Black desire Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Ovaj lik ne prestaje......prosto me odusevljava njegova prosvetljenost.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Краљ Хаоса Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 ја бих рекао да је то више било овако: Јохан: "Еј момци сутра сте у швабији ајде да снимимо спот, све ћу ја средити ви треба само да се мрштите и да понесете ваш аутфит" Dimmu Borgir: "Ма нема проблема, али мора брзо бити готово пошто прекосутра свирамо у Аустрији" Ето глупог спота који личи на треш метал омот (по шаренилу и бојама) и ето глупих фаца зато што се види да је спот отаљан! Ово је гарант била идеја тог лика што им је радио омот да се опроба у тим водама, а она два претходна спота су плаћена од стране издавачке куће и то се јаааако добро види! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 (edited) ја бих рекао да је то више било овако: Јохан: "Еј момци сутра сте у швабији ајде да снимимо спот, све ћу ја средити ви треба само да се мрштите и да понесете ваш аутфит" Dimmu Borgir: "Ма нема проблема, али мора брзо бити готово пошто прекосутра свирамо у Аустрији" Ha-ha Pa naravno,kad su dosli sa kilo painta na facama nisu ni vidjeli sto rade....dimljeni burgeri!Stuuuupiiid! Shabani! Edited October 13, 2007 by SixStepsOnTheMoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Краљ Хаоса Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Ha-ha Pa naravno,kad su dosli sa kilo painta na facama nisu ni vidjeli sto rade....dimljeni burgeri!Stuuuupiiid! Shabani! па баш у овом споту и немају нешто претерано шминке! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Ajoooj, ala serete Spot je sasvim dobar - ima fabulu, profi je odradjen... Sta jos hocete? Meni se licno ne dopada pesma, jer mi Vortexov glas malo nespretno zvuci i u delu u kojem nikako ne ide, ali, sto se spota tice, nista nije gori od bilo kog spota, bilo kog black benda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 (edited) Kome se ne svidja bend, nek zaobidje temu. Takodje svi vi koji ste ucestvovali u raspravljanju, prozivci i spamovanju, smatrajte se upozrenim pred warn. Edited October 14, 2007 by Smorock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Sad si se ispalio na kvadrat, jer ne postoji pesma In Sorte Diaboli Pesma se zove The Serpentine Offering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Sad si se ispalio na kvadrat, jer ne postoji pesma In Sorte Diaboli Pesma se zove The Serpentine Offering + si mi ti promenio pol :) O'ma idem na temu "Vas najveci blam" :) Nesto brljam najstrasnije kad su spotovi borgira u pitanju Zablentavim se u Shagija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 a ti dobijas warn za spam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Jel ja Nato? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Stigla je da zavede red Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Jel ja Nato? ne ti. gojko za spam i vredjanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) EDIT vredjanja ce biti brisana, a clanovi warnovani. ako vam se ne dopada bend ne dolazite na temu, a ako vam se neko licno ne dopada saopstite mu to putem PPa. ok je malo, ali granica mora da postoji. Edited October 23, 2007 by Natasha! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=47762 Mislim da ovo lepo ilustruje kakve su komercijalne bleeeeep ove fukse pozerske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Pa? Da nema takvih bendova, niko nikad ne bi čuo za black metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuni djeko Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 dobra je tema i pjesma za spot samo da ga jebeš nije dobro odrađeno, ono kad drži mač prema kameri me podsjeća sa nekog lika iz humor. serija, al jebiga borgiri su legende, malo su zafurali zadnjih godina, but they still kicks ass... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Pa? Da nema takvih bendova, niko nikad ne bi čuo za black metal. Kao sto gomila klinaca ne bi cula za metal da nije bilo Korna i Limp Bizkita...Ostaje pitanje, sta je bitno - kvalitet ili kvantitet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Poenta mog posta je da bi metal istrulio u sopstenom kvltu da nema komercijalnijih bendova u svakom žanru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Got it. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Prince of Dorkness Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ne samo da bi istrulio vec bi propooo.Imali bi elitisticku grupu ljudi(to jest obojicu) sa corpse paintom koji bi naterali ljude da misle da Kiss imaju reunion turneju ili da su pantomimicari u gradu.Ja ne kapiram zasto ljudi toliko seru o Borgiru.In sorte diaboli je jebeno dobar album-jedan od njihovih najboljih.Stvari kao Invaluable Darkness bi trebalo da zadaju Marduku impotenciju(na nekoliko godina).Ovo je odlican bend koji ne zna za granice u svojoj umetnosti.Muzicarski i produkcijski ovaj album je na zavidnom nivou i apsolutno ne mogu da vidim kako neko moze da poredi ovo sa...recimo Filosofemom od Burzuma koji zvuci kao da je snimljen u sudoperi sa telefonskom sekretaricom.Pre nego sto prizovete Velzevuva i bacite kletvu na moj e-mail,shvatite da ja stvarno cenim old shool i aktivno ga slusam(ukljucujuci Burzum),ali srati o bendu koji je vise uradio za popularizaciju blek metala nego bilo ko od ovih demo kozojebaca je uvredljivo.Sada mozete poceti sa planovima za moju likvidaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Vec su poceli . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Ja ne bih išao baš tako daleko, ali generalno se slažem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Poenta mog posta je da bi metal istrulio u sopstenom kvltu da nema komercijalnijih bendova u svakom žanru. Istrulio,neistrulio,prodaja duše za kintu nije nešto što treba postavljati kao model ponašanja. Pogledaj 90% ovogodišnje metal produkcije.Katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) Napisah negde u ovih 40-tak stranica ne mogu da se setim gde da kada bi Burzumu, ili Dark Throne-u ili bilo kom od Old school BM bendova dodao samo malo melodilje (ili klavijature) dobio bi ono što svira Borgir. Po mom ličnom mišljenju, a bavim se muzikom nekih 20-tak godina, Borgir nije jednostavno napravio komercijalu, već je svoj stil popeo na viši nivo. Moglo je da im se obije o glavu, ali očigledno nije. Iskreno nisam ljubitelj Old BM-a jer jednostavno testerisanje uz prizivanje sotone nije za moje uši.. Zaboravih da kažem, da je Puritanical mnogo, ali mnogo kmpleksniji i tehnički savršaniji od In Sorte... Što se produkcije tiče...čak je i Death cult bolji od njega... Edited December 8, 2007 by Satyr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rüzgar /değişik/ Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) haha wrong topic Edited December 8, 2007 by Stasis* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts