Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja konkretno zbog ispitnog roka.

A i da se ne lažemo, ne bih dao 70€ da odem da gledam Borgire ovakve kakvi su.

kakvi borgiri,triptykon i noctiferia.mada,dobro,sumnjam da ce toma tek tako lako odustati od 'zike,dako ih vidimo.ja odo' znaci na imolejsn,i to je to ove godine.

Posted (edited)

Što se ove priče o trajanju tiče, ja oduvek pričam da su EP-ovi zakon. Dobiješ fino 3-4 pesme i možeš da ih proučavaš i preslušavaš do mile volje, lako ih je preslušati odjednom... Milina.

Edited by Talvi
Guest Шејтанов Чобан
Posted

Имам и ја проблем са дужином албума,не само овог већ већине.

Шта вреди нови Терион,албум боли глава али једноставно немам живаца да га преслушам из цуга.

Posted

pa ne morate da slusate albume iz cuga, ja ih retko slusam iz cuga, osim ako preslusavam da cujem kako mi se svidja. cesce trazim neko raspolozenje tako sto pustam pesme razlicitih bendova koje su u nekom slicnom fazonu

Posted

kao sto rece gojko,nekom lezi,nekom ne.evo npr ovaj triptykon o kojem serem - drzao me je prikovanog za stolicu citavih sat i dva'es' koliko traje.full fokus i koncetracija.

Posted

Jebi ga, zavisi od žanra. Što se mene tiče, što je muzika sporija, to je (uglavnom) poželjnije da album bude duži. 50 minuta BM kucanja je previše. 50 minuta funeral doom-a - taman. :D

Posted

Sad odoh bas na njihov sajt, izgleda kao neki Dimmu Borgir buvljak, samo buy buy na sve strane, i jos kao dok traju zalihe...

nema sta nema - kao abrahadabra mailorder edition, gateways picture, samo sto svoje dupe ne prodaju tamo...ocekivala sam

Shagrath`s ass 200$ :bigblue: