ih vidim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 12, 2007 Report Share Posted September 12, 2007 Donekle, ali period pre Puritanicala je i najbolji, svi albumi su razliciti a ipak su DB, i svi su odlicni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ovde se slažem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Па и "Death Cult Armageddon" је другачији од "Puritanical Euphoric Misanthropia"! Компактнији је, развијенији, просторнији ... Вероватно најбољи Dimmu Borgir текстови су на њему. Све оно што је добро у Dimmu Borgir, све оно што добро раде - најбоље су урадили на "Death Cult Armageddon", без даљњег. Све након тога је рециклажа и то ми много смета јер и волим и ценим овај бенд. Ово сад је степеник ниже у односу и на "Death Cult Armageddon" па и на "Puritanical Euphoric Misanthropia". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Ne slazem se. Ne znam za tekstove, ali DCA je prezvakani PEM. Nista novo na njemu nema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Па и "Death Cult Armageddon" је другачији од "Puritanical Euphoric Misanthropia"! Компактнији је, развијенији, просторнији ... Da, ali u sustini to je isti fazon, evo npr. uporedi Enthrone i Spiritual....veoooma drukciji stil a ipak oba su Dimmu Borgir.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavrosaurus Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Да да али све у чему је "Puritanical Euphoric Misanthropia" добар - "Death Cult Armageddon" је још бољи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Hm, stvar ukusa....oba albuma su super, ne mogu da odlucim koji je bolji, ipak po meni naj album im je Spiritual.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Да да али све у чему је "Puritanical Euphoric Misanthropia" добар - "Death Cult Armageddon" је још бољи. To je cisto stvar ukusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 Na novim albumima su mnogo poceli da ga tupe sa tim simfo tripom, i sve mi to deluje kicasto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted September 13, 2007 Report Share Posted September 13, 2007 (edited) Tacno tako. Imam utisak da kad bi izbacili klavijature, ne bi ostalo nista vredno pomena. Edited September 13, 2007 by Grof Drobikus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts