In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ko je kome bio predgrupa tu? Nesto sam zaboravio taj tour. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Generalno, cini mi se da se ljudi plase bez razloga da ce oni sad da, ne znam, omeksaju i krecu da ubacuju neke Korn-alike finte u muzici. Jeste, cudan je paket skroz, narocito zato sto je sad i basista Korn-a postao hriscanin , ali jbg - ocigledno su ljudi iz Korn menadzmenta kontaktirali njih i ponudili im 10-tak datuma na turneji sa, da opet citiram Frubija, prepunim halama, naj-profi opremom i svim ostalim blagodetima. I neko bi to, kao, odbio na foru "tr00" stava koji Dimmu ionako vec odavno ne zastupaju? Daj ne zajebavajte. Dobili ljudi iznenada fantasticnu ponudu i prihvatili je, kraj price. @ITF: Slayer Mensonu, ako se ne varam. Edited July 2, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Co-headlining ali mislim da su Slayer svirali pre MM. Nije ni Korn bas na vrhuncu slave tako da i njima treba jos malo da se popune hale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Pa to, ovo mu dodje turneja na obostranu korist, narocito zato sto je Evropa (tj. Nemacka i okolina) u pitanju a Dimmu tamo uvek prolaze odlicno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) Eto,još jedan dokaz da je gorivo za muzicku industriju broj prodatih ploča,a ne značaj/kvalitet/(kvazi)principi zbog kojih se bendovi "ne prodaju". Slayer je toliko veliko ime da su morali da stave da su co-headliner-i,ali se u stvari zna ko je tu glavni bio. I vec sam rekao par puta da je po meni jedna od najvecih degradacija nekog benda to da Sepultura otvara za In Flames-e. Jebeno prestani da snimaš išta,ako sebi to dozvoliš (bez ikakvog nipodaštavanja In Flames-a). Nije vezano za temu toliko,ali morao sam opet to da kažem. Edited July 2, 2010 by In The Flesh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 'Sepultura' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Da,baš to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 I vec sam rekao par puta da je po meni jedna od najvecih degradacija nekog benda to da Sepultura otvara za In Flames-e. Jedino gore bi bilo da otvaras za Van Gogh . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Ili kao sto je Paradise Lost bio predgrupa HIM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 I Cathedral je bio predgrupa HIM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Descender Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Let us rape legendary bands right in the ass, said Ville Valo. So it shall be written and so it shall be done. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samhain Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 sjećam se samo turneje Danziga kada je Marduk negdje 2001. bio predgrupa, iskreno to mi se jedino svidjelo od ponuđenih ˙˙čudnih line-up-a˙˙ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVAN1488 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Vuvuzele su zanimljivije od ovoga govneta... Dimu moj kurac... Znaci smece aj zdrao... Jebo ih satir i manijak... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Satir je u Satirikonu, Manijak u Mejhemu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOVAN1488 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Ne seri nindza... Ovoje BM... http://www.youtube.com/watch?v=x9ZC-YUvvwA&feature=related 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Satan my master! I cut into my rotten flesh your sings! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Za slucaj da vas je smorilo curenje albuma pesmu po pesmu, Dimmu Borgir imaju nesto novo za vas - predstavljanje omota parce po parce: Jes' da i ovako, pod stare dane, volim da sklopim po koju slagalicu, ali ovo je jebeno retardirano. Plus sto ovaj komad nenormalno lici na "Death Cult Armageddon". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) Plus sto ovaj komad nenormalno lici na "Death Cult Armageddon". +1 i jos mi lici na deo logoa metal kampa. Edited July 7, 2010 by dimmu1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Jbg, kad su se uhvatili Lütke-a k'o pijan plota. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Ovo je jedna od najdebilnijih stvari koju je neki bend uradio u poslednje vreme, 4 dana odbrojavaju za cetvrtinu omota. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samhain Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Za slucaj da vas je smorilo curenje albuma pesmu po pesmu, Dimmu Borgir imaju nesto novo za vas - predstavljanje omota parce po parce: Jes' da i ovako, pod stare dane, volim da sklopim po koju slagalicu, ali ovo je jebeno retardirano. Plus sto ovaj komad nenormalno lici na "Death Cult Armageddon". ukrao si mi riječi iz usta... no lik je i radio omot za taj album, stoga nije slučajna sličnost. samo što je za nijansu mračnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Norwegian symphonic black metallers DIMMU BORGIR are rumored to have tapped Swedish multi-instrumentalist Snowy Shaw (real name: Tommie Helgesson; THERION, DREAM EVIL, KING DIAMOND, MERCYFUL FATE, MEMENTO MORI, NOTRE DAME) to replace bassist/clean vocalist ICS Vortex (real name: Simen Hestnæs) on the band's upcoming album and world tour. **UPDATE**: Snowy told BLABBERMOUTH.NET earlier today that his rumored collaboration with DIMMU BORGIR is nothing more than a "false and unfounded rumor, without any substance." Haha, na sta li bi ovo licilo kad bi se desilo... A lik je juce objavio i da napusta Therion, ko zna sta se tu sve dogovaralo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Dakle: Meni ovo nimalo ne obecava. Vec zamisljam Shagrath-a kako na koncertima izgovara naziv albuma i upisavam se od smeha. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 cover je smece,a naziv albuma i vise nego smesan.dzaba im sve to objasnjavanje oko znacenja abrahadabra kada ce uvek zvucati smesno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 nisu trebali odmah da otkriju omot..vise bih voleo tako komad po komad da otkrivamo i da mozda saznamo njegovo dublje metaforicno znacenje,kao sto i naziv albuma ima sigurno neko duboko znacenje u pizdu materinu.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts