Guest Administrator Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 I sta sa tim ces da ides kroz grad da izgledas kao neki DJ Btw , meni nikako nije legao novi DB , sranje mi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ja nosim takve slusalice i nista mi ne fali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ne bih ja nosio ta sranja da je ne znam šta. Dobri monitori kod kuće, Sennheiser in-ear za napolje i Satana da te vidi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambayay Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ESvYu0qRT8o Da vam malo prenesem dozivljaj od sinoc. Enslaved su dosli, svirali, oduvali i otisli. Isa, Ground i Raidho - tri velicanstvena momenta. Dimmu je ipak na malo vecem nivou, tu je scenografija, te novi kostimi, ali su odsvirali sasvim pristojno. Sahg je onako, mesavina Alice in Chains i Black Sabbath. Norvezani su mirni ljudi Dobro je bilo kada je Kjellso iz Enslaved dosao na binu, samo u belim gacama, onako debeo, sa tortom da cestita rodjendan Galderu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Толике слушке ја користим за каунтер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ko još igra CS... 4 iste mape koje se vrte već 10 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ESvYu0qRT8o sve zvuci super ali aneta kao da se iz bunara dere za pomoc.stvarno dosta lose zvuci + su joj masu dileja na vokale nabili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 ja upadnem jednom u pola godine,isamaram klinjariju cisto da vidim dal' aj stil got ej death metal. sta ces,ja sam PS generacija,quake i unreal na dzojstiku,sve sto je na mis i tastaturu je presmijesno za nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Шејтанов Чобан Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Ko još igra CS... 4 iste mape koje se vrte već 10 godina. dd2,inferno,aztec,fy_snow. Ако је неко расположен за шурење нек да ај пи па да се пегламо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambayay Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 sve zvuci super ali aneta kao da se iz bunara dere za pomoc.stvarno dosta lose zvuci + su joj masu dileja na vokale nabili... Mislim da su tezili ka tome da bude isto kao na disku, ona ima fenomenalan glas, pa su nabacili svasta nesto Skoro u celoj pesmi ona je bila u drugom planu, skoro da se i nije videla iako se publika odusevila kada se pojavila. Tek kasnije se spustila na binu. Snimao sam i ja tu pesmu, cisto da imam za uspomenu, ali biser, zaboravio da ponesem kabl za mobilni telefon. Dimmu je odsvirao sasvim solidno. Ima i jedna odvratna scena, nisam siguran na kojoj pesmi, Gadler je napunio usta sa vodom i u sledecem trenutku vidis kako mlaz vode iz njegovih usta ide nekom u lice ispred bine, odvratno! Suvise se uziveo u bljuvanju krvi na snimanju spota za Gateways Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Tebi je to odvratno? Vidi se da nisi bio na Watainu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Krv nije voda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Upali su na Billboard-ovu top 50 listu u Americi, 42. mesto. Sad je i potpuno jasno o koliko velikom biznisu se ovde radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Makar ce privuci mnoge klince na metal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Upali su na Billboard-ovu top 50 listu u Americi, 42. mesto. Sad je i potpuno jasno o koliko velikom biznisu se ovde radi. Jeb'o ja tu listu gde sa manje od 10 hiljada prodatih kopija ti upadaš u top 50, vidi se u kolikom je kurcu industrija. Ovaj je prodao 9k kopija u prvoj nedelji, a In Sorte 14k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Makar ce privuci mnoge klince na metal. Па то нам и не треба. Само ми још фали да свака будала слуша Inquisition и Bolt Thrower. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 (edited) Tačno će se svi ti klinci navući na BT i Inquisition, jeste. I Iguman će dobiti na popularnosti usled ovoga. Edited October 21, 2010 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Тако је написао господин Новалиис, не ја. И ја исто чисто сумњам да ће нови албум овог бенда врбовати неког у метал, на сву срећу. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 On je napisao da će tako privući klince na metal, što je malo šira kategorija od Inquisition-a, ako se ne varam. Neki će poslušati i izaći iz tog tripa, neki će se zadržati na komercijalnijem zvuku a neki će i ući u UG, ali dosta manji procenat od tog početnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Само ми још фали да свака будала слуша Inquisition и Bolt Thrower. A misliš da se trenutna publika tih bendova ne sastoji 80% od idiota, kao i svaka druga publika na svetu? Samo ih ima manje sveukupno, to je jedina razlika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ma sve sama intelektualna elita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Ma mislio sam na metal generalno, ali kad bolje razmislim, zbog cega? Metal je ionako vec komercijala i trend u svetu, nije UG kao nekad davno. Kao sto rekoh, ja totalno mogu da vidim Dimmu borgir na jednom od sledecih evrosongova.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Žikić danas u Blicu odradio hvalospev novom Borgiru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xibir Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Skeniraj to, keve ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Nemam čime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts