Brace Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Evo vec jedno 3 sata mi je Puritania u winampu i definitivno mi je super za black pesmu. Mislim, cim je krenula, skontao sam da znam pesmu i od ranije, ali u svakom slucaju, dosta artikulisanije i muzikalnije od 20ak drugih koje sam cuo od njih. @Geozee To ste se tebi svidja ne znachi mi nista, kad slushas avenged sevenfold. Shalu na stranu, vidim da je mnogi preporuchuju, tako da cu da je sad ufuram u soulseek, pa da vidimo... Hehe, sto se tiche Sorgens, bash sad htedoh da potrazim rechi da vidim o cemu se uopste radi u pesmi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 A naziv stvarno odgovara atmosferi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Veceras bas odgledah World Misanthropy, doduse samo prvi DVD (gde je koncert)....sviraju uzivo bas super !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Mislim da je to i zato sto su riffovi u sustini hard rock i neki seattle u stilu alice in chains, ??????????????????????????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Skini pesmu i odsviraj je lepo na gitari. Videces da su riffovi u tom fazonu. Oni clean delovi su dosta nalik na alice in chains. Ne govorim sad o aranzmanu niti o tome kako su upakovane sve te stvari zajedno niti o boji zvuka na gitarama. Aranzman je metal i to je ono po cemu se obrada bilo koje pesme razlikuje od originla u 99% slucajeva. Ja ti govorim o samim riffovima. Jbg, uzmi akustaru i odsviraj ih pa ces videti na sta mislim. Poenta je da ti mozes da odsviras pesmu na gitari u notu, a da bubanj i vokal izmenis (i to jako malo), i videces na sta ce da izadje. Jbg, ako budemo radili tu pesmu, dodji na neku svirku pa ces chuti. Edited April 5, 2007 by Brace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Sto se tice spota mozda se i iskopa neki kontekst.Rat hriscana i pagana.Zna se da su vitezovi templari sirili hriscanstvo,naisavsi na pagane,desava se ovo-the serpentine offering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Sto bih se zezao?Istina je da volim to da slusam i nije me blam da kazem.Ja se u zivotu nisam obukao kao metalac,fenser sam,metal slusam 10 godina ali moji pogledi na muziku su siroki.Ne zelim da budem okoreli bleker niti sam se ikad tako smatrao.Volim Balasevica,Bijelo Dugme,Cecu,Colica...Aj sad nek mi neko kaze da sam pozer zbog ovoga Sve je to OK! Dosta ljudi bi to skrivalo. Imam je jednog ortaka koji je poput tebe, fenser koji slusa od fokera pa do nekih, ali samo nekih komercijalnijih BM stvari. To mi najbolji ortak... Toliko razliciti a ipak toliko slicni. A i bilder je poput tebe, mada mi se cini da malo napucaniji!!! Sto se tice spota mozda se i iskopa neki kontekst.Rat hriscana i pagana.Zna se da su vitezovi templari sirili hriscanstvo,naisavsi na pagane,desava se ovo-the serpentine offering A posle je crkva spalila preostale templare... ljudi su ih stitili a oni njih na lomacu! Nije fer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Jel dize 160 na bench?Ja i dalje povecavam Jebiga,u to vreme je crkva bila jako drasticna,ona je donosila vecinu odluka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolflord Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 160? Mrcino jedna! Mislim da nije stigao do 160! Nije samo bila drasticna, vec su bili ubice, sadisti, lopovi i da ne nabrajam sta jos. Ma... u neku ruku i sad je sve to isto... jos uvek donose odluke i mesaju se tamo gde im nije mesto. Isto sranje-drugo pakovanje. Back to topic... Meni je spot skroz super, produkcija spota je vrh! Nisam jos nabavio textove(Dark Lyrics ih jos nema ) pa ne mogu da zakljucim o cemu se tacno radi u pesmi pa da uporedim sa spotom. Najvaznije je da mi muzika prija za usi a spot za oci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Kme, meni nece da otvori da pogledam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 VLC Media Player Devojka mi studira engleski i razume 90% sta shagrat peva,onih 10% je kad se dere pa se apsolutno nista ne razume.Sinoc mi je bas prevodila serpentine offering kaze da je text jednostavan,sad me ubi ako sam zapamtio sta mi je rekla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Ne mogu da se setim kako sve ide ali evo ovo sto sam zapamtio I am hatred darkness and despair Hear my offering Share my sacrifice Waiting to be released the past... Edited April 6, 2007 by Death_Cult_Legion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Skini pesmu i odsviraj je lepo na gitari. Videces da su riffovi u tom fazonu. Oni clean delovi su dosta nalik na alice in chains. Ne govorim sad o aranzmanu niti o tome kako su upakovane sve te stvari zajedno niti o boji zvuka na gitarama. Aranzman je metal i to je ono po cemu se obrada bilo koje pesme razlikuje od originla u 99% slucajeva. Ja ti govorim o samim riffovima. Jbg, uzmi akustaru i odsviraj ih pa ces videti na sta mislim. Poenta je da ti mozes da odsviras pesmu na gitari u notu, a da bubanj i vokal izmenis (i to jako malo), i videces na sta ce da izadje. Jbg, ako budemo radili tu pesmu, dodji na neku svirku pa ces chuti. Meni licno to uopste ne zvuci niti lici na navedene stvari.Ali se slazem da kada se uzme instrument u ruke i odsvira neki riff,na njega gledas iz drugacije perspektive pa i ponekad zvuci drugacije nego sto si ga cuo.Probao bi da nije Dimmu Borgir u pitanju,posto me sviranje njihovih pesama stvarno ne privlaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 ja sam vec danas na probi maltretirao clanove benda svirajuci riffove iz sorgens kammer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 kvlt dimmu borgira se lagano siri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blathaddar Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ovaj novi album je logicki sunovrat death cult armageddona....sranje...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Album je strashan, svaka im chast. Produkcija nikad bolja, aranzhmani takodje fenomenalni, "ma super neshto", shto bi rekao RASMC. Najvishe mi se svidja The Sinister Awakening. The Sacrilegious Scorn zvuchi kao da je skinuta sa nekog Arcuurus albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brace Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 (edited) Ona obrada od Twisted Sister - Burn in Hell jebe i keve i cjerke. :rockdevil: Edited April 7, 2007 by Brace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Opa....dolaze nam neki novi fanovi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 na osnovu obrade sude o bendu.ccc ne ide to... na osnovu obrade sude o bendu.ccc ne ide to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Ona obrada od Twisted Sister - Burn in Hell jebe i keve i cjerke. :rockdevil: Super stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Super je....a svi je pljuju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 rifovi su odlicni...za ovu pesmu definitivno trebaju dobri zvucnici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 ma ta pesma je komercijalna uzasno. ona smao treba da te navuce na bend, al je zalosno ako pored onakih kvalitetnih pesama i albuma ostanes na burn in hell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Slazem se.Inace obrada od Metal Heart se meni uopste ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts