Jump to content

Recommended Posts

Posted

Нека каже неко Шегију да су му они пипци на глави очајни. Јебеш DB у оваквом стању.

Posted

Lamented Souls icon_rockdevil.gif Pominju tamo stoner, zasto jednostavo ne snimiti novi album sa Lamented Souls kad i oni imaju temelje u stoner metalu, dodas malo doom-a i eto ga, Demon Baby icon_rockdevil.gif

Posted

uzasno briljantno....sto se tice spota sranje je.takve spotove mogu da snime i underground bendovi,a kamoli dimmu borgir koji je sigurno imao mnogo veci budzet..

Posted (edited)

Nema šanse, držaće se oni session članova, ovako se lova deli na manje delova.

Mislio sam da su svi to skontali do sada. Skinuli su papirologiju sa kurca, autorska prava ostaju kod njih, a odvajaju sitnu lovu za plaćenike.

Edited by Uncle Lu
Posted

upravo tako.uostalom ko bi bio tolika budala da u tom slucaju zove nekog kao stalnog clana.jednom su se opekli,naucili su lekciju i sad im je ovako super.kakve je uopste razlika da li ce u borgirima svirati pera ili djura.isti je kvalitet zvuka uzivo.

Guest Шејтанов Чобан
Posted

Квалитет може бити и бољи кад су песме говно

• 2 weeks later...
Posted

Satan is my God. He is the master of this world and soon he shall arise to claim his kingdom. He is the king above all kings!

Meni je stvarno neverovatno da neko može da priča/veruje u ovakve stvari, pa da je sto puta napaljeni tinejdžer.

Posted

Satan is my God. He is the master of this world and soon he shall arise to claim his kingdom. He is the king above all kings!

Meni je stvarno neverovatno da neko može da priča/veruje u ovakve stvari, pa da je sto puta napaljeni tinejdžer.

Nije to nista, negde tamo oko 2001 sam skinuo sa njihovog sajta intervju iz FAT perioda gde Shagrath prica kako je sanjao Satanu i kako je alergican na cvece, da mi je to naci...