Morphy Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Jel ste slusali?Prvu pesmu sto sam cuo od njih bila je Ghostbusters,zesca obrada,spot sam bio nabavio... Album Shattered Existence po meni je odlican!,kao i For Whose Advantage. Quote
WoI Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 ja sam preslusao taj shattered exsistence odavno mada nisam bio odusevljen nesto. nije mi legao taj materijal kako treba Quote
RNA Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Прва два албума су кева. Напокон сам узео и "Kin" да преслушам, само никако да се наканим, пошто је у мп3 формату. Quote
Mega_Deda Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 For Whose Advantage? je remek delo, ceo taj album je vrhunski, mislim da na prva 2 albuma nemaju nijednu slabu pesmu, na ova dva ostala imaju trenutke kada malo smore, ali sve u svemu je super. izuzetno dobar bend, jedan od meni najdrazih Quote
Angelystor Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 NEMA TEME? Lele sramote za forum...zasluzili smo da nas google ignorishe pri srchu... "Shattered Existence" mi je, personally, jedan od THE omiljenih thrash albuma...For Whose odma posle njega na listi...doduse mozda bi i bilo obratno da sam prvo chuo FWA, al to jesad nebitno Besprekorni thrash...ok venom, ok sabbat, ok onslaught..ali Gzentriks mi je nesto najbolje sto je Engleska podarila thrash svetu. Tehnikalija i melodija absolute. Kin i Scourge nisu blizu kvalitetom prva dva..Scourge chak i nesto drugachiju postavu ima i totalno drugchije zvuchi... Quote
RNA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 А-а, није Гзентрикс, него Зентрикс. Енглеи кад има Х на почетку речи увек читају као З. Quote
Morphy Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Da,jeste Zentriks.I slazem se sa Angelistorom za Kin i Scourge! Quote
RNA Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Хтели си прво да назову бенд Zen Tricks, а онда су само променили писање, док је читање остало исто. Quote
М Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Zar nema tema vec? Fin je album For Whose Advantage sa pesmama Questions i Running White Faced City Boy. Kin mi je nekako dosadan, Order Of Chaos mi je ok pesma. Scourge zaobilazim... Bla bla bla. Quote
Angelystor Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 А-а, није Гзентрикс, него Зентрикс. Енглеи кад има Х на почетку речи увек читају као З. hvala profo na ispravci...a i jes mamu mu lakse se izgovara...a i frka je sto se ne sretah sa mnogo slicnih reci pa ga zato "samouko" izgovorih.. Quote
RNA Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Мени је било до јаја чудно гледајући филмове као клинац где речи које почињу са Х читају са З, али сам усвојио то. Шта друго да се ради. Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) pa da, naravno, posebno kad su te rechi tako cheste u engleskom jeziku, posebno u filmovima/serijama.. Edited April 8, 2007 by Angelistor Quote
RNA Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 (edited) Па, и нису толико. Провалио сам то у филму "Последњи звездани борац", када неки тинејџер на земљи игра видео игрицу и постави ултимативни рекорд. После тога дође лик из свемира који је ту игрицу инсталирао као тест за потенцијалне звездане борце и одведе га. Елем, у уводу игрице иде реченица: "Greetings, starfighter. You have been recruited to defend the Frontier against Xur and the Ko-dan armada." Е, оно Xur се чита као Зур и тек кад сам видео како се пише ми је постало јасно. Edited April 8, 2007 by RNA Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 jebg ti si imao srece da kao mali gledash neki alien film gde se spominje rech Xur...could it be luck? Quote
RNA Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Кад сам ја био мали, отприлике кад си се ти родио, доста се правило таквих филмова, па их је доста и било на ТВ-у. Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Mora da si bio fasciniran svim tim filmovima, pa josh i time da i tebe mozda odvedu neki vanzemaljci na svoju planetu, gde vecina rechi pochinje na X i koristi se engleski izgovor i gramatika. Quote
RNA Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Не, само сам у то време гутао енглески језик. Иначе, ја сам завршио само основни курс енглеског у 4. разреду основне, све остало сам научио кроз филмове и серије. Сад разматрам како увести реформу у енглески и поједноставити, тј. увести фонетику у енглески (као у српском што је). Quote
Angelystor Posted April 8, 2007 Report Posted April 8, 2007 Ja kroz celo moje shkolovanje sve imah neke debile za nastavnike/profesore engleskoga..tak da sam majority nauchio na isti nachin serije/filmovi, ali takodje font povecah i preko metala dosta Gde bi inache drugde mogao da chujesh rech Xentrix?(nemoj da mi kazes da si i taj film gledao..) Quote
Morphy Posted April 9, 2007 Author Report Posted April 9, 2007 (edited) Ala bi bilo lepo da se ponovo oforme i raspale jednu svirku u Srbiji Edited April 9, 2007 by Morphy Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 (edited) Mislim da su imali dva koncerta prosle godine ... Ne verujem da ce biti turneja, ali mogu pitati njihovog managera(ako je jos uvek on), posto na diskovima pise ko je bio te 89-91 manager :)ahhahah. A imali smo tu srecu da radimo sa njim neke koncerte tako da... ) ELem gde mi nestade prethodni post !??! Mozda sam zaboravio da udarim add reply... ) nebitno Edited April 9, 2007 by Frubi666 Quote
Mega_Deda Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Doslo bi manje ljudi nego na Destruction 2005e... Quote
RNA Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Мора да се шалиш! Знаш колико људи у овој земљи уопште зна за њих? Quote
Recommended Posts